Jer nam je pošta spora...
Ja isto čekam :)
Poštar je opet pijan. Dao sam mu 2 čašice rakije i ukrao ti Bug LOL. Ja se ne mogu strpiti do srijede. Sutra ću ga nabaviti, makar nisam pretplatnik!
Jer nam je pošta spora...
Ja isto čekam :)
Poštar je opet pijan. Dao sam mu 2 čašice rakije i ukrao ti Bug LOL. Ja se ne mogu strpiti do srijede. Sutra ću ga nabaviti, makar nisam pretplatnik!
Meni je pošta u kvartu pa mora doć na vrijeme hehe...
E da još dobjijete i kupon za vipov mobilni net besplatnu karticu i 50kn platite manje za usb stick.
Najjače iznenađenje bi bilo da iznenađenja - nema.. onako, na prvu..
I onda 15-og izađe Bug 200 SE (second edition) kojeg svi, koji kupili prvo izdanje, dobiju besplatno.. uz kremu za sunčanje, bon za pivu i majicu "BUG sam, dakle jesam"
Ljudi. LOL
Uz vas ovaj dan nije tako tmuran...
A nakon 1.7. tema se zakljucava i onda cekajte br 250 ili 300...
Da...ovaj jubilarni BUG je super. Zamislite, čak su stavili privjesak! PRIVJESAK! Ma...pa što su se toliko trudili...A koliko sam vidio na snimci, taj BUG nema ni naslovnice....Strašno
sad sam se sakrio iza kioska i kampam dok ne dode BUG
Da...ovaj jubilarni BUG je super. Zamislite, čak su stavili privjesak! PRIVJESAK! Ma...pa što su se toliko trudili...A koliko sam vidio na snimci, taj BUG nema ni naslovnice....Strašno
recesija
Zasto ne, slatki mali pokloncic, ide na moje kljuceve zicer...
Naslovnica je "mrak", jednostavna i stilski i formom zadovoljava ( ispisano je dvjesto tema ( naslova ) unutar kocke iz koje bojanjem slova na središnjem djelu izlazi brojka 200 ).
Sadrzajno, ovaj BUG je raznovrsan!
a jel stigao na kioske???
Ajde mi molim te reci šta si ti očekivao da ćeš dobit?
btw. onaj bez naslovnice je 100 broj
Ajde mi molim te reci šta si ti očekivao da ćeš dobit?
To i mene zanima. Šta su to očekivali da dobiju. Privjesak ili nešto slično je baš cool poklon.
Pa zar nije rečeno da će BITI naslovnice, samo još u tom trenutku nije bila izrađena? -.-
Očekivao sam najmanje bočicu Koka-kole
lol... dobra dobra...
ok sutra opet u 7 pred kioskom x)
e da mozel netko slikat tu bubicu da je vidim
ili pokolon bon u vrijednosti 4.99kn
4.99kn? Koka- kola kod mene košta 7kn...
jedva čekam kad ce na kiosik, ali mislim da nece prije srijede ili četvrtka...
Ja sam na T-comu. Žao mi je što nisu dali barem jedan kupon za neki mobitel. Barem 100kuna...
i meni, stick uzmem sto posto a lap nisam siguran,lap je sa pretplatom za stick?
Poznajem VIP korisnike. Znam kome ću to prodati :D
Jest. Znam da su partneri sa Vip-om ali su mogli dati barem neki kupon......
Tema BUG-a je ekstremni pc, ovo bi moglo bit zanimljivo
Jako zanimljivo!!! Samo šta taj PC dođe 60.517 kn
Evo ja dobih ovo kao pretplatnik... I like it!!! Za ostalo se strpite :)
ima reklama?
Na oko 35 strana, s tim da su neke reklame na 1/2 stranice ili manje.. Ima ih dosta. Od ukupno 195 str.
samo 195str? pa ja imam neki stari bug sa 170str, koji je normalan, dobro, i dalje ima dosta reklama, možda malo manje nego inače
Evo ja dobih ovo kao pretplatnik... I like it!!! Za ostalo se strpite :)
jeli dode jedan dl dvd ili dva???