Jubilarni 200 Bug zaključana tema

poruka: 651
|
čitano: 103.317
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Jubilarni 200 Bug
Stimulans kaže...

Imam ja jedan sjajan prijedlog. Evo jedne ideje - nije preskupa, onak simbolična. Darovati svim čitateljima jednu malu figuricu crvene bubamare, veličine npr nokta (ili manje) koja bi imala ispeglanu i ljepljivu donju stranu te bi ju tako mogli priljepiti za monitor, kućište ili već prema želji pojedinca. Na taj način bi mogli istaknuti da imamo posla s BUG-om i bolje da nas se zaobilazi u širokom luku Namigiva. Meni se to čini boljom solucijom nego dijelit upaljače i sl.

Slažem se... Da nisu krizna vremena, mogli bismo očekivati npr. privjesak... Ali i ovo je odličan prijedlog...

16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

a k tome ce to josh i dvobroj biti.... pa privjesak ili figurica uz dva dual layera sa hrpom besplatnih igara za zabavu preko ljeta......   sta ces vise   i k tome josh hrpa dobrih kolumni i testova i recenzija.....  

Imam problema sa snom. Ne da mi se ustati iz kreveta.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Jubilarni 200 Bug

Ja bih imao jednu zelju u vezi  teme koja bi bila malo bolje obradjena za pocetnike, a nadam se da bi se mogla naci u rasponu Bug brojeva 200 - 205. Dakle, volio bih kad bi obradili temu u vezi obrade videa, manipuliranja sa videom, koji su najbolji programi za to, koji su programi najbolji za specijalne efekte, zatim programi koji bi posluzili za najbolju kompresiju videa sa malim gubitkom na kvaliteti i stavljanje istih na youtube.

Onako, neki tutorial za pocetnike, a dalje cemo se snaci...

Silence is golden when you can't think of a good answer. Muhammad Ali
Moj PC  
14 0 hvala 0
16 godina
boxer kaže...

Ja bih imao jednu zelju u vezi  teme koja bi bila malo bolje obradjena za pocetnike, a nadam se da bi se mogla naci u rasponu Bug brojeva 200 - 205. Dakle, volio bih kad bi obradili temu u vezi obrade videa, manipuliranja sa videom, koji su najbolji programi za to, koji su programi najbolji za specijalne efekte, zatim programi koji bi posluzili za najbolju kompresiju videa sa malim gubitkom na kvaliteti i stavljanje istih na youtube.

To je super ideja,meni se jako sviđa,no pitanje da li Bugovci čitaju ovu temu,pa bi bilo dobro napisati tu poruku u neku drugu temu.

AC Milan
16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

Naime na ideju sam došao jer sam vidio figuricu kod mlađeg buraza (nemam pojma gdje je to nabavio). Evo dvije slike osrednje kvalitete jer su slikane mobitelom. BUG je priljepljen za vrh monitora i jako lijepo izgleda.

Dakle takve figurice već postoje i može se napraviti nešto slično, a vjerujem da ne bi bilo previše skupo. Komadić plastike, mrvica boje i ljepila...

The sands of time for me are running low
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stimulans kaže...

Naime na ideju sam došao jer sam vidio figuricu kod mlađeg buraza (nemam pojma gdje je to nabavio). Evo dvije slike osrednje kvalitete jer su slikane mobitelom. BUG je priljepljen za vrh monitora i jako lijepo izgleda.

Dakle takve figurice već postoje i može se napraviti nešto slično, a vjerujem da ne bi bilo previše skupo. Komadić plastike, mrvica boje i ljepila...

prvo što mi je palo napamet, je bubamara hrvatske lutrije

16 godina
neaktivan
Raving Rabbid kaže...
Stimulans kaže...

prvo što mi je palo napamet, je bubamara hrvatske lutrije

A čuj, može biti. Al mislim da nije neki problem za naručiti ako se nešto slično već štanca. Recimo na jednom krilu bubamare piše BUG a na drugom broj 200. Tako bi se znalo da nije od lutrije a bila bi dugotrajna uspomena.

They took our jobs!
17 godina
boxer kaže...

Dobra ideja, s tim da bih osobno volio više tutorialskog dijela, a manje recenzije programa i pukog nabrojavanja pluseva i minusa. Namigiva

Down goes the window, out goes the heat!
16 godina
neaktivan
asusdvd kaže...
boxer kaže...

Dobra ideja, s tim da bih osobno volio više tutorialskog dijela, a manje recenzije programa i pukog nabrojavanja pluseva i minusa. Namigiva

također, želio bih više vidjeti dio "uradi sam".

16 godina
neaktivan
Stimulans kaže...

koji bug na monitoru!!!!!! hahahaha

16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

Bolje da ako ste čitali da nagra da je 20.000kn pa 5.000 kni onda opet to je sve skupa 30.000kn i mislim da je to velika svota znaci da bi bilo dovoljno majce kape i bug jer če redakcija bankrotirrat (kao sto su neki govorili da bude orginalni shift ili slicno).

Hardverski duh
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

Kad ce 200-ti broj. Mogao bi malo ranije?

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

Nek' izađe kad Bugovci hoće, da se ne bi uvrijedili našim (pre)velikim zahtjevima. Jedva čekam taj broj, ali tko čeka, dočeka!Namigiva

Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to potvrdio.

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Jubilarni 200 Bug

Pretplatnici, jeste dobili svoj broj?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ne!
eXtreme overclocker
16 godina
Jubilarni 200 Bug

izaći će najkasnije do 10.7 SIGURNO (bar ja tako mislim!)

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

Ma doći će on još u pon svima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

Hmm, a mislim da je još u rotaciji; kažu da ima 600 stranica.

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

preciznije 613 strSmijeh

eXtreme overclocker
16 godina
neaktivan
benko kaže...
naxeem kaže...

preciznije 613 strSmijeh

je to neki bug ili?

16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

Je, ak' ima 613 stranica, imam literaturu za cijela dva mjeseca!NamigivaOsmijeh

Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to potvrdio.

0 0 hvala 0
16 godina
Jubilarni 200 Bug

613?? pa to je cijela knjižurina, svakako nece bit dosadno

NLO - neidentificirani leteći objekt
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jubilarni 200 Bug

Preporuka izdavačima. Pošaljite barem 25% više primjeraka na kioske jer mislim da ce novi Bug biti razgrabljen!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jubilarni 200 Bug

Očekuje se cijena od 100Kn po komadu, što je vrlo povoljno (16lipa po stranici) uzimajući u obzir da se dobiju i 2 dual layer dvd-a kao i specijalni poklon prazni DL dvd domaće tvrtke Kvark.

Povoljna cijena postignuta je printanjem na recikliranom novinskom papiru i korištenjem monokromatksog ispisa.

A sad odahnite, samo se šalim xD Smijeh

http://en.akinator.com http://191x7.mybrute.com http://DeLotus.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

Ja cu kampirat pred kioskom...

Mislim da cu iduci mjesec uzet preplatu jer zbilja nema mjeseca kad ga ne kupim..Smijeh

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

kad če to višeeeeeeeeeeeeee

0 0 hvala 0
17 godina
naxeem kaže...

600?

Heh, jos malo pa ko' Ana Karenjina....Izlanuo se

There are three sides of an arguement -- your side, my side and the right side...
16 godina
naxeem kaže...

jel to ozbiljno il neka šala?

ako je ovo istina, onda će se ovo sigurno odrazit i na cijenu

Bubamara na steroidima.
17 godina
Jubilarni 200 Bug

čovjek se našali i svi ste pali Izlanuo se

C'est la vie

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

Predlažem za 200 br. novu BUG-ovu maskotu.

Nađena je u Južnoj Americi , a ima nekih primjeraka i u BiH :)

Zove se kornjamara (lat. Kornjačakus bubamarius , bos. Šejtanska kornjača)

200 br je još malo!!!

Nisam promjenio avatar. Sad samo nemam zastavice.
Moj PC  
1 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice