Hirens boot CD na Bug DVD-u?

poruka: 7
|
čitano: 5.620
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen

Nisam baš siguran u legalnost cijelog "paketa" programa koji se nalazi na HBC pa me zanima da li je netko od vas možda provjerio kako pravno stoje stvari i da li se image može staviti na Bug DVD. Možda neki od vas nisu opoznati što je Hirens boot CD - recimo samo da se radi o totalno nezamjenjivoj kolekciji softvera za rješavanje problema na računalima. Siguran sam da se nalazi u 90% servisa i isto toliko posto "torbica" za medije svih ljudi koji se bave rješavanjem problema na računalima.

Info: http://www.hiren.info/pages/bootcd

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.2.2009 11:16 (Friday).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Hirens boot CD na Bug DVD-u?
Friday kaže...

Nisam baš siguran u legalnost cijelog "paketa" programa koji se nalazi na HBC pa me zanima da li je netko od vas možda provjerio kako pravno stoje stvari i da li se image može staviti na Bug DVD. Možda neki od vas nisu opoznati što je Hirens boot CD - recimo samo da se radi o totalno nezamjenjivoj kolekciji softvera za rješavanje problema na računalima. Siguran sam da se nalazi u 90% servisa i isto toliko posto "torbica" za medije svih ljudi koji se bave rješavanjem problema na računalima.

Info: http://www.hiren.info/pages/bootcd

Jep, Hiren ne možemo distribuirati na mediju... Zato i nije našao svoje mjesto nikada na DVD-u, nego alternative (Ultimate Boot CD)...
17 godina
odjavljen

Šteta, šteta... Ali i mislio sam si da je tako.

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hiren Boot Cd je malo opasnija stvar.....definitivno ga se ne može objavit u bugovom cd-u....

Tikviči vladaju svijetom!

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: Hirens boot CD na Bug DVD-u?
Tale kaže...

Hiren Boot Cd je malo opasnija stvar.....definitivno ga se ne može objavit u bugovom cd-u....

Definitivno nije opasna stvar nego je vjerojatno 70% softvera na njemu ilegalno.
Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan

Kažem opasan ali mislim na to...iman ja doma 2 verzije hcd-a....znam što je na njemu i definitivno nije legalno...

Tikviči vladaju svijetom!

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Ali je totalno nezamjenjiv u nekim stvarima, ne?

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice