Bug pretplata

poruka: 15
|
čitano: 4.787
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Bug pretplata

evo jucer sam si kupil pretplatu za bug. eh sad me zanima dali cu dobiti ovaj bug za 10 mj ili dobivam sljedeci mjesec(11)???

...iskustvo je zbir naših razočarenja... http://computerstuff-forum.forumotion.com/forum.htm
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Bug pretplata
Lord_Marko kaže...

evo jucer sam si kupil pretplatu za bug. eh sad me zanima dali cu dobiti ovaj bug za 10 mj ili dobivam sljedeci mjesec(11)???

Sva pitanja u vezi pretplate najbolje je slati izravno na adresu za pretplatnike (i pri tome navesti svoje podatke kako bi i odgovor bio konkretan):

pretplata@bug.hr

17 godina
neaktivan
Bug pretplata

Da ne otvaram novu temu, a i ima veze sa pretplatom i distribucijom...

Vas distributer za CG - begapress je posao u stecaj (nista cudno u ovoj zemlji), pa smo ovog mjeseca ostali bez BUG-a (MS bi rekao "it's a feature"), pa me interesuje kada cete naci drugog distributera?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Bug pretplata

Da li postoje nacini da ja vama uplatim novac osim Internetom? ?a mi posaljete uplatnicu ili sta ja znam, samo da nije Internetom?

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Mentalist kaže...

Da li postoje nacini da ja vama uplatim novac osim Internetom? ?a mi posaljete uplatnicu ili sta ja znam, samo da nije Internetom?

Odi u Webshop, odaberi što želiš, stavi u košaricu, idi na naručivanje i na zadnjem koraku, umjesto kreditne kartice, izaberi "pošaljite mi ponudu na upisanu e-mail adresu" pa ćeš moći na temelju te ponude platiti u pošti ili banci.

Domagoj
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2010 21:23 (Domagoj).
17 godina
Bug pretplata

I ja imam jedno pitanje u vezi pretplate. Ja sam iz BiH, platio sam pretplatu, i sad bi mi trebao doci Bug za 3. mjesec. Medjutim od uplate mi se nitko nije javio, tako da u biti ne znam hocu dobiti Bug i kada? Da li je moguce placati iz inozemstva takodjer preko interneta? Ovako u banci me izbiju iz cipela s nekim njihovim naknadama. Doslo mi je 15€ dodatno pored pretplate...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Iz inozemstava, takodjer, mozete uplatiti putem webshopa, no ovisi od kartice do kartice da li ce naplatiti proviziju za ino transakciju.

U svakom slucaju trebate se raspitati u vasoj  banci.

Bug za 3. mjesec je otisao pretplatnicima i mozete ga ocekivati.

Pitanja u vezi pretplate najbolje posaljite na pretplata@bug.hr zajedno sa vasim podatcima i dobiti cete konkretan odgovor.

17 godina

Da pitam, ako ima ovdje jos netko tko ima pretplatu iz BiH, jeste vi dobili svoj bug za 3. mjesec? Ja svoj jos cekam, a ovi na mailu su mi rekli da je moj poslan zajedno s ostalima, 26.02.? Znaci punih 5 dana je proslo, i jos ga nema, WTF?

17 godina
Bug pretplata

Sta se ti zalis... ja sam iz RH pa mi vjecno dodje oko 6 - 7, jedanput mi je dosao 25. u mjesecu. Uzas!

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina

A tako to ide? A ne zalim se, ovo je prvi broj sto mi treba doci, citam bug odavno, ali nisam dosad bio pretplatnik, zato pitam. A ako toliko kasne, sto pretpostavljam nije do bug-a, vec do ovih nasih brzih pošti, onda je pitanje koliko se uopće isplati biti pretplatnik. Ovdje je bug od ponedjeljka na kioscima, a ja svoj ocito necu dobiti prije sljedeceg tjedna, ako i tada...

17 godina
moderator
tnakir kaže...

Sta se ti zalis... ja sam iz RH pa mi vjecno dodje oko 6 - 7, jedanput mi je dosao 25. u mjesecu. Uzas!

Žao mi je, ovo se nikako ne bi smjelo događati. Svim pretplatnicima Bug šaljemo 2-3 dana prije no što se pojavi na kioscima i velika većina pretplatnika ga do tada dobije.

Pošta ima i obvezu dostaviti časopis u roku od 5 radnih dana, ali ne možemo ništa učiniti ako to ne urade ili ako časopis nestane. 

Svim pretplatnicima koji ne dobiju svoj broj u roku od 7 dana od datuma slanja, broj šaljemo ponovo (naravno, ako nam se jave, inače ne možemo znati da nisu dobili :-)

Uglavnom, ukoliko ne dobijete vaš primjerak Buga do petog u mjesecu, molim pošalji mail na pretplata@bug.hr

17 godina
moderator
Ramo kaže...

A tako to ide? A ne zalim se, ovo je prvi broj sto mi treba doci, citam bug odavno, ali nisam dosad bio pretplatnik, zato pitam. A ako toliko kasne, sto pretpostavljam nije do bug-a, vec do ovih nasih brzih pošti, onda je pitanje koliko se uopće isplati biti pretplatnik. Ovdje je bug od ponedjeljka na kioscima, a ja svoj ocito necu dobiti prije sljedeceg tjedna, ako i tada...

Da, sve smo pretplate, pa i za BiH poslali 26.2.  Koliko znamo, za BiH treba nekih 7 dana, tako da bi trebao  doći.

17 godina
moderator
Nikos kaže...

Iz inozemstava, takodjer, mozete uplatiti putem webshopa, no ovisi od kartice do kartice da li ce naplatiti proviziju za ino transakciju.

U svakom slucaju trebate se raspitati u vasoj  banci.

Bug za 3. mjesec je otisao pretplatnicima i mozete ga ocekivati.

Pitanja u vezi pretplate najbolje posaljite na pretplata@bug.hr zajedno sa vasim podatcima i dobiti cete konkretan odgovor.

Preciznije:

- na kreditne kartice nema dodatnih troškova za uplatitelja, koliko piše na našem web shopu toliko će biti naplaćeno

- na plaćanje deviznom doznakom u banci (wire transfer) banka naplaćuje naknadu ( u Hrvatskoj je to minimalno 60kn)

17 godina
Aron kaže...

Žao mi je, ovo se nikako ne bi smjelo događati. Svim pretplatnicima Bug šaljemo 2-3 dana prije no što se pojavi na kioscima i velika većina pretplatnika ga do tada dobije.

Pošta ima i obvezu dostaviti časopis u roku od 5 radnih dana, ali ne možemo ništa učiniti ako to ne urade ili ako časopis nestane. 

Svim pretplatnicima koji ne dobiju svoj broj u roku od 7 dana od datuma slanja, broj šaljemo ponovo (naravno, ako nam se jave, inače ne možemo znati da nisu dobili :-)

Uglavnom, ukoliko ne dobijete vaš primjerak Buga do petog u mjesecu, molim pošalji mail na pretplata@bug.hr

Ma ok... bilo je i vise nego korektno od vas... novi primjerak sam dobio u roku od par dana, a iznenadjenju nikad kraja kad mi je nakon 20 (!!!) dana dosao originalni primjerak casopisa.

Tu Bug ne moze nista napraviti, Hrvatska Posta je takva kakva je, ni temeljna reorganizacija joj nebi pomogla jer rade ko da su zapeli u starom Yu sistemu.

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.3.2010 12:03 (tnakir).
17 godina
Bug pretplata

Stigao mi bug jutros, docekao me kad sam otvorio vrata. Ocito je jedini problem u "brzini" nasih postanskih sluzbi...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice