kako si dodao tu kapicu, ocu si ju i ja dodat, al na drugi avatar xD
Fotošop bejbe.
Fotošop bejbe.
Evo prosao je i 7.12. a jos nisam dobio novi Bug iako sam preplatnik!!!
Pisem sa otoka.
javi se molim te na mail pretplata@bug.hr sa svojim podacima...
Evo samo da javim da sam danas (napokon) dobio svoj BUG 217.
Zahvaljujem se
sve pohvale za novi bug, al mogli ste i koju slikicu iz nove tiskare ubacit! :D
Nisam zadovoljan ovim BUG-om.
why not?
Illectricit@Bug
Sta su Bug-ovci pod "stare" dane poceli ic na party-e?
a nije me baš oduševio
Moram priznati da me broj nije oduševio. One stranice sa 10 naj tekstova nisam niti čitao samo sam isparao.
Vip bon nemogu nigdje uzeti, pokušao sam u Vip centrima u dva grada ali kažu da nemaju...
A kako vas zadovoljit?
mogao bi se naviknut na ovu debljinu časopisa baš lijepo "sjedi" pod rukom.
A kako vas zadovoljit?
Jednostavno. Da ste ubacili taj vip bon umjesto onog papirića kojeg nemožeš nigdje iskoristiti. Vrijedilo bi bolje nego išta od onih tzv poklona. Što mi vrijedi da bud epoklon bon od npr "milijun eura popusta ako moraš platiti 100 milijuna, kojih nemam".
A kako vas zadovoljit?
Jednostavno. Da ste ubacili taj vip bon umjesto onog papirića kojeg nemožeš nigdje iskoristiti. Vrijedilo bi bolje nego išta od onih tzv poklona. Što mi vrijedi da bud epoklon bon od npr "milijun eura popusta ako moraš platiti 100 milijuna, kojih nemam".
Poklonjenom konju se ne gleda u kljuse
Meni bi bilo isto super da nisam morao ići do Vip-a ali opet nije loše. Jedino su mi glupi oni kuponi za samo određene stvari. Onaj za Logitech i H2 shop su super. U pon idem u H2 shop kupit GTX470 i umjesto 1900 kn,platit ću 1700 kn.
Poklonjenom konju se ne gleda u kljuse
ha, moglo bi se reći, ali ne smatram poklon par kartona koje sam bacio u smeće. Da je bila čačkalica bar da je iskoristim, e onda bi se to moglo reći...
što se tiče reklama inače, znam da je nužno zlo, možda bi bolje bilo da su sve reklame u jednoj knjižici unutar časopia tako da mi ne krnji isti.
Isto je trebalo staviti izdvojeno u ovom broju onu temu iz starih brojeva.
MOže li neko stavi scan kupona iz buga.
Interesira me strana di pišu koji su artikli na popustu.
Hvala
što se tiče reklama inače, znam da je nužno zlo, možda bi bolje bilo da su sve reklame u jednoj knjižici unutar časopia tako da mi ne krnji isti.
Isto je trebalo staviti izdvojeno u ovom broju onu temu iz starih brojeva.
To onda nebi imalo nikakve smisla za reklamatore, jer bi svi ionako prvo što bi učinili - zavitlali tu knjižicu u prvi koš za smeće.
MOže li neko stavi scan kupona iz buga.
Interesira me strana di pišu koji su artikli na popustu.
Hvala
Nije scan, ali vidi se.
Zahvaljujem se Bugu i H2 shopu na super popustu!!!! GTX470 za 1712 kn.
Svaki Bug bi trebao tako izgledati, a ne svakih 10 godina.
Zahvaljujem se Bugu i H2 shopu na super popustu!!!! GTX470 za 1712 kn.
imas hebeni setup od kompa :-)
i ja sa zahvaljujem BUG-u i H2-shopu :)
jer sam pomocu kupona upiknuo corsair force ssd 90 gb za extra cijenu :)
kupon sam im poslao postom :)
HVALA H2-SHOPU i BUG-u
Dok sam listao ovaj broj Bug-a,gledao sam napajanja i zanima me zasto nije bio model od Corsair-a VX 550 testiran?
Dok sam listao ovaj broj Bug-a,gledao sam napajanja i zanima me zasto nije bio model od Corsair-a VX 550 testiran?
Zato što je prastar...
Ali se prodaje,zar ne?
Po meni nema veze sto je prastar,dokle god je u ponudi nekog ducana po meni je trebao bit testiran.