BUG broj 197

poruka: 52
|
čitano: 6.370
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: BUG broj 197

ja sam danas svojeg podigao u pošti ( slučajno sam išao po nešto ) ali još je u omotu nerspakiran, kasnije ću ga otvorit da vidim šta ima Namigiva

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
16 godina
neaktivan
BUG broj 197

Idem ga odmah kupit.

Več trčimBelji se.

AMD 6000+ 3,1 GHz ATI Club 3D3850 512 ddr3 WD 640 GB , Maxtor 80 GB Chieftec 400 W 4 GB DDR2 1000GHz Muskin red line monitor LG FLATRON ez T710BH 17" (crt)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ivan262 kaže...

Idem ga odmah kupit.

Več trčimBelji se.

Idem i ja po svoj primjerak! Smijeh 
CPU: AMD Athlon x2 4000+ (2428 MHz) MBO: AsRock ALiveNF6G-GLAN RAM: 2x2GB Buffalo DDR2 (810 MHz) GPU: Point of View nVidia GeForce 9500GT 512 MB DDR2 HDD: WDC HDD 120GB ODU: LG DVD+R/RW LCD: Asus VW193D-B 19"...
17 godina
BUG broj 197

evo ga stigao je trenutno sam na četvrtoj stranici :D

Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BUG broj 197

Molim da obratite pozornost na stranice 56-57 i 121, 171 Smijeh

Show no mercy... for you shall receive none.

0 0 hvala 0
17 godina
thunderfox kaže...

Molim da obratite pozornost na stranice 56-57 i 121, 171 Smijeh

36-37 dno stranice :D...  prije je bilo više reklama nego sad... ili mi se pričinjava Šutim
Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.3.2009 15:54 (leo_819).
16 godina
neaktivan
BUG broj 197

Napokon Photoshop tutoriali!

Intel Core2Quad Q6600@2,4GHz, Gigabyte EP35-DS3, Gigabyte GeForce 9800GT 1GB, Samsung Spinpoint F1 640GB, Kingmax 4GB DDR2, Corsair VX450W www.tutorialized.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BUG broj 197

samo mo nije jasno zašto su na dvd stavili stellarium 0.10, kad je već izašao 0.10.2 koji je puno bolji

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
c0x0x kaže...

KONAČNO NETBOOKOVI

hehe stavrno odlicna tema broja :D
jedva cekam nvidia netbooke!
intel q6600@4.0GHz,500gb hard (7200.12, jedna ploca 500gb),4gb ram@1100 cl5, corsair520w hx(modularno), 4870 1GB oc840/950(3800)
17 godina
BUG broj 197

evo i ja sam malo prolistao novi bug....čini se dosta dobar,ima puno tema,ponešto za svakoga.

da, i sviđa mi se što su stavili teme koje su ljudi tražili tu na forumu....jako dobro.

ne znam dal je netko promjetio,al do sad je,u zadnje 3 godine, u svakom travanjskom broju bila tema besplatni programi-tako sam se i ja sad nadao nekoj takvoj temi,kad ono ništa....jel to još netko primjetio?????

Kad joysticka nema, miševi kolo vode! ;-)
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.4.2009 13:58 (mali.ivica87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mali.ivica87 kaže...

evo i ja sam malo prolistao novi bug....čini se dosta dobar,ima puno tema,ponešto za svakoga.

da, i sviđa mi se što su stavili teme koje su ljudi tražili tu na forumu....jako dobro.

ne znam dal je netko promjetio,al do sad je,u zadnje 3 godine, u svakom travanjskom broju bila tema besplatni programi-tako sam se i ja sad nadao nekoj takvoj temi,kad ono ništa....jel to još netko primjetio?????

Yep. Ali zato je prije koji mjesec bio BBK. Taj DVD je stvarno koristan kada na novi komp moraš ići sve ponovno instaliravat.
Danas je teško biti glup. Konkurencija je prejaka! http://www.freewebs.com/horagio/
17 godina
BUG broj 197

Zar stvarno nitko, ali NITKO nije primijetio da su slike defaultnih desktopa Viste i XP-a na stranicama 106 i 107 flipnute (u ogledalu)? Osmijeh Ako to nije za Zločestu... OsmijehOsmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BUG broj 197

Meni se cini da je bug svakim brojem sve razocaravajuci...nestao mi je onaj"magic"kad ga kupim...

djevice,padobranci mineri griješe samo jednom! Postao sam ateista;ubili su boga u meni...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
nick kaže...

Meni se cini da je bug svakim brojem sve razocaravajuci...nestao mi je onaj"magic"kad ga kupim...

Tako se i meni čini.Razmišljam dal da kupim "Svibanjski" broj kad izađe ili ne.
16 godina
neaktivan

Mene smeta ona reklama na 2 stranice.

16 godina
neaktivan
BUG broj 197

Ne znam kako vama ali meni je ovaj novi BUG jako dobar naravno da uzimam svibanjski broj, kakav je to komentar... hehe (šala)

Ima tema koje preskačem ali nemože baš svaki bit najbolji... Al možda kad bi bilo malo više hardvera. Onak raskopavanja svega, kučišta jesu, kad bi u jednom od slijedećih brojeva npr periferiju miš, tipkovnicu, gamepad ma sve da nas malo upoznaju sa svime time...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
izith kaže...

Zar stvarno nitko, ali NITKO nije primijetio da su slike defaultnih desktopa Viste i XP-a na stranicama 106 i 107 flipnute (u ogledalu)? Osmijeh Ako to nije za Zločestu... OsmijehOsmijeh

To sam odmah prvo vidio, ali ne vjerujem da bi BUGovci napravili tako veliki propust.
Prije bih rekao da su to namjerno napravili, ne znam ni ja zasto.
New Prison Break Promo: http://www.youtube.com/watch?v=9rFxSsDm0wY
16 godina
neaktivan
izith kaže...

hehe. stvarno. kako im se to dogodilo?!
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
izith kaže...

hehe. stvarno. kako im se to dogodilo?!
 Ja sam primjetil,ali sam mislil da su to namjerno napravili.
16 godina
neaktivan
BUG broj 197

sad sam pročitao onu samogradnju i stvarno nije loše. samo ne znam koliko je isplativo. bolje je dat par stotina kuna i kupit hdd od recimo 500 gb, nego par stotina kuna za 3-4 sticka od 4/8/16 gb

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ja bih samo htjeo nadodat da steta sto nisu ubacili jedan ssd(ocz vertex/core v2..) u hdd review i sve to odvrtili na njemu da vidimo priblizne usporedbe
intel q6600@4.0GHz,500gb hard (7200.12, jedna ploca 500gb),4gb ram@1100 cl5, corsair520w hx(modularno), 4870 1GB oc840/950(3800)
16 godina
neaktivan
BUG broj 197

Moj prvi (vlastiti) broj BUG-a koji sam kupio!Belji se

Predomišljao sam se između Vidi-a i BUG-a, jer nisam do sada nikakve IT časopise kupovao, pa nisam znao koja je tematika kojega!

Ne zanima me toliko ovaj prvi dio, ali drugi dio gdje govorite o programiranju/programerima, PS tutorial, windows instalacije ("školske" Osmijeh), evolucija pretraživanja, uživao sam dok sam to čitao! Stvarno super složeno! Sve pohvale!! ;)

The power of dreams!

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice