ja sam danas svojeg podigao u pošti ( slučajno sam išao po nešto ) ali još je u omotu nerspakiran, kasnije ću ga otvorit da vidim šta ima
Idem ga odmah kupit.
Več trčim.
Idem ga odmah kupit.
Več trčim.

evo ga stigao je trenutno sam na četvrtoj stranici :D
Molim da obratite pozornost na stranice 56-57 i 121, 171
Molim da obratite pozornost na stranice 56-57 i 121, 171

Napokon Photoshop tutoriali!
samo mo nije jasno zašto su na dvd stavili stellarium 0.10, kad je već izašao 0.10.2 koji je puno bolji
KONAČNO NETBOOKOVI
evo i ja sam malo prolistao novi bug....čini se dosta dobar,ima puno tema,ponešto za svakoga.
da, i sviđa mi se što su stavili teme koje su ljudi tražili tu na forumu....jako dobro.
ne znam dal je netko promjetio,al do sad je,u zadnje 3 godine, u svakom travanjskom broju bila tema besplatni programi-tako sam se i ja sad nadao nekoj takvoj temi,kad ono ništa....jel to još netko primjetio?????
evo i ja sam malo prolistao novi bug....čini se dosta dobar,ima puno tema,ponešto za svakoga.
da, i sviđa mi se što su stavili teme koje su ljudi tražili tu na forumu....jako dobro.
ne znam dal je netko promjetio,al do sad je,u zadnje 3 godine, u svakom travanjskom broju bila tema besplatni programi-tako sam se i ja sad nadao nekoj takvoj temi,kad ono ništa....jel to još netko primjetio?????
Zar stvarno nitko, ali NITKO nije primijetio da su slike defaultnih desktopa Viste i XP-a na stranicama 106 i 107 flipnute (u ogledalu)? Ako to nije za Zločestu...
Meni se cini da je bug svakim brojem sve razocaravajuci...nestao mi je onaj"magic"kad ga kupim...
Meni se cini da je bug svakim brojem sve razocaravajuci...nestao mi je onaj"magic"kad ga kupim...
Mene smeta ona reklama na 2 stranice.
Ne znam kako vama ali meni je ovaj novi BUG jako dobar naravno da uzimam svibanjski broj, kakav je to komentar... hehe (šala)
Ima tema koje preskačem ali nemože baš svaki bit najbolji... Al možda kad bi bilo malo više hardvera. Onak raskopavanja svega, kučišta jesu, kad bi u jednom od slijedećih brojeva npr periferiju miš, tipkovnicu, gamepad ma sve da nas malo upoznaju sa svime time...
Zar stvarno nitko, ali NITKO nije primijetio da su slike defaultnih desktopa Viste i XP-a na stranicama 106 i 107 flipnute (u ogledalu)? Ako to nije za Zločestu...
sad sam pročitao onu samogradnju i stvarno nije loše. samo ne znam koliko je isplativo. bolje je dat par stotina kuna i kupit hdd od recimo 500 gb, nego par stotina kuna za 3-4 sticka od 4/8/16 gb
Moj prvi (vlastiti) broj BUG-a koji sam kupio!
Predomišljao sam se između Vidi-a i BUG-a, jer nisam do sada nikakve IT časopise kupovao, pa nisam znao koja je tematika kojega!
Ne zanima me toliko ovaj prvi dio, ali drugi dio gdje govorite o programiranju/programerima, PS tutorial, windows instalacije ("školske" ), evolucija pretraživanja, uživao sam dok sam to čitao! Stvarno super složeno! Sve pohvale!! ;)