Bug 271

poruka: 21
|
čitano: 5.801
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
Bug 271

Ovo bismo mogli nazvati i posebnim izdanjem - jer je namijenjeno samo18+ čitateljima!

...
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Re: Bug 271
Miro kaže...

Ovo bismo mogli nazvati i posebnim izdanjem - jer je namijenjeno samo18+ čitateljima!

Miro, ovdje ste zaribali i to žešće. Pa di ćeš izdat Bug, s temom o seksu, bez kondoma. Mogli ste uz broj ubaciti i jedan Bug kondom ili kondom s bugom (kako vam je draže).

Stručnjak za odmaganje...
17 godina
moderator
mario.L_hr kaže...
Miro kaže...

Miro, ovdje ste zaribali i to žešće. Pa di ćeš izdat Bug, s temom o seksu, bez kondoma. Mogli ste uz broj ubaciti i jedan Bug kondom ili kondom s bugom (kako vam je draže).

Ma znaš i sam kakvi su geekovi, njima je sve virtualno - da su i dobili kondome, ne bi znali što bi s njima, pa bi radili balone!

...
14 godina
Miro kaže...

Ma znaš i sam kakvi su geekovi, njima je sve virtualno - da su i dobili kondome, ne bi znali što bi s njima, pa bi radili balone!

Valjda. Veća bi frka bila koristiti kondom s bug-om.

14 godina
neaktivan
Bug 271

Po slici naslovnice mogu zaključiti da će se Bug na kioscima vidjeti sa udaljenosti od 50 metara. Zbog roze boje... 

Btw kad smo već kod 18+ tema, mogli ste u nagradnoj igri kao glavnu nagradu postaviti godišnju pretplatu na Playboy ili neki drugi erotski časopis. Porasla bi vam prodaja.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.5.2015 21:32 (Marko :D).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bug 271

Šta će ljudi misliti kad u kupatilu vide ovaj broj Buga 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Bug 271

Koliko se sjećam, kad je jednom davno (ali zaista davno) bila tema o sigurnosti, priložen je bio i jedan prezervativ.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bug 271

U novom Bugu ima interesantno pismo čitatelja usmjereno prije svega na Zlog Luđaka naslovljeno s "Rasadište tiranije neznanja". Iz vlastitog iskustva znam da su naslovi dodijeljeni od strane samih Bugovaca. Također, želim naglasiti da mi cilj nije ni najmanje pravdati Zlog Luđaka. Štoviše, Zli Luđak mi je jednom dodijelio sedmodnevni crveni karton na forumu jer sam i sâm žestoko popljuvao njegov tekst na način koji je smatrao neprimjerenim po sistemu "kadija te tuži, kadija te sudi".

Međutim, ovo je pismo interesantno iz sljedećeg citata: "Zar treba puno pameti pa shvatiti da demokracija i pored svoje nesavršenosti nema baš nikakvu alternativu? Demokracija kontrolirana na bilo koji način prestavlja samo i jedino diktaturu. Predstavlja ono zlo kojega smo se s toliko muke i žrtava oslobodili."

Radi se o zastrašujućem političkom stavu!

Naime, tvrditi da neki politički sustav nema alternativu je put ravno u totalitarizam i jednoumlje. Naravno da demokracija ima alternativu i naravno da demokracija mora imati alternativu jer sama njezina definicija je nakaradna. Demokracija, po definiciji, predstavlja vladavinu naroda i njezin najizravniji oblik ekspresije bio bi referendum. Međutim, sustav u kojem svačiji glas vrijedi jednako, a jasno je da se ja razumijem bolje i čak puno bolje u neke stvari od drugih baš kao što se netko drugi razumije u neke stvari puno bolje od mene je u samoj svojoj srži pogrešan. Npr. ako imamo radnu grupu od 10 ljudi u kojoj su fizičar, ja (radijacijski i atmosferski kemičar) i 8 ljudi koji su apsolutno nestručni u pitanjima mirnodopskog korištenja nuklearne energije, a što je primjer koji je kudikamo bolji za mirnodopsko korištenje nuklearne energije od stvarne situacije u svijetu, sva je prilika da ćemo nas dvojica biti preglasani iako ovih 8 nemaju pojma o temi. Ili, ako imamo grupu u kojoj su operni pjevač, Josipa Lisac, ja i još 7 ljudi koji trebaju donijeti neku odluku vezanu za glazbu, ja ću možda odglasati o tome, a o toj temi nemam pojma i možda će moj stav odnijeti odluku u krivom smjeru.

Međutim, nakon obaranja idealnosti demokracije, dolazimo do tvrdnje da je kontrolirana demokracija diktatura. Da, zaista, mi danas i živim u diktaturi - diktaturi buržoazije. Onaj tko ima novca, taj je onaj tko odlučuje. Ne odlučuje narod (što bi bilo u demokraciji) niti stručnjaci (što bi bilo u tehnokraciji) nego odlučuje onaj tko ima novca. Tzv. demokratrski izbori samo su privid jer na njima svjesno ne odlučuju oni koji biraju. Odlučuju birači na koje utječe medijska propaganda koja kao i autor gornjeg citata veliča vladajući politički sistem. Mediji šire propagandu onih koji im plate, a oni koji im plate su oni koji imaju novac. Nadalje, ne odlučuje se između svih mogućnosti nego samo između ponuđenih koje rade u skladu sa sistemom. Zakonom je u Hrvatskoj zabranjeno osnovati političku stranku čiji bi cilj bio rušenje kapitalističkoga sistema! Pa čak i kad bi to bilo moguće, pripadnici te stranke ne bi imali novca i njihov glas se ne bi čuo, a medijska mašinerija buržoazije vrlo bi ih brzo sahranila.
Najbanalniji primjer takvih zabrana su, recimo, lustracijski zakoni. Čini se da nikoga previše ne brine kako neki ljudi otvoreno zagovaraju uvođenje protuustavnih mjera po kojima bi se zabranilo javno djelovanje ljudima koji drugačije misle i žele drugačije društvo. Čini se da nakon svog kukulelekanja čak i Zlog Luđaka kako u javnom sektoru (navodno) sjede nekompetetni (iako je u stvarnosti broj nekompetentnih u privatnom sektoru puno veći što je pojačano i željom buržoazije da obrazovne institucije stvaraju fah-idiote = ljude koji ne znaju što rade nego samo znaju uzak dio poslova koji su im zadani), nikoga ne brine činjenica da bi se lustracijom iz javnog prostora otpuštali i visokoobrazovanih (zbog svog različitog stava), a da bi na njihovo mjesto dolazile priglupe osobe kakvima uglavnom vrve stranke koje lustraciju zagovaraju.

Naravno, tvrditi da je prethodni sistem bio zlo i da smo danas slobodni je više nego smiješan ako autor i sâm nije pripadnik buržoazije. Naime, samo je buržoaska klasa uistinu slobodna u današnjem društvu. Prema tome, nismo se mi ničega oslobodili. Cijeli je svijet roblje šačice ljudi koji na sve načine žele zadržati svoju moć.

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Bug 271

Jeli nekome radi prijava na nagradnu?

Mene samo prebaci na adresu http://www.bug.hr/nagradna/prijava.aspx?id=6, koja je samo bijela stranica - iako se u kodu stranice spominje:

<title>Nedostupne stranice</title>

<b class="n15">Stranice su trenutno nedostupne.</b></td></tr> <tr align="center" valign="bottom"><td>Molimo navratite za nekoliko minuta.</td></tr>

I tako od petka :)

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Elles D. kaže...

Mene samo prebaci na adresu http://www.bug.hr/nagradna/prijava.aspx?id=6, koja je samo bijela stranica - iako se u kodu stranice spominje:

<b class="n15">Stranice su trenutno nedostupne.</b></td></tr> <tr align="center" valign="bottom"><td>Molimo navratite za nekoliko minuta.</td></tr>

Nije mi baš jasno kako ti se to događa - evo preko tvog linka uredno dolazim na stranicu za prijave....

Pokušaj očistiti cache browsera, pa vidi onda...

...
11 godina
neaktivan
chutac kaže...

Bug držat u kupatilu 😱 

Postoje samo dvije beskonačne stvari: svemir i ljudska glupost, ali za svemir baš nisam potpuno siguran. (Albert Einstein)
17 godina
Miro kaže...
Elles D. kaže...

Nije mi baš jasno kako ti se to događa - evo preko tvog linka uredno dolazim na stranicu za prijave....

Pokušaj očistiti cache browsera, pa vidi onda...

Dođem i ja do stranice za prijavu, popunim podatke i prilikom posta dočeka me slika u privitku (nadam se da je vidljivo).
3 browsera i 3 kompa.

edit. naravno da nije vidljivo :) evo bolji link...

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2015 19:54 (Elles D.).
16 godina
neaktivan
Moze nezko uslikati sadrzaj?

Zanima me koji sve hardwer je recenziran, jer mi ovako rozi nije primamljiv :D
10 godina
Bug 271

Je li mi se cini ili je ovaj broj tiskan na nesto losijem papiru nego do sada?

0 0 hvala 0
16 godina
mario.L_hr kaže...
,,Mogli ste uz broj ubaciti i jedan Bug kondom ili kondom s bugom (kako vam je draže).

- poznato je da se Crkva protivi uporabi kondoma.. (množite se..). Osim ako je s bugom, kojeg tad blagoslivljaju.. pandan bi bio dijeljenje jednako neefikasnog npr mcafeeja.. srećom nisu toliko nisko pali.

Miro kaže...
.. ne bi znali što bi s njima, pa bi radili balone!

- to spada u aerobne vježbe. Problem što tad 'balon' ne smije imati rupu/bug.. a takav nije crkveno poželjan, kvaka 22.

mrki_tua kaže...
chutac kaže...

Bug držat u kupatilu 😱 

-mjesto kontemplacije. Prirodno stanište mužjaka i teh. časopisa gdje ženke ne zalaze.. (ili uđu 'na dah' i izjure van..).

Adnan78 kaže...

Je li mi se cini ili je ovaj broj tiskan na nesto losijem papiru nego do sada?

-da, osjeti se... pomaže nivea ili q10 oko dražnika... ali mu je textura kohezivnija i obćutak je jači.

**

sve to je OK.. ali ova pinky boja? .. katastrofa, ženke misle da je novi teen/mila/nešto.. i grabe se, traže horoskop, traže fešn gurua.. čini mi se da uredništvo više nema ni elementarne kriterije, podjela za ON, ne ONA-ONO.. od izuma toljage muški mozak procesira pokret/tehniku, dok ženski obrađuje boju i tufne. Kamo ide ovaj svijet.. sve je propalo. Suznim okom (zbog grube texture) pozdravljam jedno prošlo doba kad su časopisi za muškarce bili upravo to. (misli se na hrapavost, ne boju papira)..

Prošlo doba.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2015 13:24 (ihush).
15 godina
neaktivan
mrki_tua kaže...
chutac kaže...

Bug držat u kupatilu 😱 

Tamo najlakše čitam 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
17 godina
moderator
mamutarka kaže...
Moze nezko uslikati sadrzaj?

Zanima me koji sve hardwer je recenziran, jer mi ovako rozi nije primamljiv :D

Ovdje je dostupna sadržaj svih brojeva:

http://www.bug.hr/bug/

...
14 godina
Miro kaže...

Uredniče, jesu li negdje izišli rezultati nagradnjače iz prethodnog broja? Da preuzmem nagradu ako sam slučajno dobio.

17 godina
moderator
mario.L_hr kaže...
Miro kaže...

Uredniče, jesu li negdje izišli rezultati nagradnjače iz prethodnog broja? Da preuzmem nagradu ako sam slučajno dobio.

Ne znam na točno koju nagradnu igru misliš?

U Bug 271 (znači novom), je izvještaj o dodjeli nagrade (str. 10) Toshiba Satellite iz travanjskog broja... Tako to ide...

Ako pitaš za nagradnu igru iz svibanjskog broja, objavljeno je na web: http://www.bug.hr/vijesti/htc-one-m9-sretnom-citatelju-buga/143518.aspx (u tiskanom izdanju će biti uručenje u srpnju objavljeno).

...
14 godina

Upravo tu.

14 godina
Bug 271

Uredniče,

Baš su fora ova zelena slova na crnoj pozadini, kod prijave za nagradnu igru.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2015 0:12 (mario.L_hr).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice