Bug 246

poruka: 10
|
čitano: 3.963
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Bug 246

Strašno, pa još nitko nije otvorio temu za novi Bug.

Evo vam kod za nagradu igru, pa tko bude brži... {#}

Bug 246 Bug 246
Kod Kod

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bug 246

Ajd zaključajte moju temu..

Evo malo o testu smartfona

Prvo što me fasciniralo jesu OGROMNE, GIGANTSKE dimenzije Lumije 920, koja pak ima bolji oblik tijela, dok S4 ima SAVRŠENE, BOGOM DANE, SEKSIPILNE DIMENZIJE. A ISTE SU. Sad će netko reći da je ekran veći, ali jebiga, nema veze jer je to isto. Šta je tebi, Petriću, narasla ruka, pa ti ovaj nije bio velik?

Dalje, gospon isto kao i većina ljudi, očito drka na hardver, tako da mu je svejedno da li Lumija radi fluidno ili ne, sve dok ima 60 jezgri procesora i CF HD6990. Ili sam ja krivo razumio tekst? "Samo dvije jezgre"-njemu minus. To bi bilo drugo da trza, ali ne, radi isto kao i S4. Ariel Atom ima manji motor, bolju šasiju i manju masu pa je bolji na stazi nego Murcielago s V12 i 700 konja. Ako Lumija super radi na ovom hardveru, što će joj više? Skuplja izrada, više se grije, baterija kraće traje i skuplji je. Ali eto, sa više jezgara možeš započeti razgovor sa "Moj S4 ima 4 jezgre. Pokazao bih ti, ali crkla mi je baterija..".

Isto tako, kakve veze ima jel kamera ima 13 ili 8 MP?? To je mobitel. Za digitalni zum? Pa da kad zumiraš da izgleda 'bajno'?.

A cijena polovnog Punta nije minus? Ma gdje bi bila. Ne kažem da je Lumija jeftina, ali obje su zavrijedile minus tu.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.4.2013 22:11 (chutac).
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
Bug 246

haha ja ga jucer dobio u jutro ... ali mi se nije dalo otvarat novu temu {#}

odlicna tema i testovi kao i obicno ! {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.4.2013 20:41 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bug 246

Pročitao sam više od 10 e-knjiga, od početka do kraja, na smartfonu. Da nema smartfona i tih predaha od posla uz kafu, sam sa sobom, mislim da ne bih u posljednje 2 godine išta pročitao.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.4.2013 21:53 (rashomon).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bug 246

Ljudi, jel rade danas Tisak kiosci, da znam da pošaljem nekog po jedan BUG? lapim u kući bolestan, dosadno mi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.5.2013 10:23 (Krtislav1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Bug 246
Krtislav1 kaže...

Ljudi, jel rade danas Tisak kiosci, da znam da pošaljem nekog po jedan BUG? lapim u kući bolestan, dosadno mi.

Sumnjam, ali možeš probati.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
13 godina
neaktivan
Bug 246

Koliko stranica prosječno ima BUG.?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bug 246

a oko 150

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
odjavljen
Re: Bug 246
chutac kaže...

Ajd zaključajte moju temu..

Evo malo o testu smartfona

..................................................

Radi takvih recenzija i testova, punih subjektivnih analiza, nakon 6.5 godina, u kojima sam kupio baš svaki Bug (iskreno, zadnjih 10-15 brojeva sam kupio reda radi) odlučio sam prestati sa kupovinom. Radije ću za tih 35 kn otići na pizzu.

Nemam 14 godina
14 godina
Bug 246

Poštovani uredniče, zar je problem objaviti da sam dobio nagradu iz ovog broja BUG-a ({#}).

Već sam pomalo zabrinut da nisu u pitanju neke igre ispod stola.{#}

Ako je objava već bila, a ja sam ju propustio uočiti, ne uzmi mi za zlo (olakotne okolnosti: godine i slabiji vid).{#}

Stručnjak za odmaganje...

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice