Bug 242

poruka: 26
|
čitano: 4.355
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Bug 242

Eto stigao mi je novi Bug !

Tema Broja: Smartphone MasterClass (tajne i trikovi pametnih telefona)

Nagrada igra: Samsung Galaxy SIII Garent Red

ostale teme: gamerski headseti, kakav softwer dolazi uz maticne ploce ? , alati za win8 , izbor najboljih igara , kucni i mobilini internet putem LTE-a...

Sad se idem bacat na citanje cini mi se jako zanimljiv broj ;) 

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2012 13:07 (4mal).
Moj PC  
9 0 hvala 8
13 godina
protjeran
Bug 242

A sada ide mukotrpno kampiranje oko kioska...

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Bug 242

Meni isto danas stigao-i to u stanju kao da su ga u trezoru čuvali.

Nitko ne ispraši dostavnu službu tako dobro kao Vesna. {#}

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win
Moj PC  
14 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bug 242

Kad će na kioske?

Opali HVALA ↓↓↓

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Bug 242
Marko :D kaže...

Kad će na kioske?

Sutra, subota...
...
17 godina
neaktivan
Bug 242

Čitam Bug godinama i nisam od onih koji će napadati i pljuvati ako im se neka tema ne sviđa, posebice jer razumijem koliko je teško svaki mjesec pronaći teme koje su zanimljive i aktualne širem broju čitatelja.

No, došlo je vrijeme da se i ja kao dugogodišnji čitatelj konačno obratim. {#}  Bavim se web developmentom (između ostalog) i malo me počelo smetati da često moram preskočiti 10-15 stranica (nisam točno brojao) zbog tema o tabletima i smarfonima.

Niti posjedujem smartfon niti tablet, niti ih mislim u dogledno vrijeme (tablet vjerojatno nikad) nabavljati. Osim ako želite svojim klijentima odgovarati na mailove dok sjedite na wc-u, u kazalištu, na predavanju, na vlaku, itd, te time odrađivati sate i minute za koje (vjerojatno) niste plaćeni, ne vidim zbog čega bi nekome tko tipka tisuće linija koda isti ikad zatrebali, ili čak bili nužni. Ipad i iPhone simulatora na netu ima dovoljno pa niti to nije razlog. Naravno, druga je varijanta ako ste ovisnik o socijalnim mrežama i općenito surfanju, no to je već   druga tema. No pustimo sad to jer se o tome može u nedogled, jer mene zanima nešto drugo.

Ja ću Bug čitati i dalje, no htio bih čuti sud drugih čitatelja i njihovo mišljenje je su li smarfoni i tableti zaista toliko aktualna tema u informatičkoj industriji da zavređuju toliko prostora? Moj je stav da nisu. Eto, toliko od mene. Ili Bug ima drugi namjenu od one koju ja razumijem?

9 8 hvala 0
13 godina
odjavljen
Bug 242

Tableti i smartphone-i su potrebni.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.12.2012 11:53 (Pranja).
Moj PC  
7 7 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bug 242

Potkrala se i greska na stranici 61, Windows Phone Store ima znacajno vise aplikacija od 20 000. Samo u ovoj godini certificirano je i objavljeno vise od 75 000.

http://igrali.com

7 0 hvala 0
15 godina
Bug 242

i mene već pomalo smetaju te teme o smartfonima i tabletima, previše ih je. ako nisu tema broja svejedno se previše stranica na njih potroši.

sad opet vidim naslovnica o smartfonima, tj. tajne i trikovi {#} kojih u digitalnom izdanju (internet) ima sigurno daleko više nego u bug-u pa ne vidim neki smisao da se na njih troše stranice.

al ok, nekome to ne smeta pa će pročitati. bacam se na listanje/čitanje uz nedjeljnu kavicu.

Moj PC  
4 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bug 242

Pozdrav!

Imam problem.

Dakle, nema mi Buga u sandučiću još uvijek, tako da, ako možete provjeriti da li sam ja još uvijek pretplatnik.

Ako jesam, dobro, ako nisam želim se pretplatiti!

Hvala!

LP

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
moderator
chutac kaže...

Pozdrav!

Imam problem.

Dakle, nema mi Buga u sandučiću još uvijek, tako da, ako možete provjeriti da li sam ja još uvijek pretplatnik.

Hvala!

LP

Poštovani, Vaša reklamacija je zaprimljena i biti će riješena u što kraćem roku. Pretplata Vam je aktivna, a o isteku pretplate biti ćete obaviješteni mailom.

pozdrav

Vesna Ujaković, Odjel pretplate i distribucije
14 godina
neaktivan
Vesna1 kaže...
chutac kaže...

Pozdrav!

Imam problem.

Hvala!

LP

Poštovani, Vaša reklamacija je zaprimljena i biti će riješena u što kraćem roku. Pretplata Vam je aktivna, a o isteku pretplate biti ćete obaviješteni mailom.

pozdrav

Hvala na informaciji!

Sve najbolje!

12 godina
neaktivan
Bug 242

Opis korištenja google musica na stranicama 72-73 nije dobar.

Ne može se ovako aktivirati jer google traži da se upišu podaci s američke kreditne kartice i odradi transakcija koja neće biti naplaćena.

To im služi kao filter za one koji pristupaju iz zemalja koje nisu podržane.

Prema tome, ništa od google musica.

Ako netko zna kako bi se ovo zaobišlo neka javi.

Pošto se ne može pristupiti google musicu, predlažem vam da to napravite s amazon cloud drive-om u kombinaciji s amazon cloud playerom.

Za iOS postoji aplikacija za cloud player na američkom storeu, ne znam za android.

nadam se da će nekome biti korisna informacija.

0 0 hvala 0
13 godina
zanima me da li mogu narucit ovaj zadnji primjerak Bug-a zato sto mi je daleko kiosk..i nisam preplacen
warrior
14 godina
neaktivan
Bug 242

Bug stigao!

Danas oko 6 navečer.

Nagužvan, malo poderan odozada, ali bitno da je tu!{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
moderator
Pacoo kaže...
zanima me da li mogu narucit ovaj zadnji primjerak Bug-a zato sto mi je daleko kiosk..i nisam preplacen

Molimo Vas javite nam se na pretplata@bug.hr.

17 godina
moderator
f1l4 kaže...

Ne može se ovako aktivirati jer google traži da se upišu podaci s američke kreditne kartice i odradi transakcija koja neće biti naplaćena.

Ovo ograničenje nije postojalo kad sam radio taj vodič (sredina prosinca). Uredno sam registrirao i aktivno koristim Google Music na dva različita Googleova accounta, pri čemu na jednom imam uploadano više od 14.000 pjesama iz vlastite biblioteke :) Pokušat ću saznati je li ova prepreka doista ubačena u posljednjih nekoliko tjedana i kada točno!

Selling doors, door to door.
14 godina
neaktivan
Bug 242

Evo sad sam ga prije dvadesetak minuta kupio, Nisam još sve prelistao ali hoću.

Inačer BUG kupujem jednom u godinu dana al opet ma da koliko bio star ja uvijek pročitam.

[Jučer sam ponovno pročitao BUG 04/2011.]

Dino

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
f1l4 kaže...

Prema tome, ništa od google musica.

Ako netko zna kako bi se ovo zaobišlo neka javi.

Pošto se ne može pristupiti google musicu, predlažem vam da to napravite s amazon cloud drive-om u kombinaciji s amazon cloud playerom.

Za iOS postoji aplikacija za cloud player na američkom storeu, ne znam za android.

nadam se da će nekome biti korisna informacija.

Upravo sam išao isprobati ovo, da Davor ne mora. :)

Moraš upisivati broj kartice, ali kartica ne mora biti iz SAD-a, prolazi uredno s našim karticama. Testirano s Visa kreditnom iz RBA.

P.S. Iako piše da nema transakcije, naplate ti 1$ koji ti odmah i vrate na račun.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2013 13:19 (Danny_HR).
17 godina
moderator

Super, hvala! Dakle u posljednjih par tjedana Google je ubacio dodatni korak s kreditnom karticom, ali stvar radi i dalje čak i za nas bijednike iz Hrvatske (ako se znamo snaći) :)

Selling doors, door to door.
17 godina
neaktivan
Bug 242

Nema čak ni "snalaženja", ne traži adresu. Samo broj kartice i poštanski broj, koji sam ja upisao svoj.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Nema čak ni "snalaženja", ne traži adresu. Samo broj kartice i poštanski broj, koji sam ja upisao svoj.

Super. Ne znam više zašto sam pretpostavio da mora biti američka kartica, valjda zbog iskustva s nekim drugim servisima, a i očito je naknadno ubačena provjera pa sam mislio da tako filtriraju nepoželjne goste.

Sad ću to aktivirati, hvala

16 godina
Bug 242

Meni Bug još nije stigao. Dostava nešto zakazala odmah na početku godine {#emotions_dlg.}

Poslao sam i mail na pretplata@bug.hr, ali izgleda kako ga niste primili jer sam dobio povratni mali "Mail delivery failed: returning message to sender"

www.arcadiaonline.org

0 0 hvala 0
14 godina
moderator
Ivan M. kaže...

Meni Bug još nije stigao. Dostava nešto zakazala odmah na početku godine {#emotions_dlg.}

Poslao sam i mail na pretplata@bug.hr, ali izgleda kako ga niste primili jer sam dobio povratni mali "Mail delivery failed: returning message to sender"

Poštovani, reklamacija je zaprimljena i biti će riješena u što kraćem roku.

lp

13 godina
Bug 242

Može li se na isto ime više puta registrirati na nagradnu igru (mislim svaki put s drugim kodom)

5 Da
0 Ne

0 0 hvala 0
14 godina

Možeš pokupovati sve brojeve i sa svima igrati nagradnjaču na isto ime. Nema neke zapreke za to.

Stručnjak za odmaganje...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice