Bug 226

poruka: 85
|
čitano: 23.719
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Bug 226

{#}stigao i meni , zacudo nije bio ovaj put jako savinut  {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2011 22:52 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Bug 226

dizajneri su ocigledno bili inspirisani andoridom i njegovim novim marketom :)

16 godina
odjavljen
Gotoo86 kaže...

Prije bih rekao novim sučeljem Windowsa 8.

Moj broj mobitela- 091 172 6697
14 godina
neaktivan

E da vidis i to isto, ali me asociralo prvo na market i njegovu pocetnu stranicu

16 godina
odjavljen
Gotoo86 kaže...

E da vidis i to isto, ali me asociralo prvo na market i njegovu pocetnu stranicu

17 godina
Bug 226

prate se trendovi , mnmlizam na djelu ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Gotoo86 kaže...

Hehe...to što je Google iskopirao izgled sučelja Windows Phone-a 7 (naposlijetku i Windowsa 8) je druga stvar..

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2011 23:00 (DamageHigh).
14 godina
neaktivan
Senaid_gates kaže...
Eeee, zato ja nisam pretplatnik.
Jutros ustao, na bug.hr/bug kad tamo novi Bug, pogledao malo šta ima i odma u tržni.
Nebi dao onog osjećaja kad ga teti na traku stavim i izvalim 11KM.
Usput živim u BIH ko zna kad bi kod mene došao.

Di ga kupiš u mostaru?Jučer sam obašao pola kiosaka i nema ga

ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala\\\\\\\\\\\\http://life-is-hard.co.cc
15 godina

Meni jos nije dosao{#}    

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
14 godina
protjeran
Ivan_hacker kaže...
Senaid_gates kaže...
Eeee, zato ja nisam pretplatnik.
Jutros ustao, na bug.hr/bug kad tamo novi Bug, pogledao malo šta ima i odma u tržni.
Nebi dao onog osjećaja kad ga teti na traku stavim i izvalim 11KM.
Usput živim u BIH ko zna kad bi kod mene došao.

Di ga kupiš u mostaru?Jučer sam obašao pola kiosaka i nema ga

U tržnom centru PM Company u Opinama, dođe 30-31.

SENAID
17 godina
moderator

Novi Bug je fakat zakon, ali ima jednu grešku - u hard-testu ultraprijenosnika se na mjestu opisa HP ProBooka 4330s našao ponovljeni opis s prethodne stranice {#} Kolege iz redakcije me uvjeravaju da se može svakome dogoditi, no znam da upiru prstom i rugaju mi se kad misle da ne gledam {#}

Uglavnom, dame i gospodo, ispričavam se na gafu i u znak pomirenja nudim ispravnu recenziju ProBooka 4330s. Živjeli!

Work is for people who suck at video games.
16 godina
Bug 226

Evo kod za nagradnu igru, pa tko bude brži njegovo. {#}

A3C5PPB774

Google+ invites - http://goo.gl/7wnyA

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Davor kaže...

Novi Bug je fakat zakon, ali ima jednu grešku - u hard-testu ultraprijenosnika se na mjestu opisa HP ProBooka 4330s našao ponovljeni opis s prethodne stranice {#} Kolege iz redakcije me uvjeravaju da se može svakome dogoditi, no znam da upiru prstom i rugaju mi se kad misle da ne gledam {#}

Uglavnom, dame i gospodo, ispričavam se na gafu i u znak pomirenja nudim ispravnu recenziju ProBooka 4330s. Živjeli!

Zašto bi ti bio kriv? To je krivnja lektora koji je tu greško trebao uočiti-uostalom zato i lektori postoje.

17 godina
moderator
vexx5555 kaže...

Zašto bi ti bio kriv? To je krivnja lektora koji je tu greško trebao uočiti-uostalom zato i lektori postoje.

Ne?

This space for rent!
16 godina
neaktivan
Zasto je u ovoj sekciji BugDVD Pirates of the Black Cove dobio ocjenu 8/10 a u 'pravoj' recenziji na str. 155 65%?
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
Drago kaže...

Ne?

Urednik možda?{#}

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
17 godina
moderator
mario.L_hr kaže...
Drago kaže...

Ne?

Urednik možda?{#}

Više nas je krivo, ali Vexx je uspio "ubosti" baš onoga tko nije nimalo kriv {#}

This space for rent!
17 godina
moderator
brogus kaže...

Str. 156 (igre - PC recenzije) je identična kao i str. 176 iz prošloga BUG-a. Zanima me što je zaista trebalo biti na toj stranici?

Naša greška. Bilo bi idealno da smo uspjeli objaviti neke nove recenzije. Tome obično težimo svaki mjesec. 

This space for rent!
15 godina
Drago kaže...
brogus kaže...

Str. 156 (igre - PC recenzije) je identična kao i str. 176 iz prošloga BUG-a. Zanima me što je zaista trebalo biti na toj stranici?

Naša greška. Bilo bi idealno da smo uspjeli objaviti neke nove recenzije. Tome obično težimo svaki mjesec. 

Znači, to je namjerno iz prošlog broja?

15 godina
Drago kaže...
brogus kaže...

Hvala, samo me zanimalo da li je ponovljena stranica ili je nešto neobjavljeno.

Da, bilo bi idealno da ste uspjeli objaviti neke nove recenzije, ali niste vi krivi što preko ljeta vlada suša, što se tiče izdavanja novih igara.

Ali jesen bi trebala biti bogata novim naslovima pa ćete imati pune ruke posla (nadam se i zabave, ako igre budu onakve kakve očekujemo), a čitatelji recenzija. {#}

@DamageHigh:

Ako piše da je greška, onda nije namjerno, zar ne? Ili samo pod*ebavaš? {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 22:21 (brogus).
15 godina
Bug 226

Nadam se da cu ga sutra dobit... ne jako presavinutog... {#}

pwn too much... http://bfbcs.com/stats_pc/agent_00klc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
brogus kaže...
@DamageHigh:

Pa ne...ali takav je nekakav nejasan komentar..ja sam očekivao link na predviđene tekstove.

15 godina
DamageHigh kaže...
brogus kaže...
@DamageHigh:

Pa ne...ali takav je nekakav nejasan komentar..ja sam očekivao link na predviđene tekstove.

Neće biti link na predviđene tekstove jer ta stranica je jednostavno ponovljena (dodana) - nije trebalo biti ništa biti umjesto nje (barem sam ja tako shvatio).

Jedino što su sad oštećeni jer je tiskana stranica koja nije trebala postojati, a mogli su je prodati za reklamu. {#}

17 godina
moderator
DamageHigh kaže...
brogus kaže...
@DamageHigh:

Pokušao sam biti duhovit, ali sam ispao kriptičan i ne-baš-duhovit, ali popit ću jedno pet piva pa će mi biti svejedno. 

Moja greška, nenamjerno smo ponovili tu stranicu, za kaznu se sutra moram naguziti pred redakcijom, a ekipa će me gađati balunom u guzicu najjače što mogu.

(Kako su svi gikovi, to i nije baš nešto jako...)

This space for rent!
16 godina
neaktivan
Drago kaže...

Pokušao sam biti duhovit, ali sam ispao kriptičan i ne-baš-duhovit, ali popit ću jedno pet piva pa će mi biti svejedno.

Nisi ispao neduhovit, ispao si duhovit jednoj profinjenoj masi, tipa ja.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
Šef kaže...
Drago kaže...

Aj sefe ne kenjaj sad, i ti si cekao drugi post, pa tek onda, profinjeno, upiknuo TU..;)

16 godina
odjavljen
Šef kaže...
Drago kaže...

17 godina
neaktivan
Davor kaže...

Kolege iz redakcije me uvjeravaju da se može svakome dogoditi, no znam da upiru prstom i rugaju mi se kad misle da ne gledam {#}

Drago kaže...

Moja greška, nenamjerno smo ponovili tu stranicu, za kaznu se sutra moram naguziti pred redakcijom, a ekipa će me gađati balunom u guzicu najjače što mogu.

(Kako su svi gikovi, to i nije baš nešto jako...)

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2011 10:37 (Danny_HR).
15 godina

Jos uvijek ni traga mom Bug-u.

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
15 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
ulinsky kaže...

Za ove koji su već dobili novi broj, možete li reći o čemu se piše u onom članku o BitTorrentu?

Članak ti je na 5 stranica, imapš općeniti uvod zatim malo o terminologiji i legalnosti, objašnjenje principa, malo o klijentima, malo o resursima i na kraju savjet kako napraviti vlastiti torrent.

Pff, ništa posebno (maloprije sam pročitao članak). Slično su pisali par brojeva prije. Ja sam taman očekivao nešto dublje, recenzije trackera , relase grupe, odakle to sve potiče, pa dosta o legalnosti, ali nema veze.

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice