Bug 196

poruka: 37
|
čitano: 7.399
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Bug 196
giga kaže...
Miha LA kaže...

Jutros stigao poštom, poboljšali su dostavu zapretplatnike unutar nekoliko mjeseci. Nekad sam znao dobiti po tri do četri dana kasnije nego što izađe na kioske. Neke od tema hard-test monitori 20,22,24 inča, web kamere, sajmovi MWC 2009 Barcelona, tema broja nadogradnja računala. Na DVD-u: Flash CS4, Facebook-dodaci za rad, transformacijaXP u 7...

pa ta tema o monitorima izišla u prošlom broju entera već viđeno ako je stvarno ta tema u novom bagu neću ga ni kupiti
 Ja ni ne kupujem Enter, pa sam zato i kupio Bug kao i svaki mjesec
Ubuntu 8.10 Interpid Ibex User www.tutorialized.com (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
17 godina
neaktivan
Bug 196

Samogradnje su odlicna stvar, nadam se da ce ih biti i dalje! Smijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Bug 196
RaLe kaže...

Samogradnje su odlicna stvar, nadam se da ce ih biti i dalje! Smijeh

Jesu, ali ja nemam programator.
Intel Core2Quad Q6600@2,4GHz, Gigabyte EP35-DS3, Gigabyte GeForce 9800GT 1GB, Samsung Spinpoint F1 640GB, Kingmax 4GB DDR2, Corsair VX450W www.tutorialized.com
16 godina
Bug 196

Mogu reč da je izvrstan, teme su pogođene za nas hardveroljubce, samo iman par

zamjerki npr. kad radite recenziju o nekom hardveru, mobitelima, itd. osim pluseva i dojmova

stavite i ocjenu od 1 do 10 ili postotak, mis da je tako lakše i bolje predočenje svojstava

recenziranog djela. I samo još kod nadogradnje većina korisnika već ima hard ili će

još samo dodati jedan, a na testu su se stavili iznimno skupi hardovi cc 1500kn ili 2500kn

što obićan smrtnik koji nadograđuje računalo definitivno neće napraviti jer će dat maks.

500 kn za hard te su se te pare mogle upotrjebiti za bolji proc, grafu ili ram,

također u vezi rama mis da je moglo i bit jeftinijih ploćica i kitova, tako

da se u biti za onu najskuplju verziju od 6700kn mogli sastavit i puno bolje

računalo

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Bug 196

Najjeftiniji disk kojeg smo koristili, 640-gigabajtni Samsung Spinpoint, trenutno košta 529 kn. Ostala dva diska su odabrana jednostavno kao osjetno skuplji ekstremi kako bi se pokazalo da zbog svoje osjetno više cijene ne nude proporcionalno više performanse.

Kad je riječ o memoriji, opet mi se čini da niste razumjeli tekst jer je u njemu navedeno kako su korišteni moduli korišteni zato što su nam bili pri ruci i zato što dobro izgledaju, a kako je glavna bit mjerenja performansi zapravo utjecaj kapaciteta radne memorije na performanse računala.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bug 196

Još malo 'feedbacka' od mene.

Jučer sam pročitao Hard test i naravno natjerao me na razmišljanje o monitorima, iako ovaj koji sam imao nije bio loš. Međutim bio je 19" pa i nije bilo potrebno puno vremena da me tekst natjera na neku od stranica naših lokalnih dućana.

Budući da nisam nešto prepun love odluka je pala da ću kupiti neki od 22" modela koji su testirani. I tako i bi, u Linksu sam kupio Samsung SyncMaster 2233BW, koji je dobio titulu 'Best Buy' za tu kategoriju. Kako sam čovjek koji ne razmišlja previše već danas mi je na stolu i eto buljim u njega pisajući ovu poruku.

Moram priznati da se teško naviknuti na toliki ekran samo nekoliko desetaka centimetara od mojih očiju, ali vrijeme će to izliječiti.

Monitor je zbilja odličan, boje su odlične i dizajn je definitivno dobar.

Jedina zamjerka je zapravo probijanje osvjetljenja na vrhu i dnu monitora, ali da budem posve iskren, to ne predstavlja neki naročiti problem.

U svakom slučaju, hvala BUG timu na preporukama monitora, ovaj moj je savršeno ispunio sva moja očekivanja i više od toga.

Pozdrav od ponosnog vlasnika 'Best Buy' 22" monitora. :)

0 0 hvala 0
16 godina
Bug 196

OK, al isto ste onda trebali napomenit na testu da se može napravit i bolja konfiguracija,

jel oni koji se ne razume uzet će Bug pročitat i mislit da je to najbolja solucija.

Molim ako je ikako moguće da stavite ocjenu za pojedini hardver ili šta već recenzirate,

onako daje bolji privid nego plusevi i minusi. Hvala

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice