Jel bi mi pomoci ako imas malo vrijeme i posaljis kopirani BugDVD.exe jer nemogu prelistati sadrzaj BugDVD , zabog foemata bcd.file.fahla
innkos_sk@yahoo.com
Jel bi mi pomoci ako imas malo vrijeme i posaljis kopirani BugDVD.exe jer nemogu prelistati sadrzaj BugDVD , zabog foemata bcd.file.fahla
innkos_sk@yahoo.com
molim za pomoc. Sadrzaj bugDVD 2009-03-c.dvd.zip"puna verzija": opisi zajedno sa svim grafičkim sadržajima, nikako da otvorim sa zipom jer izlazi mi file BCD. sta nije u redu, hvala.
Slažem se da bio trebalo biti manje reklama.Trebalo bi biti više kolumni poznatih likova sa IT scene.To je ono što prvo pročitam, i veoma sam zadovoljan njihovim osvrtima na raznorazna područja IT svijeta.Slijedeća stvar koja me smeta je prvelika posvećenost hardveru.Umjesto da svakih tri mjeseca napravite veliki dosadni test grafi ili monitora, mogli bi za promjenu napraviti nekakvu "radionicu", tipa kako složiti komp (ali tako da ga zna po tim uputama složiti od a-ž svaki "Mujo"), ili npr izrada web stranica u php-u, i pritom ne mislim na nekakve temice preko dva lista, već punokrvne teme od 10-15 stranica u dva tri djela.Ove teme su mogući prijedlozi koji su mi sada pali na pamet, mada ima sigurno barem 100 boljih.
Znam da će te reći da to nije dovoljno da se nešto savlada na kvalitetan način, ali dovoljno je da se čovjek zainteresira i ima dobru bazu za dalje.Da ne govorim kako je korisnije imati u glavi podatak kako napraviti nešto, a ne koliko kojekakva grafa ima shadera ili koliko neki monitori imaju osvježavanje.Treba plasirati znanje i informacije, a ne napraviti od BUG-a Pevecov katalog Informatičke opreme.
I za boga miloga, dajte više nemojte i onako mali broj stranica (koje nisu ispunjene reklamama) zapunjavati sa igrama koje ocjejnujete sa 50 % ili manje.Lupite na taj prostor nekakvu kolumnu ili stavite "mačku" mjeseca, bilo što, sam ne te glupe igre za koje i tako nikada nije čuo.