Bug 191

poruka: 93
|
čitano: 11.537
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
RE: Novi Bug 191
opcom kaže...
Miro kaže...
opcom kaže...
....
bahati su i arogantni.. pogledaj koja samo podsmijavanja ljudima koji daju pristojan komentar ili prijedlog.
  ?!?!?

Može link za ovu trdnju?
  može samo kad nađem. od prije mjesec dva u rubrici pisma čitatelja ili tako nekako....
 Mislio sam da govoriš o forumu. Pisma su sasvim druga stvar, o tome smo već raspravljali...
17 godina

Osobno mi ne smeta broj reklama.
Ali ono što me najviše bode u oći kad otvorim novi BUG je iritantno ponavljanje tema.
Razumijem da se neka tu i tamo ponovi ali nemislim 3-4 puta zaredom.Što je bilo zar vam je ponestalo Hardweara?
pa dajte ljudi ako nemate što opisivat napravite neki tutorial.Netreba BUG biti samo opredjeljen na Hardwear i softweara.Ljude zanima puno više osim nekog tamo monitora koji košta 13 soma kuna.Takve recenzije općenito zaobilazim jer nema ih smisla ćitat ako nemaš para za njih.Ali i da imam para nebi dao 13 soma kuna u neke glupe tekuće kristale.Malo pogledajte što stavljate i gledajte što ljude zanima a ne što vam je vama najbrže napisat i objavit.
Znam da ti Miro nemožeš ništa protiv toga ali barem pokušaj!
Odi Direktoru i reci da te UNKNOWN šalje :)

Viva La Vida
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.9.2008 19:23 (unknown).
17 godina
protjeran
Novi Bug 191

Očito se ne razumijemo.

Moja je želja u svakom broju,ali baš u svakom 10-15 stranica Pitanja i odgovora,i mislim da sam jasan.

Eto,nek ostane to i jedini prijedlog do daljnjega,uz naravno želju za recimo "samo" 40 stranica reklama.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pc-haker kaže...

Stigao novi Bug, tema grafičke kartice...toooooooooNamigiva

Sviđa mi se naslovnica Bug-a...Belji se

upravo ga listam. Smijeh   tema je pun pogodak.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
moderator
Gion kaže...

Očito se ne razumijemo.

Slažem se - očito se ne razumijemo! :(
17 godina
neaktivan
Novi Bug 191

Sutra ću ga kupit, danas nisam ponio dosta para za sve potrebe :( Nego, čini se dobar kad ga pogledaš na BUG Onlineu. Šta sve ima na BUG TV-u ?

@ Miro : Ova tema je sad dosta aktivna, pa bi te tu upitao jer ovdje ću dobiti brži odgovor. Dal će te možda staviti neke sadržaje u digitalnom obliku (ko PCPlay), npr. neke tutoriale. Ušparat čete pare na papir i imat ćete više stranica. Po meni bi to bilo izvrsno.

Einstein : Science is a powerful instrument. How it is used depends on man himself not on the instrument. A knife is useful for the lives of human beings, but it can also be used to kill.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Novi Bug 191

Ne radi mi BugDVD! Gdje i kako ga mogu zamijeniti za onaj koji radi?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Novi Bug 191

Budite oprezni s kupnjom novog buga jer očito postoji dosta bugDVD-a koji ne rade.

Isprobao sam svoj na nekoliko kompova i ne radi...

Vidim da nisam prvi koji ima taj problem s ovim izdanjem, a 35kn nije baš za bacanje.

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Lex_b1 kaže...

Ne radi mi BugDVD! Gdje i kako ga mogu zamijeniti za onaj koji radi?

Već sam napisao ovdje (a i piše u svakom Bugu, uz opis DVD-a, npr. u ovom broju je to na str. 149) - sve probleme oko DVD-a treba prijaviti na mail:

bugdvd@bug.hr

17 godina
neaktivan
unknown kaže...

Ali ono što me najviše bode u oći kad otvorim novi BUG je iritantno ponavljanje tema.

Kad izume teleport budi siguran da će u Bugu pisati o tome. I ne samo to, kad se pojavi hrpa novih teleporta na tržištu imat će i veliku temu broja [ručni i stolni modeli, teleporti za urede i slično]. Dotad moramo čitati o normalnim proizvodima poput najnovijih grafičkih i zvučnih kartica, kućišta, napajanja, monitora, miševa itd...
17 godina
neaktivan

Možda čovjek nije svjestan da u računalu postoji OGRANIČEN broj komponenti o kojima se može pisati. Jedino da počnu uspoređivati karakteristike tranzistora i svih ostalih elektroničkih sitnica.

Možda test tipa: koja LED-ica ljepše svijetli?

Ili da prošire testiranje na gepufne i cincilatore? Smijeh

17 godina
neaktivan
Morgoth kaže...

SmijehSmijehSmijeh
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2008 9:55 (Thunderdome).
17 godina
Morgoth kaže...

Možda čovjek nije svjestan da u računalu postoji OGRANIČEN broj komponenti o kojima se može pisati. Jedino da počnu uspoređivati karakteristike tranzistora i svih ostalih elektroničkih sitnica.

Još samo da poćnu komentirat i bjelu tehniku......... Pa ček to se i dogodilo !!!!!!
Govorili su o zamrzivaćima s TV-om stvarno za plakat.
Zar ste već toliko iscrpili svaku temu da više ništa nema?
Viva La Vida
17 godina
neaktivan
Morgoth kaže...

LOL! Smijeh
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
 Još samo da poćnu komentirat i bjelu tehniku......... Pa ček to se i dogodilo !!!!!!
Govorili su o zamrzivaćima s TV-om stvarno za plakat.
Zar ste već toliko iscrpili svaku temu da više ništa nema?
Pa kažem ti, bit će teleporta.

Kakvih ovdje sve likova ima majko moja...
17 godina
neaktivan
Novi Bug 191

Svima vama kojima se BUG prestao sviđati- prestanite ga kupovati. Nitko vas ne sili da kupujete časopis.

Μολὼν λαβέ! "Swift as the Wind, Silent as a Forest, Fierce as Fire and Immovable as a Mountain."

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Novi Bug 191

Ja sam ga kupio, i sad sam prezadovoljan, čekam vikend da pogledam DVD i malo bolje proučim časopis. Tužite se na to da stalno ima iste teme?! Pa svijet ide dalje, svaki dan se izmijeni sve, danas neki komp košta 10k, za koji mjesec mu cijena jako padne. Zašto? Jer dođu nove komponente koje su bolje od bivše. Naravno da će to recenzirati, a šta bi drugo? Iskreno, ja bi neke tutove, al nema veze, prezadovoljan sam i sa ovime.

Einstein : Science is a powerful instrument. How it is used depends on man himself not on the instrument. A knife is useful for the lives of human beings, but it can also be used to kill.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Svi se bune kako su grafičke "pojele" veći dio časopisa, no nitko nije primijetio da je test Chromea zauzeo 5 stranica (što mi je za jedan program malo previše).
You only got one finger left And its pointing at the door
17 godina
neaktivan
Novi Bug 191

Teme su (za mene) pun pogodak. Grafulju ionako mislim skoro kupovat, a Chrome me zaintrigirao kao novi browser pa je ok pročitat par stranica o tome.

Reklama ima posvuda u današnje vrijeme i tome se ne može pobjeći. Bug je po meni najbolji IT časopis u HR i amen.

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Donnie Brasco kaže...

I meni se svidja al mi na zalost ne radi DVD, isprobano vac na nekoliko racunala (na poslu Sramim se), al ne ucitava ga ni na jednom Mršti se

Ni meni ne radi DVD (inace imam novi notebook), i probao takoder na poslu, ali banana.
EVE ONLINE http://cro4life.freehostia.com/ Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
Imam jedno pitanje.
Ako kupim BUG i nradi mi DVD mogu li zatražit novi ili?
Moram kupit novi BUG?
Viva La Vida
17 godina
neaktivan
Novi Bug 191

Jeste vi slijepi il sta?! Lijepo vam je Miro dao adresu bugdvd@bug.hr da na nju saljete pitanja vezana uz DVD!

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam svoj neispravni DVD poslao poštom jednom davno i dobio novi,tako da sve adrese od Bug-a važe ako se na bilo koju obratite.
Nema uopće nikakvih problema oko toga ,jedino prođe malo vremena,ako ste strpljivi sve ok.Ako niste .....e to je druga priča......
Osim toga u svakom Bug-u se nađe nešto za svakoga ,a teško je u zadnje vrijeme i držati korak  jer noviteta i komentara istih ima za dvjestotinjak
stranica ili čak i više.Ono što nije u Bug-u ,negdje je drugdje i ne mora se dramatizirati zbog toga,a još uvijek imam i prijatelje koji
baš ako nisam dobio novi Bug,posudim i to je to.Ono što mi se ne sviđa niti ne kupujem,a još uvijek mogu naći ono što me znaima
u  Bug-u,Mreži pa čak i Enteru,ako nema ni tamo onda tražim drugdje i zato ne vidim nikakav problem u sadržaju Bug-a ,osim
ako će se pretvoriti u strip s glavnim ulogama manekenki koje sve živo predstavljaju,a same reklame uzmu 90% sadržaja .Ali do toga još nije došlo.....

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.10.2008 22:38 (v_maxcpp).
17 godina
neaktivan
Assassin kaže...

Jeste vi slijepi il sta?! Lijepo vam je Miro dao adresu bugdvd@bug.hr da na nju saljete pitanja vezana uz DVD!

Neki ne čitaju sve postove, pročitaju prvi i zadnji, a onda pišu odgovor.Neodlučan
Nema pitanja na koje ne postoji odgovor.
17 godina
neaktivan
Gion kaže...

Evo moj prijedlog za urednike Bug-a,što sam već ranije iznosio;

1.Povećati drastično broj stranica rubrike Pitanja i odgovori (minimalno na 10-15 stranica)

2.Na Bug-ov DVD umjesto brda smiješnih reklama u multimediji,programčića koje nitko živ ne koristi,staviti članke,opise rada u nekom programu (slično rubrici majstor u pet minuta) sa video potporom i stručnim komentarima Bug-ove ekipe.

Sa 40-50 stranica ovakvog sadržaja,plus dodaci na DVD-u, koji bi svima koristio,i onima naprednijim korisnicima i onima koji to nisu ili bi tek trebali postati,Bug bi se trebao polako vraćati na puteve stare slave.

Zadnjih godinu-dvije,opća percepcija  je da tonete sve dublje i dublje,ne slušajući glas Vaših vjernih čitatelja koje gubite iz dana u dan.

Da BUG bude bolji slažem se s ovim gore. Prvo što čitam u BUG-u su pitanja i odgovori. Reportaže sa raznih sajmova preskočim. IT vijesti također (ima toga na internetu). NAJVIŠE bih volio kad bi poput Entera stavili u svaki broj "kako napraviti..." i to tako da obradite u svakom broju po neku temu. Volio bih kad bi obradili temu videa: od capturiranja do uređivanja videa i stavljanja na DVD. To me najviše zanima. Npr u jednom broju capturiranje s VHS rekordera i DV camere (što je sve potrebno i to u jednom programu što jednostavnije da obični čitatelj kao ja može svoju kolekciju VHS prebaciti na DVD; u drugom broju uređivanje (izbacivanje loših kadrova, neki tekstić u pojedinim dijelovima, spajanje u jednu cjelinu po vremenskom redoslijedu i slično.
Što jednostavije u riječi i slici.
Zatim bi mogli jednu temu isto takvu kako napraviti instalacijski cd/dvd (nLite) i redom obraditi poneki program sa najpotrebnijim radnjama.
Moram priznati da najviše kupujem Enter i BUG (izgled, teme, tekstovi) ponekad i Vidi a Pcchip rijetko (kad bude kakva tema). Prije sam sva tri odjednom kupovao onda sam vidio da nema svrhe. Leže mi doma a ništa uporabljivo u njima.
Da bude bolji....
17 godina
neaktivan
Novi Bug 191

Moje misljenje je ako se nekom BUG ne svidja nek ga ne kupi.Nek kupi Playboy ili Auto blic ili sta vec.Svako ima nesto sta cita al to ne znaci da odmah treba popljuvat drugi casopis.Ne postoje univerzalne novine koje se svima svidjaju.

Svi smo mi dr.Šimić!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Moje misljenje je ako se nekom BUG ne svidja nek ga ne kupi.Nek kupi Playboy ili Auto blic ili sta vec.Svako ima nesto sta cita al to ne znaci da odmah treba popljuvat drugi casopis.Ne postoje univerzalne novine koje se svima svidjaju.

Playboy se ne čita, on se gleda ;)
16 godina
protjeran
Novi Bug 191

Inače ne kupujem BUG, ali ovaj sam kupio zbog dobrih tema.

No, čini mi se da su u testu grafičkih kartica ipak malo previše na strani nVidie.   Mislim, očito je da ju ATi   ruši u svemu, ali to izgleda u BUG-u ne vrijedi.

Jako mi je glupo napravljen finalni prikaz gdje su performanse mjerene isključivo novim 3D Markom, za kojeg svi znaju da je čista pušiona i maximalno korumpiran program, i to već duži niz godina.

Za primjer mojoj primjedbi uzet ću BUG-ov izbor u kategoriji od 1000 - 2000kn, a   to je Gigabyte GTX260, za kojeg nikako ne mogu naći logike, osim što je bolji za 200injak bodova u Vantageu od ATi-a 4870 koji je jeftiniji i bolji u svemu drugom.

Druga stvar koja mi smeta je Goran Račić, kojega sam mrzio još u vrijeme kad je radio u Hackeru, a koji kod vas u BUG-u odrađuje pretpostavljam oko 80% rubrike za igre.

Izgleda da je čovjek tijekom godina ipak postao malo elokventniji, ali svejedno mi i dalje ide na živce     :-/

To dvoje mi je najviše zasmetalo pri prvom prelistavanju časopisa, a kad malo bolje pročitam sadržaj možda se javim   opet.

"Hedonism Is My LifeStyle"©

0 0 hvala 0
17 godina
l)oolvl kaže...

Inače ne kupujem BUG, ali ovaj sam kupio zbog dobrih tema.

No, čini mi se da su u testu grafičkih kartica ipak malo previše na strani nVidie.   Mislim, očito je da ju ATi   ruši u svemu, ali to izgleda u BUG-u ne vrijedi.

Jako mi je glupo napravljen finalni prikaz gdje su performanse mjerene isključivo novim 3D Markom, za kojeg svi znaju da je čista pušiona i maximalno korumpiran program, i to već duži niz godina.

Za primjer mojoj primjedbi uzet ću BUG-ov izbor u kategoriji od 1000 - 2000kn, a   to je Gigabyte GTX260, za kojeg nikako ne mogu naći logike, osim što je bolji za 200injak bodova u Vantageu od ATi-a 4870 koji je jeftiniji i bolji u svemu drugom.

Druga stvar koja mi smeta je Goran Račić, kojega sam mrzio još u vrijeme kad je radio u Hackeru, a koji kod vas u BUG-u odrađuje pretpostavljam oko 80% rubrike za igre.

Izgleda da je čovjek tijekom godina ipak postao malo elokventniji, ali svejedno mi i dalje ide na živce     :-/

To dvoje mi je najviše zasmetalo pri prvom prelistavanju časopisa, a kad malo bolje pročitam sadržaj možda se javim   opet.

3DMark je korišten za okvirnu usporedbu performansi. Svi su čipovi testirani s nekoliko različitih igara s nekoliko različitih postavki, u nekoliko različitih rezolucija. Da je bilo više testova, vjerojatno bi za tablicu morali odvojiti duplericu.
16 godina
neaktivan
Novi Bug 191

molim za pomoc. Sadrzaj bugDVD 2009-03-c.dvd.zip"puna verzija": opisi zajedno sa svim grafičkim sadržajima, nikako da otvorim sa zipom jer izlazi mi file BCD. sta nije u redu, hvala.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice