U ovom Bugu iz godine u godinu iste stvari ka naprimjer test idiota. Mislija sam da je Bug dovoljno ozbiljan časopis da testira SLR-ove. Možda je problem u tome šta im ne daju aparate na tetistiranje? Evo vidim da na testu idiota nijedan nije bija iz Fototeha i nije bilo nijednog iz Nikonove P serije.
Ne moze Bug recenzirati DSLR-ove. Recenzija DSLR-ova je IZUZETNO kompleksan posao. Pogotovo zbog objektiva koji uz njih dolaze. Nije isto nasarafis li neki kit, ili neki iz L serije na Canona. Cak i ako se uzme samo kit objektiv kod svih testiranih fotoaparata, opet se ne mogu usporedbe i karakteristike fotoaparata svesti na 10-15 stranica. To jednostavno ne ide. Niti postoji netko u Bugu dovoljno kompetentan da to odradi. Pregled novih DSLR-ova je ok, njihove cijene, najave, ali sve ostalo je prekompleksno da bi Bug u to ulazio, s obzirom da nisu nikakav foto casopis, a i pisu za sto sire mase.
Ne moze Bug recenzirati DSLR-ove. Recenzija DSLR-ova je IZUZETNO kompleksan posao. Pogotovo zbog objektiva koji uz njih dolaze. Nije isto nasarafis li neki kit, ili neki iz L serije na Canona. Cak i ako se uzme samo kit objektiv kod svih testiranih fotoaparata, opet se ne mogu usporedbe i karakteristike fotoaparata svesti na 10-15 stranica. To jednostavno ne ide. Niti postoji netko u Bugu dovoljno kompetentan da to odradi. Pregled novih DSLR-ova je ok, njihove cijene, najave, ali sve ostalo je prekompleksno da bi Bug u to ulazio, s obzirom da nisu nikakav foto casopis, a i pisu za sto sire mase.
Dajte nam grafickih kartica, ***** fotoaparate. Stvarno nema smisla da onoliko stranica zauzmu fotoaparati.
Hvala Bogu pa se urednistvo ne povodi time inace bih u svakom broju citao samo o grafickim karticama. Bljuv.
Uvodnik - najava grafickih kartica u novom broju
Oleg - pise o svojoj novoj kartici
Dvorak - pise o karticama prije dvadeset godina
1. tema broja - top graficke kartice
2. tema broja - best buy graficke kartice
softverska tema - softver koji dolazi iskljucivo s grafickom karticom
pitanja i odgovori - o necijoj grafickoj kartici
igre - nema recenzije, samo lista grafickih kartica koje igru pokrecu
slike na kraju - slike novih grafickih kartica
e pa malo sutra.

Pozdrav, imam jedu zamolbu.
Naime, nekdje sam zagubio ovaj broj Buga (188-189) i ako se ne varam negdje se u tekstu o Fedori spominje 'kakti' da se Fedora može istalirat na komp slilčko kao i Ubuntu pomoću Wubija pa me zanima kako se zove taj alat za Fedoru. Ako bi netko mogo pogledat. Trebalo bi bit u nekom okviru.
Hvala na odgovoru.
nema na čemu. tu smo da pomažemo jedni drugima