Bug 188-189

poruka: 72
|
čitano: 12.138
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Bug 188-189
Danny_HR kaže...
 Haha... Nestabilan OC je nikakav OC... Stari moj, samo ono šta radi stabilno vrijedi.
 Stari moj, baš mi je drago da imaš smisla za humor.

Daljnja rasprava zbilja nema smisla, jer je ovo previše subjektivno.

Ali da ne vrijedi ništa ili da je to nikakav OC je zbilja glupo rečeno, i govori koliko si (malo) zapravo upoznat s cijelim tim "sportom".
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2008 10:17 (Razer).
17 godina
neaktivan
Razer kaže...

Thx... Drago mi je kad nasmijem ljude, takav sam. :)

Razer kaže...

Točno tako. Sve je stvar viđenja svakog pojedinca, kao što sam napisao u prijašnjem postu...

Niš, idem sad popit pivo za sve vas nestabilne OC record breakere, i uživat u svom savršeno stabilnom slabom OC-u.

Doduše nemogu sad... :( Al čim dođem s posla.

Aj sad da ne duljimo više sa zaključenom temom, natrag na komentare o novom izdanju.

Najiskrenije, nisam oduševljen novim brojem, mislim da je jedina tema koja me razveselila bila samogradnja. Zbilja izgleda zanimljivo, i da nisam takav freak kakav jesam napraio bi to ako je ikako moguće, naime, spriječava me izgled tog kanalića za magnete. :)

U svakom slučaju, viđao sam i zanimljivijih brojeva. Sramim se

Opet, i to je subjektivno.
Don't you see their bodies burning Desolate and full of yearning Dying of anticipation Choking from intoxication
17 godina
neaktivan
Razer kaže...
Danny_HR kaže...
 Haha... Nestabilan OC je nikakav OC... Stari moj, samo ono šta radi stabilno vrijedi.

Ali da ne vrijedi ništa ili da je to nikakav OC je zbilja glupo rečeno, i govori koliko si (malo) zapravo upoznat s cijelim tim "sportom".
Upravo u tome je stvar. Vecina zagriženih stalno mijenja komponente i traži njihov max takt.
Bar je kod mene tako a kod Razera sigurno isto Namigiva
Traženje max overclocka nema baš nikakve veze sa svakodnevnim radom na kompu.
Ima ljudi koji imaju jedan komp za svakodnevni rad a drugi samo za testiranje.
Danny_HR kaže...

Niš, idem sad popit pivo za sve vas nestabilne OC record breakere, i uživat u svom savršeno stabilnom slabom OC-u.

Jooj pa još nisi skužio u cemu je riječ.
Kao što Razer rece to je hoby ko bicikl vozit.
Tu nema rijeci o stabilnosti nego koliki takt mogu komponente doseci.
Samo o tome se radi.
Rekord breaker?
Zašto ne? Ako ga možeš doseci zašto nebi?
Ti kompovi nemoraju biti stabilni. S njima se samo testira.
Moj novi proc recimo može dosta preko 4ghz ici a kod mene se vrti na 3.6ghz i radi dosta hladno i stabilno.
Za svakodnevni rad nece sigurno nitko koristit procesor koji radi na 4.5ghz ali se ruši svaku minutu.
Valjda si sad skužio Namigiva

NHF
C2D E8400ES,Gigabyte GA-P31-DS3L,Geil ultra 2x1gb, Gigabyte radeon HD 3870
17 godina
neaktivan
Bug 188-189

U ovom Bugu iz godine u godinu iste stvari ka naprimjer test idiota. Mislija sam da je Bug dovoljno ozbiljan časopis da testira SLR-ove. Možda je problem u tome šta im ne daju aparate na tetistiranje? Evo vidim da na testu idiota nijedan nije bija iz Fototeha i nije bilo nijednog iz Nikonove P serije.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.7.2008 18:47 (Bara).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bug 188-189

Ne moze Bug recenzirati DSLR-ove. Recenzija DSLR-ova je IZUZETNO kompleksan posao. Pogotovo zbog objektiva koji uz njih dolaze. Nije isto nasarafis li neki kit, ili neki iz L serije na Canona. Cak i ako se uzme samo kit objektiv kod svih testiranih fotoaparata, opet se ne mogu usporedbe i karakteristike fotoaparata svesti na 10-15 stranica. To jednostavno ne ide. Niti postoji netko u Bugu dovoljno kompetentan da to odradi. Pregled novih DSLR-ova je ok, njihove cijene, najave, ali sve ostalo je prekompleksno da bi Bug u to ulazio, s obzirom da nisu nikakav foto casopis, a i pisu za sto sire mase.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RaLe kaže...

Ne moze Bug recenzirati DSLR-ove. Recenzija DSLR-ova je IZUZETNO kompleksan posao. Pogotovo zbog objektiva koji uz njih dolaze. Nije isto nasarafis li neki kit, ili neki iz L serije na Canona. Cak i ako se uzme samo kit objektiv kod svih testiranih fotoaparata, opet se ne mogu usporedbe i karakteristike fotoaparata svesti na 10-15 stranica. To jednostavno ne ide. Niti postoji netko u Bugu dovoljno kompetentan da to odradi. Pregled novih DSLR-ova je ok, njihove cijene, najave, ali sve ostalo je prekompleksno da bi Bug u to ulazio, s obzirom da nisu nikakav foto casopis, a i pisu za sto sire mase.

Jasno mi je da Bug neće testirat puloprofi, a kamoli profi aparate, al testirat entry level SLR-ove sa standard zoom kit objektivima šta bi bila i tema broja bi moga.
17 godina
neaktivan
Bug 188-189

Dajte nam grafickih kartica, ***** fotoaparate. Stvarno nema smisla da onoliko stranica zauzmu fotoaparati.

The Sun is always upon you!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RaLe kaže...

Hvala Bogu pa se urednistvo ne povodi time inace bih u svakom broju citao samo o grafickim karticama. Bljuv.

Uvodnik - najava grafickih kartica u novom broju

Oleg - pise o svojoj novoj kartici

Dvorak - pise o karticama prije dvadeset godina

1. tema broja - top graficke kartice

2. tema broja - best buy graficke kartice

softverska tema - softver koji dolazi iskljucivo s grafickom karticom

pitanja i odgovori - o necijoj grafickoj kartici

igre - nema recenzije, samo lista grafickih kartica koje igru pokrecu

slike na kraju - slike novih grafickih kartica

e pa malo sutra. Osmijeh

nisam mogo odolit. Izlanuo seCool
17 godina
neaktivan
Bug 188-189

Pozdrav, imam jedu zamolbu.

Naime, nekdje sam zagubio ovaj broj Buga (188-189) i ako se ne varam negdje se u tekstu o Fedori spominje 'kakti' da se Fedora može istalirat na komp slilčko kao i Ubuntu pomoću Wubija pa me zanima kako se zove taj alat za Fedoru. Ako bi netko mogo pogledat. Trebalo bi bit u nekom okviru.

Hvala na odgovoru.

Tko pod drugim jamu kopa pod prvim je već iskopo.

0 0 hvala 0
16 godina

mislim da ti treba ovaj okvir. pogledaj sliku dolje

okvir okvir
Hello World!
17 godina
neaktivan
Puno hvala!
Tko pod drugim jamu kopa pod prvim je već iskopo.
16 godina

nema na čemu. tu smo da pomažemo jedni drugima

Hello World!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice