Ramovi su ti podbacili (baš kao u Windows Experience Indexu). Digin kao ja na 1066 MHz i miran si (još ćeš imati 5.9 u WEI za RAM)
Performance Test
- poruka: 281
- |
- čitano: 102.602
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Ej Oly_E3 pogledaj sad... WEI 5.7 iz čistog mira, samo sam nabacio nove drivere za grafu. I to ti je to. Taj WEI i nije baš neki relevantan pokazatelj. RAMi su dalje na 800! lol
Naravno da nije najpouzdaniji (ja sam imao sličnu situaciju sa diskom prije par mjeseci), samo sam oprobao OC memorije na Visti (nemam više vistu jer sam potrošio sve licence, pa imam win 7RC) na 1066MHz i onda sam imo WEI 5.9 za memoriju. Sada na 7-ici mi je RAM najbrža komponenta (7.0, a ostalo 6.8, a disk 5.9). Napisao sam jer sam se sjetio da si govorio da dobivaš mali rezultat sa RAM-om a imaš OC-erske
Oprostite na malom offtopicu
Da znam... Malo sam danas čačkao po kompu, control panel, opcije i došao do WEI kad ono: new hardware detected, pa ajde idem ja probat i ono nakon instalacije drivera povećao se bod. Možda dođem i do 5.9 bez OC:P
Vjerojatno imaš 32 bitnu verziju Viste jer je i meni zbog drugačijeg očitavanja rama svaki dan javljala "new hardware detected", a jedan dan je čitala 3060MB, a drugi dan 3324MB, barem sam sada miran sa 64 bita
Meni je to jer sam reinstalirao drivere pa sam prvo radim uninstall starih i onda ti nakon restarta detektira "novi" uređaj ponovo, u stvari istu grafičku. Samo je debilno da nakon instalacije drivera za grafičku karticu WEI poveća index RAMa?
Ima neki link, da skinem ovo, nemam BUG trenutno ?
A neda mi se bas trazit po netu, malo san cjeli u žurbi!
A još bio sam googlao, pa sta ja znam koji perform. test, steta sto nemam sad bug, bas me zanima kolika ce bit razlika sad i kad stavim novi monitor i zanj HD4890 i clocknem proc na 4.0, i dodam još 2 GB ram.
Ima neki link, da skinem ovo, nemam BUG trenutno ?
A neda mi se bas trazit po netu, malo san cjeli u žurbi!
A još bio sam googlao, pa sta ja znam koji perform. test, steta sto nemam sad bug, bas me zanima kolika ce bit razlika sad i kad stavim novi monitor i zanj HD4890 i clocknem proc na 4.0, i dodam još 2 GB ram.

Hm,ako ja tu kužim što.Vidio sam rezultate sviju vas,
neki imaju sa slabijim komponentama bolji score.
(Ne u odnosu na moj, nego općenito usporedivši rezultate)
Nešto tu neštima,da ga....No,dobro...evo moj skromni rezultat:
Budem opet probao,no ovaj puta na Win 7 RC-u.
S time da sam danas malo preuredio stroj.
Dodao sam još 2x512 Mb RAM-a
i spustio temperature u kućištu.
Meni ispadne 217,9 to je poprilično loše jeli? :D
Meni ispadne 217,9 to je poprilično loše jeli? :D
Da da znam kak se slika stavlja stavio bi :D
stisnes tipku prt scrn i zaljepis u paint spremis kao jpeg na desktop otvoris novu poruku nekaj napises dolje stisnes dodaj sliku sa racunala nađeš stisneš prebaci i to je to !
heehee...bravo ¨!
Evo moj...
Nekontam, ti imas losiji komp od mog, ja imam samo 1403.2.
Mozda zato sto mi je hard disk dosta popunjen.