CPU-Z Benchmark zaključana tema

poruka: 1.248
|
čitano: 261.338
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
odjavljen
CPU-Z Benchmark

Intel Core i3 4160

Single: 1627

Multi: 3164

2 0 hvala 0
9 godina
CPU-Z Benchmark

i5 6600k stock 
Single : 1987

Multi   : 7700

Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: CPU-Z Benchmark

Updateaj GPU-Z na 1.77 pa ponovi

Battlelog: D3lBoy-00
9 godina
CPU-Z Benchmark

et 1.77 verzija  ..jel gud gud ?

cpu+z+i5+6600k+stock+ cpu+z+i5+6600k+stock+
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2016 0:05 (sseennoonn).
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
protjeran
CPU-Z Benchmark

i7 6700k@4ghz

lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
4 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

i7 6700k@4ghz

lp

po tradiciji sad slijedi clockanje? 

Precision beats power and timing beats speed
13 godina
protjeran
Arnel16 kaže...

naravno! sumnjam da cu daleko posto je osnovna ploca od asusa z170-p...

9 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
Arnel16 kaže...

naravno! sumnjam da cu daleko posto je osnovna ploca od asusa z170-p...

nadam se da ima LLC opciju jer moja nema pa me ogranicava kod clockanja 

u svakom slucaju, nadam se da ce daleko, znam da imas adekvatno hladenje... sretno!

13 godina
protjeran
CPU-Z Benchmark

imam do +7 levela, no kaj ti to znaci kad je ploca drek i nema snage ni volje to izdrzati!lp

evo na 4.6ghz

Moj PC  
2 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

imam do +7 levela, no kaj ti to znaci kad je ploca drek i nema snage ni volje to izdrzati!lp

evo na 4.6ghz

a eto, dok radi ne zalim se. do sad sa msi nisam imao problema pa uvijek biram njih.

imao sam i gigabyteica i asrock,biostar sta sve ne...

usput lijep score. vidim da je na windowsu 7 cini mi se da on dosta spusti score u tom benchu. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2016 18:50 (Arnel16).
14 godina
CPU-Z Benchmark

AMD FX 8320 4.2GHZ

single 1218PTS

multi 8023PTS

root
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2016 21:05 (zoharbizo).

4 0 hvala 0
11 godina
CPU-Z Benchmark

i5 4670k@4.2ghz

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Stjepanj kaže...

evo na 4.6ghz

Kako ovoliki skor na 4.6, gospe ti?

9 godina
neaktivan
LogicusMPS kaže...
Stjepanj kaže...

evo na 4.6ghz

Windows 7. To je razlog.

13 godina
zoharbizo kaže...

AMD FX 8320 4.2GHZ

single 1218PTS

multi 8023PTS

Zadnjih desetak stranica ni jedan jedini 8 jezgreni AMD osim ovog gore

FX 8320 4.6Ghz

single 1351

multi 8825

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
15 godina
Arnel16 kaže...
LogicusMPS kaže...
Stjepanj kaže...

evo na 4.6ghz

Windows 7. To je razlog.

Evo moj na 4.6, Windows 7...

9 godina
neaktivan
LogicusMPS kaže...
Arnel16 kaže...
LogicusMPS kaže...
Stjepanj kaže...

evo na 4.6ghz

Windows 7. To je razlog.

Evo moj na 4.6, Windows 7...

ko ce ga znat, sjecam se kad sam imao i5 4590, na win7 sam imao visestruko nizi rezultat nego na win10. zato vise volim cinebench/geekbench jer pokazuje jednake rezultate na bilo kojem operativnom sistemu. a sad, moguce je da je stjepanj imao par programcica u pozadini ali cisto sumnjam, koliko znam on je advanced user cisto sumnjam da bi napravia takvu gresku 

12 godina
CyberDemonVZ kaže...
zoharbizo kaže...

AMD FX 8320 4.2GHZ

single 1218PTS

multi 8023PTS

FX 8320 4.6Ghz

single 1351

multi 8825

Ja sam ih nabrojao 11 na listi i još vas dvojica kad udjete u listu to je 13 komada.

http://hwbot.org/signature/u135800.png
13 godina
mirzet1976 kaže...

FX 8320 4.6Ghz

single 1351

multi 8825

Ja sam ih nabrojao 11 na listi i još vas dvojica kad udjete u listu to je 13 komada.

Govorim o zadnjih desetak stranica. Verzija 1.77. Prikazuje drugačije vrijednosti od onih na listi.

Već jesam ja gore, al drugačija mjerenja pa me sad zanima dal sam dobro složio overclock. Jer sam prije kod jednog overclocka imao nekakav throtling.. na višim frekvencijama imao manje scorove od drugih.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
12 godina
CyberDemonVZ kaže...
mirzet1976 kaže...

Govorim o zadnjih desetak stranica. Verzija 1.77. Prikazuje drugačije vrijednosti od onih na listi.

Već jesam ja gore, al drugačija mjerenja pa me sad zanima dal sam dobro složio overclock. Jer sam prije kod jednog overclocka imao nekakav throtling.. na višim frekvencijama imao manje scorove od drugih.

Mislim da ti je uredu score evo moj na 4.8ghz

http://hwbot.org/signature/u135800.png
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2016 22:40 (mirzet1976).
15 godina
CyberDemonVZ kaže...
zoharbizo kaže...

AMD FX 8320 4.2GHZ

single 1218PTS

multi 8023PTS

FX 8320 4.6Ghz

single 1351

multi 8825

Pa sta ces kad nitko vise ne koristi te amd-ove kad su totalno razocarenje trose ko fap a malo daju

9 godina
neaktivan
dreadmoore kaže...
CyberDemonVZ kaže...
zoharbizo kaže...

AMD FX 8320 4.2GHZ

single 1218PTS

multi 8023PTS

FX 8320 4.6Ghz

single 1351

multi 8825

Pa sta ces kad nitko vise ne koristi te amd-ove kad su totalno razocarenje trose ko fap a malo daju

2012/2013 kad su izasli jos su i bili kompetentni sa Intelom ali nisu nista novo izbacili vec godinama tako da je to sasvim ocekivajuce. Sto sto intel pretace iz supljeg u prazno i prodaje nam maglu a mi to kupujemo, to je vec drugi problem... Cekamo zen! 

11 godina
Arnel16 kaže...

2012/2013 kad su izasli jos su i bili kompetentni sa Intelom ali nisu nista novo izbacili vec godinama tako da je to sasvim ocekivajuce. Sto sto intel pretace iz supljeg u prazno i prodaje nam maglu a mi to kupujemo, to je vec drugi problem... Cekamo zen! 

S čim su "kompetentni" (nisam baš siguran da ova riječ paše ovdje al eto)? Moj i 7 2600k je iziša 2011 godine i ti FX-evi mu nisu ni blizu prismrdili

neda mi se
9 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...
Arnel16 kaže...

S čim su "kompetentni" (nisam baš siguran da ova riječ paše ovdje al eto)? Moj i 7 2600k je iziša 2011 godine i ti FX-evi mu nisu ni blizu prismrdili

"usporedivi" eto adekvatne rijeci. koliko znam, svaki FX je promoviran kao odlican clocker (koliko znam svaki ide preko 4.6-4.7) a i nisu nesto pretjerano skupi jedino sto imaju visok TDP. Cjenovno je bia pristupacan ljudima koji su imali koristi od tih osam jezgara (dva modula po cetiri?). Ne vjerujem bas da mu nije prismrdia al vjerovat cu ti na rijec hajd. Da se razumimo, ne branim nijednu stranu nego samo iznosim cinjenice (imao sam i jednu i drugo )

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2016 23:12 (Arnel16).
13 godina
protjeran
LogicusMPS kaže...
Stjepanj kaže...

evo na 4.6ghz

a sta bi ti? pa nisam ja od jucer u tome kao nekilp

11 godina

Ja imam i7 2600k koji se također odlično kloka a do prije pola godine il godinu ima sam i jednog FX8350 i dobro znam šta može.

Drag mi je bio jedino jer je bolji kod gomile otvorenih programa al drugo u ničemu nije ni blizu pogotovo u igrama.

neda mi se
15 godina
Arnel16 kaže...
nicky.sl kaže...
Arnel16 kaže...

(nisam baš siguran da ova riječ paše ovdje al eto)? Moj i 7 2600k je iziša 2011 godine i ti FX-evi mu nisu ni blizu prismrdili

"usporedivi" eto adekvatne rijeci. koliko znam, svaki FX je promoviran kao odlican clocker (koliko znam svaki ide preko 4.6-4.7) a i nisu nesto pretjerano skupi jedino sto imaju visok TDP. Cjenovno je bia pristupacan ljudima koji su imali koristi od tih osam jezgara (dva modula po cetiri?).

Pa ajmo sad globalno reci sta amd ima od tog kloka sto ga ti mozes ajmo reci nafrljiti mhz (samo imas broj na cpu-z i nista vise a preformance kao da imas neki laptop od 5-6k kuna ) kad on u tom trenutku trosi duplo vise od nazivne snage a opet nemoze ni i7 2600k prismrditi

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2016 23:21 (dreadmoore).
13 godina
protjeran
CPU-Z Benchmark

ovaj jakov i ford rokaju po td-ovima svima koji nesto napisu protiv amd-a...koji smjeh!

Moj PC  
3 1 hvala 0
9 godina
neaktivan
dreadmoore kaže...
Arnel16 kaže...
nicky.sl kaže...
Arnel16 kaže...

(nisam baš siguran da ova riječ paše ovdje al eto)? Moj i 7 2600k je iziša 2011 godine i ti FX-evi mu nisu ni blizu prismrdili

"usporedivi" eto adekvatne rijeci. koliko znam, svaki FX je promoviran kao odlican clocker (koliko znam svaki ide preko 4.6-4.7) a i nisu nesto pretjerano skupi jedino sto imaju visok TDP. Cjenovno je bia pristupacan ljudima koji su imali koristi od tih osam jezgara (dva modula po cetiri?).

Pa ajmo sad globalno reci sta amd ima od tog kloka sto ga ti mozes ajmo reci nafrljiti mhz (samo imas broj na cpu-z i nista vise a preformance kao da imas neki laptop od 5-6k kuna ) kad on u tom trenutku trosi duplo vise od nazivne snage a opet nemoze ni i7 2600k prismrditi

To je kad usporedujes laptop iz 2016 naravno. Mislim da i u ovom slucaju svaki procesor kad mu se nabije voltaza, trosi dosta vise od nazivne mjere. pa cak i i7 2600K. Treba i pogledati cijenu koliko se vise isplati doticni i7 i FX te davne 2012. Al ko jos ima vremena za to, mislim da se svi trebamo pomiriti da trenutno Intel gazi AMD u tim segmentima. Mozda se Zen pokaze kao bolja opcija, samo mozemo spekulirati 

15 godina
CPU-Z Benchmark

ma nek lupaju maca im popala jezik kad bi mogli imati komentar bilo bi ih ljepo cuti ali ocito nemaju tako samo mogu citati i gledati u napisani tekst.

Moj PC  
2 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice