Cinebench R23
- poruka: 93
- |
- čitano: 54.354
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Evo bas slozio sve, drzi ga na 74°c u c23
Razlika je jedno 20°c

edit. Sve je trenutno na default poslje cu se pozabaviti naponima, taktovima i ostalim da to jos smanjimo!
Hauuu al sam majstor, evo imam i najveci rezultat na svijetu sa AIO hladnjakom od svih ryzen 5600/5600x rezultata na službenoj tablici
Ryzen 5600 4.9GHz all core :
Multi - 12724
Single - 1625
Vidim razvalio sam tuto kompleto ove sa PBO, cca 15% derem sve ryzen 5600/5600x na prosloj stranici, cak mi ni u ST nitko ne parira osim pajde koji ima također 4.9GHz all core identican skor mome ali za bod veci single rezultat, neda mi se vrtit single da to prestignem
Sve u svemu potpuni kolaps i armagedon od PBO automatike u svim zadacima i testovima, iskusni rade kako treba
Jao ovi te na zraku deru
https://hwbot.org/benchmark/cinebench_-_r23_multi_core_with_benchmate/rankings?hardwareTypeId=processor_6350&cores=6#start=0#interval=20
Stisni tam na air deru te ko papka na zraku, pa kog ti valjaš sa tim scorom lol.
LOL, deru da sa benchanjem po zimi na balkonu spram mog po ljetu To se vidi i po 1.43v naponu i samo 78c, spram mog na vodi i jos na samo 1.35v i po jedno 20c visoj ambijentalnoj ljetnoj temperaturi
Još i piše 20.11.2022.
Al jos bitnije nitko živ ne koristi tulavi PBO nigdje na OC sceni a ni u jednoj benchmark aplikaciji
Malo vise pratiti pa pisati
Daj sram te bilo da te zrak odvali u benchu , još na sve to bulazniš o nekim rekordima
.
Čak i pod tim okolnostima sam 5ti na listi, a ti sa svojim nisi ni u prvih 300
PS.
I na kraju dana je to sve na 4.9GHz kao i moj, tako da sa strane frekvencije nisu nista bolje napravili cak ni sa tim da su benchali po zimi, vjerojatno je nesto bodova otislo od rama i verzije windowsa, tako da tata šampion
Čak i na custom loop imaju samo 2 covjeka u svijetu ispred mene prema frekvenciji, jedan sa 4.95GHz i jedan sa 5GHz koji je odvrtio i to je to
Samo se ti tješi odrali te ko papka. Daj se potrudi malo više po tim forumima i čitaj kak ovi klokaju možda i od tebe bude neki qurac.
Hauuu al sam majstor, evo imam i najveci rezultat na svijetu sa AIO hladnjakom od svih ryzen 5600/5600x rezultata na službenoj tablici
Ryzen 5600 4.9GHz all core :
Multi - 12724
Single - 1625
Vidim razvalio sam tuto kompleto ove sa PBO, cca 15% derem sve ryzen 5600/5600x na prosloj stranici, cak mi ni u ST nitko ne parira osim pajde koji ima također 4.9GHz all core identican skor mome ali za bod veci single rezultat, neda mi se vrtit single da to prestignem
Sve u svemu potpuni kolaps i armagedon od PBO automatike u svim zadacima i testovima, iskusni rade kako treba
Evo da te sa PBO predjem u single-u 1663pts
Ajde barem nesto
Evo i od mene jedna riža x3d.
CO -35
custom voda 360mm
All core, stabilan? Ja sam probao sa all core , al se rusi u primeu. Na primeu se pokazalo tri jezgre da nisu stabilne pa sam smanjio CO.
Mjesavina -30 i -15 small ftt i blend test prolazan nakon 9h
.
8% brže od starog 12700kf u multiju.
Pa super kaj fali daj odvrti Superposition 720p low da vidimo pomak za gaming, i Wukong isto ako ima cajta da malo usporedimo sa starim 12th gen.
Temperature kako to izgleda sa Assassinom?
Pa super kaj fali daj odvrti Superposition 720p low da vidimo pomak za gaming, i Wukong isto ako ima cajta da malo usporedimo sa starim 12th gen.
Temperature kako to izgleda sa Assassinom?
Budem cim stignem, temp su za sad tajna! Assasin ovo odlicno podnosi s obzirom na mucenje u najgorim scenarijima koje vjerovatno vise nikad nebude vidio
27208
5.8ghz all P-core, 4.5ghz all E-core, cache 5ghz, 6ghz mem/cl32 eto ako koga zanimaju brojke
Daj nam single core rezultat za CB
27208
5.8ghz all P-core, 4.5ghz all E-core, cache 5ghz, 6ghz mem/cl32 eto ako koga zanimaju brojke
Koliki je single na CB R23?
27208
Koliki je single na CB R23?
ne vrtim single, ako te zanima imas cpu-z