BUG.HR HWBOT OC Team izdvojena tema

poruka: 276
|
čitano: 116.946
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: BUG.HR HWBOT OC Team
Butcher kaže...

Oću poslat rezultat od Heaven 2.1 i onda dobijem ovu poruku pratio sam upute kak treba! Zna li tko u čemo je problem?

Trebas uninstalirat sve postojece heaven benchmarke, pa onda instaliraj ovaj od hwbota i radit ce bez greske

Google is your friend
16 godina
BUG.HR HWBOT OC Team

Hvala pomoglo je! Evo par bodića za nas!

ButcherCRO @ Cod2, Cod4, Cod MW2, Battlefield BC2 and COD:BO!!!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.1.2011 19:24 (Butcher).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
BUG.HR HWBOT OC Team

Evo moja HD 5770 je zauzela drugo mjesto u 3DMark 11 {#}

★★★★★
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.1.2011 21:54 (Intel&ATI).
Moj PC  
5 0 hvala 5
16 godina
neaktivan
BUG.HR HWBOT OC Team

Evo ja sam se joinao u team i donio nekaj sitno bodova sa Phenomom 955.

LINK

{#}

Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
BUG.HR HWBOT OC Team

.:Slučajni Post:.

http://i54.tinypic.com/23m4qr4.png
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.2.2011 15:10 (Fixcar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
BUG.HR HWBOT OC Team

Evo malo updatea...{#}

Skočio na 4 mjesto u BUG timu...{#}

Sa solidnih 108.20 bodova...

I da ti svi bodovi su ostvareni sa mojim i5 750 i HD 5770, i par zadnja submissiona sa frendovim i7 2600K {#}

Čestitke svima što je naš tim ušao u top 100 timova na svijetu tj. #87 {#}

Moj PC  
4 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
Re: BUG.HR HWBOT OC Team
Intel&ATI kaže...

I da ti svi bodovi su ostvareni sa mojim i5 750 i HD 5770, i par zadnja submissiona sa frendovim i7 2600K {#}

Odi u frenda u odvrti super pi 1m i 32m i pi fast, 2600K je stvoren za to.

Google is your friend
17 godina
neaktivan
BUG.HR HWBOT OC Team

Evo rezultat s jednom 6850 u unigine xtreme benchmarku koji mi je donio prvo mjesto što se tiče jedne 6850 u ovom benchmarku.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.2.2011 13:00 (iwan).
Moj PC  
3 0 hvala 2
17 godina
BUG.HR HWBOT OC Team

Izgleda da je bug.hr team dobio prvog cheatera u teamu :(

Intel&ATI, šta ti je to trebalo? Photoshopom do slave? Hwbot je ozbiljna overclock organizacija, prije ili kasnije cheateri padnu, imaš šta za reći?

clock2much
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BUG.HR HWBOT OC Team
Mislim strasno,kako uopste nekome padne napamet varati sa photoshopom i misliti da nece biti otkriven,posebice kad taj isti na taj nacin dode do drugog mjesta u Hrvatskoj.
I'll be back
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Microman: da je skinuo 1. Mjesto onda bi bilo ok? :PP (ironija) :P
15 godina
neaktivan

Neki nikada ne odrastu i misle da se mogu igrati s velikim dečkima kako hoće. Mrzim sve načine varanja i laganja, ja bi mu i za sramotu koju je priuštio bug timu još i ban zekeljio pa ti crtaj u PS-u. 

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1663451
15 godina
neaktivan
BUG.HR HWBOT OC Team

Stvarno ga je pretjerao, skoro je cijeli team popio ban radi njegovih uradaka. Mislim da je na kraju jos sve proslo vise nego dobro kako je moglo biti.

Google is your friend
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BUG.HR HWBOT OC Team

Intel&ATi, skidam ti rezultate na svim listama koje vodim zbog mogućeg varanja.

Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
BUG.HR HWBOT OC Team

Imam samo jedno za reći, nisam uopće varao, a banan sam iz jednostavnog razloga što se Sweetu pričinilo da mi je Video encoding score u PC marku 2005 premali...

Ja njemu tvrdim da možda zbog isključenog Hyper-Threadniga na CPU-u, sad čekam njegov odgovor da vidim šta bude...

http://hwbot.org/community/user/intelaati?tab=profile
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
franky kaže...

Intel&ATi, skidam ti rezultate na svim listama koje vodim zbog mogućeg varanja.

Svi rezultati sa i7 2600K su photoshop, uvijek isti cpu-z prozori i ni jedna validacija... Primjer sa 3dmarkovima, zaboravio je na verzije cpu-z, dvije su 1.56.3 a jedna 1.56 od taba sa matičnom na oba screenshota s tim da je na drugom screenshotu i različit logo od cpu-z na prozoru sa procesorom

http://www.bug.hr/_cache/9385d11a915358c2cf583eec199a1a5d.jpg

http://www.bug.hr/_cache/1a386b58139f06b334e36de6cbbee439.jpg

Intel&ATI kaže...

Imam samo jedno za reći, nisam uopće varao, a banan sam iz jednostavnog razloga što se Sweetu pričinilo da mi je Video encoding score u PC marku 2005 premali...

Ja njemu tvrdim da možda zbog isključenog Hyper-Threadniga na CPU-u, sad čekam njegov odgovor da vidim šta bude...

Od pcmarka je sve počelo, stigla je prijava jer je rezultat bio za top 20 u svijetu a bez validacije, takvi obavezno prolaze provjeru... Kako misliš sweety-u objasnit ova dva screenshota?

http://hwbot.org/signature.img?iid=549124&thumb=false&iehack=.jpg

http://hwbot.org/signature.img?iid=545779&thumb=false&iehack=.jpg

pcmark i gpu-z na mikroskopski istom mjestu na desktopu?

clock2much
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2011 21:03 (Cele303).
15 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

Imam samo jedno za reći, nisam uopće varao,

{#}

na screen shotovima ima previse greski u koracima koje su iz aviona vidljive. Imas na par mjesta gdje frekvencija memorije na prati bclk, zatim na istom SS pola prozora ima tab od XP a pola od win7, razlicite verzije CPU-z na istom SS, a tek onaj super pi 32m na 2600k, i wprime 1024m na i5 750 su prica za sebe.

nije ti ovo trebalo {#}

Google is your friend
14 godina
neaktivan
BUG.HR HWBOT OC Team

samo sramota....trebalo bi ograničiti taj team, napravit neki tryouts...

btw. ako ima tko za prodat 980-tku za 400€, dogovorimo se, kupujem{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

sram te biloo!! {#}

15 godina
protjeran

Evo i mene, dodao nešto malo...

Da se nađe (mislim 1.4 boda lol).

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
14 godina
neaktivan
BUG.HR HWBOT OC Team

bas sam sad malo pogledao team ranking. po global pointsima ja sam 4. moram malo starog hardvera nabaviti da popravim poziciju 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jbga izgleda da je nekima lakse metar u dupe nego cent u glavu xD...fkt ovo nije trebalo cijelom BUG HR teamu...

14 godina
neaktivan
BUG.HR HWBOT OC Team

treba izabrat kapetana pa da malo prati kaj rade ljudi u timu. a i malo vise integrirat team, upoznat se...naci se tu i tamo negdje...

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xyan kaže...

treba izabrat kapetana pa da malo prati kaj rade ljudi u timu. a i malo vise integrirat team, upoznat se...naci se tu i tamo negdje...

Što bih zaista bilo dobro i privuklo ljude u tim je neko natjecanje omogućeno samo članovima tima sa hardverom kao nagradama :)

Pa da vidiš u jednom danu koliko bi bodova dobili ;)

14 godina
neaktivan
franky kaže...
xyan kaže...

Što bih zaista bilo dobro i privuklo ljude u tim je neko natjecanje omogućeno samo članovima tima sa hardverom kao nagradama :)

Pa da vidiš u jednom danu koliko bi bodova dobili ;)

slazem se, al malo je onih tko ce u danasnje vrijeme sponzorirat nesto takvo....a i nebi bilo lose da bug pohvali clanove svog tima koji je usao u top 100...a to bi sve moglo jos puno bolje! i oce!

15 godina
neaktivan
xyan kaže...

Neznam kako sad izabrat kapetana buduci je Cele303 zaboravio lozinku koju je stavio prilikom otvaranja teama.

Evo ja i Cele se nikad jos nismo susreli face to face ali imamo odnos ko da se znamo 100 godina, uvjek je jedan drugom pri ruci kad bilo sto zatreba. S Micromanom isto tako. Ako ti sto treba pitaj i vjerujem da ako se pokazes ko odgovorna osoba da ce ostali brzo steci povjerenje i da ces imat neke koristi od samog teama.

Evo ja cu ti poslat par tjedana Noctua-u da probas malo, i da se uvjeris da ta "jajša" nije dorasla za ovaj "sport".

Google is your friend
14 godina
neaktivan
Jurky kaže...
xyan kaže...

Neznam kako sad izabrat kapetana buduci je Cele303 zaboravio lozinku koju je stavio prilikom otvaranja teama.

Evo ja i Cele se nikad jos nismo susreli face to face ali imamo odnos ko da se znamo 100 godina, uvjek je jedan drugom pri ruci kad bilo sto zatreba. S Micromanom isto tako. Ako ti sto treba pitaj i vjerujem da ako se pokazes ko odgovorna osoba da ce ostali brzo steci povjerenje i da ces imat neke koristi od samog teama.

Evo ja cu ti poslat par tjedana Noctua-u da probas malo, i da se uvjeris da ta "jajša" nije dorasla za ovaj "sport".

ha ha ha, znao sam ja to prije nek sam je kupio! ma nije potrebno, i sam sam je mislio ovaj tjedan naručiti, al bojim se da je necu moci isprobati kako spada kad je zatoplilo :( pa sam zasad odustao, mozda se predomislim. ne sumnjam uopce u to da mi nebi pomogli, evo cele me dodao na skypeu, al bio sam doma bolestan 8 dana pa se mu nisam jos posteno javio...

15 godina
neaktivan
xyan kaže...

ha ha ha, znao sam ja to prije nek sam je kupio! ma nije potrebno, i sam sam je mislio ovaj tjedan naručiti, al bojim se da je necu moci isprobati kako spada kad je zatoplilo :( pa sam zasad odustao, mozda se predomislim. ne sumnjam uopce u to da mi nebi pomogli, evo cele me dodao na skypeu, al bio sam doma bolestan 8 dana pa se mu nisam jos posteno javio...

heh pa ne treba ti 0 stupnjeva vani za potegnuti 4.4 - 4.6 za 3d testove, treba ti samo dobar cooler.

Google is your friend
14 godina
neaktivan
BUG.HR HWBOT OC Team

ohrabren jednim vrlo dobrim pokusajem, dignuo sam granicu na 4,7 buahahhahaha. vidjet cu kakvo je stanje racuna, mozda se i pocastim....gledo sam neki dan na njemackom ebayu 980x, nije ni 400€ dosao na aukciji.al kad ne salju van njemacke :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jurky kaže...

heh pa ne treba ti 0 stupnjeva vani za potegnuti 4.4 - 4.6 za 3d testove, treba ti samo dobar cooler.

Zrak se ne plaća {#}

iako bi se i to brzo moglo uvesti kako je krenulo...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice