Zakup SQL servera

poruka: 14
|
čitano: 3.181
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Zakup SQL servera

Zanima me sljedeće... Znam da se kupnjom hostinga može na nekoj web stranici dobiti MySQL baza, no za moje potrebe ona je jako spora i nepouzdana. Meni treba pristup SQL Server 2005 (2008) bazi tako da joj mogu pristupiti online preko svojih desktop aplikacija. Ne mogu to hostati kod sebe jer mi se ne isplati. Da li ima igdje takva usluga?

Znači, idealno bi bilo da toj bazi (instanci sql servera) mogu pristupiti preko IP-a, da mogu je oblikovati sql server management studiom i da moje aplikacije se na tu bazu uredno spoje.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.12.2010 18:12 (Don Salvatore).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Zakup SQL servera

Mislim da ti bilo kakav asp hosting to omogućava. Mi plaćamo neku siću a imamo sql 2008 r2

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zakup SQL servera

Vidi ovo : http://www.croadria.com/ponuda/ms-sql/ 

Ali ja bih hostao MySQL, i napravio prebacivanje MySQL->Lokalni klijent ( sinhronizacija ) -> Lokalno MSSQL , jeftino i učinkovito !

http://www.basketballhoopjam.com

0 0 hvala 0
17 godina
Zakup SQL servera

Naravno da mozes. Ako ti treba testni server javi se pa ti dam par baza zabadava.

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Zakup SQL servera
a ljudi koja je ono shema sto ti microsoft daje sql server od 4gb? nisam bas citao al sam negdje vidio kad sam skidao neki express pack 2010 sa programima za programiranje
ja sam mala gljiva.... svinja je kraljica životinja dok ne probam lava
17 godina
munjovoz kaže...
a ljudi koja je ono shema sto ti microsoft daje sql server od 4gb? nisam bas citao al sam negdje vidio kad sam skidao neki express pack 2010 sa programima za programiranje

SQL Server Express? Funkcionalna, mocna i besplatna baza podataka za "po doma" (bar sto se licence tice).

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje
14 godina
neaktivan
tnakir kaže...
munjovoz kaže...

SQL Server Express? Funkcionalna, mocna i besplatna baza podataka za "po doma" (bar sto se licence tice).

e da je...=)

ja sam mala gljiva.... svinja je kraljica životinja dok ne probam lava
17 godina
odjavljen
munjovoz kaže...
tnakir kaže...
munjovoz kaže...

e da je...=)

A ako nije???

Freak Show Inc.
17 godina
munjovoz kaže...
tnakir kaže...
munjovoz kaže...

e da je...=)

Kako mislis e da je?

Pa ja je koristim kao engine za razvoj i jos nisam uspio naci da mi je nekakav limit zasmetao? Inace limiti su na velicinu baze, broj jezgri, kolicinu rama i neke advanced enterprise dijdje midje. Prosjecnom useru je ovo i vise nego dosta.

Svakako bolji izbor od piratiziranog SQL Servera.

15 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Kako mislis e da je?

Pa ja je koristim kao engine za razvoj i jos nisam uspio naci da mi je nekakav limit zasmetao? Inace limiti su na velicinu baze, broj jezgri, kolicinu rama i neke advanced enterprise dijdje midje. Prosjecnom useru je ovo i vise nego dosta.

Svakako bolji izbor od piratiziranog SQL Servera.

Koliko se sječam kada sam kupovao SQL server mislim da je standard verzija bila između 8 - 10 tisuća kuna, znaći nije neki bauk. Inaće nisam ljubitelj nit zagovornik MS-a , smatram ga nužnim zlom, znam da djelujem licemjerno, je sve što poslovno radim radim večinom na MS proizvodima, ali volio bih da ima open source rješenja. 

Da se vratim na temu, jedna od genijalnih stvari koje mi život znaće je view u SQL serveru. 

17 godina
woodgamesfx kaže...

Koliko se sječam kada sam kupovao SQL server mislim da je standard verzija bila između 8 - 10 tisuća kuna, znaći nije neki bauk. Inaće nisam ljubitelj nit zagovornik MS-a , smatram ga nužnim zlom, znam da djelujem licemjerno, je sve što poslovno radim radim večinom na MS proizvodima, ali volio bih da ima open source rješenja. 

Da se vratim na temu, jedna od genijalnih stvari koje mi život znaće je view u SQL serveru. 

10k kn nije bauk? :)

15 godina
neaktivan
tnakir kaže...
woodgamesfx kaže...

Onome kome treba SQL server , nije, mislim za jednu firmu je to čips :) 

Mada ima jedno elegenatnije/složenije rješenje, tj. način kako se domoć "koša" MS proizvoda za siću ( ne misleći na torrent izvore )  , je da se firma prijavi kao MS developer ili partner ne sječam se više , znam da je to jedan tip u firmi prije gdje sam radio isposlovao, i znam da smo na godinu dana ( ili do produljenja novog ugovora ) , dobili za oko 300$ gotovo cjeli koš ( u prijevodu ogromna kutija ) MS proizvoda, od Wins servera, do Wins XP prof, VS-a, Exchange , bla, bla, bla, vjerujte mi toga je bila gomilaaaaaa. 

17 godina
woodgamesfx kaže...
tnakir kaže...
woodgamesfx kaže...

Onome kome treba SQL server , nije, mislim za jednu firmu je to čips :) 

Mada ima jedno elegenatnije/složenije rješenje, tj. način kako se domoć "koša" MS proizvoda za siću ( ne misleći na torrent izvore )  , je da se firma prijavi kao MS developer ili partner ne sječam se više , znam da je to jedan tip u firmi prije gdje sam radio isposlovao, i znam da smo na godinu dana ( ili do produljenja novog ugovora ) , dobili za oko 300$ gotovo cjeli koš ( u prijevodu ogromna kutija ) MS proizvoda, od Wins servera, do Wins XP prof, VS-a, Exchange , bla, bla, bla, vjerujte mi toga je bila gomilaaaaaa. 

Microsoft partner program.

16 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...

Vidi ovo : http://www.croadria.com/ponuda/ms-sql/ 

Ali ja bih hostao MySQL, i napravio prebacivanje MySQL->Lokalni klijent ( sinhronizacija ) -> Lokalno MSSQL , jeftino i učinkovito !

MSSQL 2005:

Diskovni prostor za bazu: 50 MB

Transaction log: 30 MB

Dnevni backup

Pristup preko Enterprise manageraKorištenje storanih procedura

Taj transaction log se popuni u roku keks

www.avalon.hr . sherani, VPS i dedicirani serveri, izbor br 1 za sve database poslove koje obavljam, preporuka.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.12.2010 22:31 (vedran984).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice