Access tablice

poruka: 3
|
čitano: 1.432
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Access tablice

Imam jednu bazu podataka .... i sad problem je u tome što bi na nadopuni te baze trebalo raditi dosta ljudi koji su geografski dosta udaljeni...

e sad mene zanima...

dali postoji mogučnost da ti ljudi ljepo sve podatke napišu u excel tablicu pošalju meni tablicu i da ja jednostavno tu tablicu sinkroniziram sa mojom bazom i da se ti podatci sinkroniziraju sa mojom tablicom iz baze podataka tj. da se baza nadopuni sa novim podatcima?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Access tablice

mislim da ima boljih načina da se to napravi. Moj prijedlog bi bio pomoću http://www.djangoproject.com/ i obične SQLLite baze (pretpostavka je da nemaš puno podatka i da je ova baza dovoljna). Mislim da za ovo šta tebi treba dovoljno da prođeš tutorijal i malo primjera s neta i uspjeti češ napraviti sve šta ti treba.

0 0 hvala 0
16 godina
Access tablice

Imaš data collector! Uglavnom pomoću wiza generiraš mail (HTML ili infopath, bolje html zbog neovisnosti o platformi) koji ima oblik forme. pošalješ taj mail osobi koja će ti popunit formu za podatke, on je popuni preko mail replaya a ti outlookom upravljaš odgovorima i automatski puniš bazu!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice