RCD 300 AUX problem

poruka: 1
|
čitano: 774
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
RCD 300 AUX problem

Pozdrav svima, naime imam problem sa svojim VW Touranom 2007 odnosno sa radionom, danas sam uradio AUX ulaz dole kod upaljača gdje su ona slobodna mjesta gdje ima dugme ESP, ugradio sam ovo i upalio radio izvukao CD van ubacio kabal u ulaz povezao sa mobom i da prebacim na radiu kad samo mi izbaci poruku NO CD i to je to, inače radio sam tako da sam ubacio na CD changer 12 pinski konektor ubacio ga iza odnosno sve mi je to majstor radio. Posle ga je prikopčao na kompjuter te šerpao svuda po svakakvim opcijama da bi na kraju rekao ne radi, zanima me sada je li neko imao sličan problem i kako ga riješiti. HVALA UNAPRIJED. Sumnjam da bi majstor mogao pogriješiti i okrenuti konektor jer mi je i sam pisao da nije moguće okrenuti konektor. E sad primjetio sam jednu stvar kod mene su bile samo 3 žice, žuta bijela i crvena dok na ostalim slikama koje sam našao na netu su bile po 4 žice. Ne znam ni sam više šta da mislim, pa eto ako ima neko neku soluciju kako riješit bio bih zahvalam, i da radio je RCD 300 sa .mp3

Nije siromah onaj koji nema, nego onaj ko želi previše!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice