Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.012
|
čitano: 16.492.197
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
odjavljen
Re: Auti - ultimativna tema
CyberDemonVZ kaže...

Žena je isprobala Tiguana, Karoqa i S-Crossa i poslije toga rekla da gledamo samo SUVove 

Hahaha, ovo se upravo i meni dogodilo., omg

Ja sam gledao Hyundai i30, al ona je pametnija naravno, htjela Kiu Stonic, reko ma nema sanse.

Evo moj pokraj kie stonic

Ziga kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Eto, gledam krive aute 

Ne želim nikog vrijeđat ni ništa, ali ono..nov auto kupuješ ako fakat imaš viška novca....

i računaj..ako uzimaš na kredu kolika je razlika u kamati na 1 godinu + pad vrijednosti..

Ja sam isto na svom autu popušio pun kufer novca....

Jbg, takav je to sport, ako neces da je netko drugi vozio ...

13 godina
Auti - ultimativna tema

Btw, koliko je vlasnika Suzukija ovdje, sa infotainmentom?

Je se netko igrao sa sustavom? Ak se nije, ja 100% hoću! 

Prvo najnoviji firmware, pa onda otključavanje svih mogućnosti i na kraju pokušati besplatno nabaviti navigaciju :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
14 godina
Auti - ultimativna tema

Kod mene zena nema pravo glasa sto se tice auta, eventualno moze izabrati neku opremu i takve sitnice, a kada sebi uzima moze uzeti trabanta sto se mene tice, kada ja uzimam nema mjesanja.

13 godina
ivanzu kaže...

Kod mene zena nema pravo glasa sto se tice auta, eventualno moze izabrati neku opremu i takve sitnice, a kada sebi uzima moze uzeti trabanta sto se mene tice, kada ja uzimam nema mjesanja.

Meni žena plaća auto, nek i bira 

14 godina
Auti - ultimativna tema

Sad si hebo ježa. RIP

13 godina
Auti - ultimativna tema

Maloprije se izguštao na snijegu,zadnji pogon je zakon! 

https://www.youtube.com/channel/UCOonno4oe7nEsXvrT2FNrrg
14 godina
odjavljen
Uništavanje auta
13 godina

Lmao

16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

hmmm 

15 godina

@CyberDemonVZ

na Ignisu sam digao FW na v1860.2

gledaj na forumu xda-developers, pod Suzuki SLDA

ma zaboravi navigaciju ionako je problem u SD kartici ispd 40-ak € nećeš proći...

samo ti stisni Android Auto i peglaj Google Karte ili Waze direkt s moba (USB kabel)

Ju je je? Je ju je!
14 godina
Dex.pwn kaže...
Uništavanje auta

Ma kakvo unistavanje, od ovog mu aposlutno nista nece bit.

Ako mojoj krntiji od 206ice nije nista od okretanja pod rucnom s manje snijega, neci ni 6ici od ovog. Samo u 206ici imas osjecaj da ce se raspast, u ovom vjerujem da ne 

13 godina
Stric_Jura kaže...

@CyberDemonVZ

na Ignisu sam digao FW na v1860.2

gledaj na forumu xda-developers, pod Suzuki SLDA

ma zaboravi navigaciju ionako je problem u SD kartici ispd 40-ak € nećeš proći...

samo ti stisni Android Auto i peglaj Google Karte ili Waze direkt s moba (USB kabel)

Zahvaljujem!

Just for fun ću pogledati koja je razlika u kupljenoj kartici s kartama i nekoj random SD kartici. Što god da bilo, vjerojatno se može lažirati :D Ali je vjerojatno puno posla u pitanju..

15 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
Dex.pwn kaže...
Uništavanje auta

Ma kakvo unistavanje, od ovog mu aposlutno nista nece bit.

Ako mojoj krntiji od 206ice nije nista od okretanja pod rucnom s manje snijega, neci ni 6ici od ovog. Samo u 206ici imas osjecaj da ce se raspast, u ovom vjerujem da ne 

Je, neće mu ništa biti, da ga je držao konstantno u blokadi i tako se vrtio preko sat vremena, e onda bi se možda pregrijao, al koliko vidim, nije ni blizu blokade ga stiskao, jer nema ni potrebe zbog manjka trenja ga i sa nižim gasom vrti ko vešmašina centrifugu...
(pregrijavanje motora je čest problem kod driftera na suhoj stazi, jer drže motor konstantno na visokimm okretajima, a voze se relativno sporo 40-50km/h i protok zraka je premalen za adekvatno hlađenje...)

BTW: znači nisam jedini koji ima feeling da će se nešto raspast kad se vrti pod ručnom
meni je odma u glavi: il će mi se izut guma sa felge, jer je zimska visokog profila, il će mi šrafi popucat zbog bočnih sila ako guma uhvati na trenutak (sile koje inaće nisu prisutne u normalnoj vožnji...), il će mi se glavčina/ležaj zanjeg kotača išćupat opet zbog bočnih sila ako guma na tren uhvati baš na nekom grippy dijelu

EDIT:
Meni je napetije bilo gledat oće puknut zadnjim krajem u klupicu ili stativu gola na tom školskom igralištu, s obzirom da je dosta mali prostor...

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.1.2019 7:44 (1BIT).
8 godina
neaktivan

A znam ali ima jedan sa xenon i 2000eu je skuplji a ostala oprema ista. Ne kupujem odmah sutra taj auto pa se možda nađe koji za slicnu lovu sa xenon

8 godina
neaktivan
Syke kaže...

Baš to, premium auto a oprema nikakva.

Ima ih i sa puno gorom opremom, takvih a3 ima sa plasticnim volanom, bez alu felgi, rucna klima i da nema ekran na izvlacenje. Tako ovo je sasvim dosta opreme i za normalnog vozaca je ok. Nije naravno ni blizu full opremi ali uvijek bi radije kupio premium auto sa manje opreme pa i malo stariji nego noviji hyundai/kia, francuze ili japance sa full opremom

13 godina

Ma ni blizu blokade

Do 3500 okretaja sam isao jer je najbolji zvuk u tom rasponu,a ni nema potrebe za blokadu i tolike okretaje

Temperatura ulja mi je bila na nekih 90-100 stupnjeva,daleko od pregrijavanja.Kazem ulje,jer nema klasicnu za temp rashladne

Ma nema straha od raspada.

Pazio sam da ne udarim,u biti nisam ni mogao jer je frendov auto bio kod jednog gola koji se ni ne vidi pa nisam ni isao blizu

Prije nego sto je frend snimao,obojica smo se zezali sa autima

15 godina
Auti - ultimativna tema

posto je rijeka osudena da bude bez snijega ocito, malo sam natezao rucnu po blatu, rally style...nije bilo nes zanimljivo, pa sam odustao nakon 2 povlacenja...

jebo vise tu rijeku, nit sunca i vrucina ljeti, nit snijega zimi...

15 godina
Auti - ultimativna tema

Pozdrav,

ako vas zanima, ima na Google Play app s teh. podacima tutača, sad je besplatan 7 dana:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.autodatapro&hl=hr

Ju je je? Je ju je!
8 godina
protjeran
Auti - ultimativna tema

Nemam niti jedan Android uredjaj povezan sa svojim G-Mail accoum - hoce mi software ostati na Accu? Ili bas moram

na neki uredjaj jednom instalirati, da bi radilo?

15 godina
Auti - ultimativna tema

pa probaj na apkmirroru skinuti, ali mislim da je fora da ti je sad besplatan, i ako ga unutar 7 dana instaliraš (s GP-a, preko svog računa) uvijek ti je besplatan instaliran bilo gdje s tim računom

Ju je je? Je ju je!
15 godina
Auti - ultimativna tema

skidam!

znaci to ako sad instaliram, ZAUVIJEK mi je besplatno? kako im se to isplati, nije mi jasno, pa svi ce poskidati i nece nitko kupiti kasnije :D

CEKAJ!!!!!!!!!!!!! ovo je smece...ja mislio da je to program koji pokazuje svu opremu i kataloske brojeve oem dijelova...postoji li uopce app sa tim podacima? tipa partslink24 stranica?

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.1.2019 10:17 (RuskeGTT).
15 godina
Auti - ultimativna tema

ajmo decki da vidimo vas 10 years challenge sa vasim autima (tko je vozio pred toliko vremena, jel)

17 godina
BabyDriver420 kaže...

Ima ih i sa puno gorom opremom, takvih a3 ima sa plasticnim volanom, bez alu felgi, rucna klima i da nema ekran na izvlacenje. Tako ovo je sasvim dosta opreme i za normalnog vozaca je ok. Nije naravno ni blizu full opremi ali uvijek bi radije kupio premium auto sa manje opreme pa i malo stariji nego noviji hyundai/kia, francuze ili japance sa full opremom

Nemoj takve ni gledati, jer takvi po meni nemaju veze sa dobro opremljenim a3 (kao da je drugi auto).

Pogotovo ako recimo nema ni naslon za ruku, to je sprdacina u danasnje vrijeme da nema.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. | R.I.P. What.CD 11/2016
17 godina
RuskeGTT kaže...

ajmo decki da vidimo vas 10 years challenge sa vasim autima (tko je vozio pred toliko vremena, jel)

Ne znam jel veca promjena u autu ili vlasniku :D

Truth in engineering.
15 godina
Auti - ultimativna tema

vlasnik je uvijek isti divljak (sa jedno barem 500tkm vise u guzici) 

17 godina
RuskeGTT kaže...

vise mi se svida onaj prije 10 god :D

a ja prije 10 godina nisam imao ni punih 14

nego, gdje preporucujete kupiti gume? i gdje ih staviti (balansirati i namontirati) bilo bi dobro da je mozda isto mjesto?

volio bih da to bude gotovo ako je moguce do iduceg petka posto onda idem na put.

odlucio sam se za: CARGO UG2 104 T GOODYEAR 195/65 R16

Ljetne onda idu 225/55R17

14 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

izgleda da ti je netko glavu naopačke okrenuo 

8 godina
neaktivan
BORG kaže...
BabyDriver420 kaže...

Nemoj takve ni gledati, jer takvi po meni nemaju veze sa dobro opremljenim a3 (kao da je drugi auto).

Pogotovo ako recimo nema ni naslon za ruku, to je sprdacina u danasnje vrijeme da nema.

Slažem, gledam da je kozni volan, automatska klima, ekran na izvlacenje, naslon,ali felge i takve sitnice. Naravno da bi volio s-line, navi, sporstska sjedala sa kožom ali takvi su i daleko skuplji. Neku sredinu gledam

8 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...

RuskeGTT kaže...

vlasnik je uvijek isti divljak (sa jedno barem 500tkm vise u guzici) 

Izledas kao da ti je netko puko samar, pa ti kosa pala s glave na lice

Al salim se, i ja sam celav i bradat (moja brada je do pupka kad je mokra, kad je suha do pol torza),

a prije 10g sam imao kosu do guzice. Nemam fotke al nema veze. I bolje da nemam.

17 godina
BabyDriver420 kaže...

Slažem, gledam da je kozni volan, automatska klima, ekran na izvlacenje, naslon,ali felge i takve sitnice. Naravno da bi volio s-line, navi, sporstska sjedala sa kožom ali takvi su i daleko skuplji. Neku sredinu gledam

Shvacam te u potpunosti, ali mislim da ti bude poslije zao ako ne uzmes i sa ksenonima.

Vidio sam par Audia sa halogenim svjetlima, kao da je drugi auto, nije to to.

Polako, siguran sam da budes nasao dobar primjerak.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. | R.I.P. What.CD 11/2016
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.1.2019 12:15 (BORG).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice