Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.001
|
čitano: 16.474.844
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Nemam neke nerealne snove što se tiče auta (Royce itd..) s obzirom na financijsku situaciju

ali ova Alfa 147 GTA mi je u narednih par godina izvediva.

Naprosto obožavam ovaj auto, već dugi niz godina.

Sviđa mi se stil i dizajn, poprilično snažan za ovako mali hatchback.

Već vidim postove na račun 'kvalitete' no to je druga priča..

Yaaay, tri godine gubljenja vremena ovdje.
16 godina
moderator
Vaš Auto Snova

Ajde se barem približno držite teme...

raspravljajte o autima, ne o maloljetnicama...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.1.2013 12:39 (XXX-Man).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

holy shizz

scrollajte malo dolje ima i video.. 11k rpm {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
17 godina
Re: Vaš Auto Snova
forzzuk kaže...

Nemam neke nerealne snove što se tiče auta (Royce itd..) s obzirom na financijsku situaciju

Ako kupuješ GTA, moraš znati cijelu povijest auta. Istina je da te aute kupuju samo znalci i ljubitelji marke, a takvi ljudi te aute održavaju kako treba, ali uvijek se nađe iznimaka i treba biti vrlo oprezan kod kupnje. Trenutno mislim da znam samo jednu GTA 147-icu u prodaji u Hrvatskoj koja je u OK stanju...

PC RULES!!!
15 godina
forzzuk kaže...

I onda je još pošalješ u Autodeltu da ti je "naštimaju" i imaš drugi najači auto na prednji pogon u svijetu{#}

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
17 godina
0verlord kaže...

I onda je još pošalješ u Autodeltu da ti je "naštimaju" i imaš drugi najači auto na prednji pogon u svijetu{#}

A prvi je?

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
15 godina
Pero Dinamit kaže...
0verlord kaže...

A prvi je?

Ako se nevaram Renault Megane Trophy 500 ks ( ne znam točan naziv megana )

EDIT: ali dok ga nisu izbacili na tržište autodeltina 147 je držala prvo mjesto

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.1.2013 12:34 (0verlord).
17 godina
0verlord kaže...

Ako se nevaram Renault Megane Trophy 500 ks ( ne znam točan naziv megana )

EDIT: ali dok ga nisu izbacili na tržište autodeltina 147 je držala prvo mjesto

Varaš se, Megane Trophy je nešto malo jači od "običnog" Megana RS. Megane RS ima oko 220 konja ako se ne varam, dok Trophy ima oko 240, dakle manje nego GTA koja ima 250 konja. A o Autodelti da ne pričam - 3.2 motor iz GTA je prerađen, veći provrt cilindara i malo produljen hod klipa tako da motor ima 3.7 litara zapremnine i oko 330 konja. To je i dan danas najjači automobil sa prednjim pogonom. (serijski)

PC RULES!!!
15 godina
Vaš Auto Snova

jos kad bi autodelta bila serijala...

kako ja znam najjaci prednjepogonas je focus RS? 305ks?

15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

Jel nije 147 sa 3.2 v6 alfinim motorom? Znam da je nešto bilo tako da se može naručit i oko 320-330 konja je auto imao, kao što je već netko rekao. (serijski jel.)

14 godina
neaktivan
17 godina
Vaš Auto Snova

prednji branik je kriminal.....a cijena daleko prevelika..iako mi je taj model leona vrhunska pila

17 godina
RuskeGTT kaže...

Kako je Mercedesov AMG serijala, tako je i Autodelta serijala...

U osnovi je nutra 3.2 V6 Alfin motor, kojem je, kako sam napisao, povečan provrt cilindra i hod klipa...

Autodelta model 147-ice si mogao naručit u bilo kojem Alfinom zastupništvu, tako da je to po meni serijala koliko je i AMG kod Mercedesa...

PC RULES!!!
17 godina

Nije loš, no po toj cijeni kupiti 9 godina star auto moraš biti blesav..

Daj zamisli...mijenjao je remen, zamašnjak, lamela.... čovječe vidi se da taj auto nije pažen dok se vozio...

Ili ga je gazio ili auto ima preko 200.000 km

15 godina
neaktivan
Ziga kaže...
Daj zamisli...mijenjao je remen, zamašnjak, lamela.... čovječe vidi se da taj auto nije pažen dok se vozio...

Ili ga je gazio ili auto ima preko 200.000 km

Normalna stvar za takvu ili sličnu kilometražu pogotovo na dizelu. Ja sam na 150tkm zupčasti promijenio, a kvačilo i zamašnjak me tek čekaju pri kakvih 220,230tkm cca. Nikakav spektakl, uobičajena izmjena i auto uopće ne mora biti gažen. Ne kažem da ovaj Seat nije, ali takve izmjene su nešto neizbježno.

Uostalom bolje da je promijenio prodavatelj, nego da je  tebe nasadio kao kupca i da si ti morao 10 000kn iskeljiti u prvih godinu, godinu i pol. Ako ima uredan račun za to, tim bolje.

Faith divides us. Death unites us.
12 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

http://fc05.deviantart.net/fs31/f/2008/231/5/e/2009_Chevy_Camaro_by_theHybridEffect.jpg

Chevrolet camaro <3 ...360 000 kuna nov kosta pa ko ima...:P

15 godina
neaktivan
mika2210 kaže...
RuskeGTT kaže...

Kako je Mercedesov AMG serijala, tako je i Autodelta serijala...

U osnovi je nutra 3.2 V6 Alfin motor, kojem je, kako sam napisao, povečan provrt cilindra i hod klipa...

Autodelta model 147-ice si mogao naručit u bilo kojem Alfinom zastupništvu, tako da je to po meni serijala koliko je i AMG kod Mercedesa...

To je u redu ali AMG nije serijala već tvornička prerada. Ako ćemo biti picajzle, možemo o prerađenoj serijali govoriti, ali opet se radi o - preradi, doradi, kako hoćeš. Čisti tuning, dakle nema veze sa serijalom.

17 godina
Ziga kaže...

S ostalim recenim se slazem, ali s ovim ne..ja bi bolje dao 10k eura za 10 godina staru E klasu, nego za novu Toyotu Yaris ili takve krampove..

15 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...
Ziga kaže...

S ostalim recenim se slazem, ali s ovim ne..ja bi bolje dao 10k eura za 10 godina staru E klasu, nego za novu Toyotu Yaris ili takve krampove..

Osobna stvar, teško je općenito reći. Yaris je godinama jedan od kvalitetnijih auta u toj klasi, nikako kramp, dapače - spram Punta itd. istog godišta - svemirski brod u kvaliteti ili Puga 206.

No opet, tko kupuje E klasu ima 10 razloga da ne kupi Yaris, i obrnuto. Ja znam bar 5 razloga iz rukava da ne kupim E klasu sa 200tkm, iako je to nikakva kilometraža za takav auto i motor, pretpostavljam CDI.

Od registracije, potrošnih dijelova tj. održavanja i servisa itd., nepraktičnosti po gradu gdje nas je većina ipak 90% vremena itd.

17 godina
thedream kaže...

Osobna stvar, teško je općenito reći. Yaris je godinama jedan od kvalitetnijih auta u toj klasi, nikako kramp, dapače - spram Punta itd. istog godišta - svemirski brod u kvaliteti ili Puga 206.

No opet, tko kupuje E klasu ima 10 razloga da ne kupi Yaris, i obrnuto. Ja znam bar 5 razloga iz rukava da ne kupim E klasu sa 200tkm, iako je to nikakva kilometraža za takav auto i motor, pretpostavljam CDI.

Od registracije, potrošnih dijelova tj. održavanja i servisa itd., nepraktičnosti po gradu gdje nas je većina ipak 90% vremena itd.

Nesto na tu sablonu sam vec puno puta reko vamo na forumu, al vjeruj ti si prvi koji je to razumio i napisao pravi odgovor..! Svaka cast !

12 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Pa dobro ako cu gledat prakticnost uzeo bi novu astru, od registracije do velikog servisa je jeftinija od vise od pola starih auta...

15 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

Nesto na tu sablonu sam vec puno puta reko vamo na forumu, al vjeruj ti si prvi koji je to razumio i napisao pravi odgovor..! Svaka cast !

Ha gle, kad sam bio u takvoj neoumici mala škatula a novo vs. polovno a malo veće, pa znam o čemu pričam. S tim da sam i ja sa 10.000 eura u džepu bijesnio na BMW 5 benzince, Alfe 156 brutalne, 166 itd, pa jedva svoj auto servisiram.

Sad me čekaju vilice prednje, bljuje mi se a moraš, geometrija kotača ugrožena, nema šanse proći tehnički i dovodiš se u opasnost jer je auto nestabilan a težina mu je naprijed, pogotovo pri jačem kočenju. Oko 1 000kn su vilice (par).

Jebga, da sam kupio škatulu novu, tipa Fiestu, možda mi se to ne bi desilo, možda i bi, ko zna. Imam ljude u firmi koji su na Meganeu tog godišta promijenili već na 100.000 vilice prvi put, jbg, ceste rupa na rupi, malo dodaš i stil vožnje, malo habanje i starost i bok.

Ali cijena servisa je brutalna za E klasu, to stvarno moraš biti Jack, kad ti nešto vitalnije ode, divim se tim ljudima otkud im pare. Ja bi poludio, osobno teško da bi to mogao iznijeti uz pod-stanarinu itd.

17 godina
thedream kaže...

Ali cijena servisa je brutalna za E klasu, to stvarno moraš biti Jack, kad ti nešto vitalnije ode, divim se tim ljudima otkud im pare. Ja bi poludio, osobno teško da bi to mogao iznijeti uz pod-stanarinu itd.

Brutalna je ak vozis novu E klasu i teras ju u ovlasteni na servis..moj stari ima E 320 CDI iz 2001, ima ga sad vec 2 i pol godine a auto ima skoro 340k km, apsolutno nikakvih problema nije bilo..a ni redovni servis nije skup, ima puno ljudi koji su radili po Mercedesovim servisima/garazama i sad rade kod kuce, a dobro i puno jeftinije rade..

Jedino sto je bio mjenjo ulje u mjenjacu..uh, preko 10l ide u njega :D A u moju Feliciu 2.4l hah :)

15 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...
thedream kaže...

moj stari ima E 320 CDI iz 2001, ima ga sad vec 2 i pol godine a auto ima skoro 340k km

Taksist? {#}{#}

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

kakvi focusi i alfice.. LOL.. najjači FWD auti su američki, iz prošlog stoljeća {#}

17 godina
nine kaže...

kakvi focusi i alfice.. LOL.. najjači FWD auti su američki, iz prošlog stoljeća {#}

Koji? 

PC RULES!!!
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

ziher sam za cadilac eldorado cca 300kW.. poprilično sam ziher da ih je još bilo

16 godina
moderator
mika2210 kaže...

Koji? 

pa naprimjer:

Oldsmobile Toronado '66 7.0L 385HP

Cadillac Eldorado '70 8.2L 400HP

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.1.2013 17:17 (XXX-Man).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Pa za onu masu i trebalo mu je toliko snage. {#} 

No i dalje,prespor,s toga,to mu baš i nije neki plus što ima jak motor,al dobro ako gledate koji je bio najsnažniji. :P

BTW,kao da idete u offtopic?  

Optimizam je nedostatak iskustva.
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

hebate pa čak se i moderatorima treba ponavljati.. ova tema služi za generalnu diskusiju o autima... OT je ako se priča o biciklima i motorima.

pokušano je i otvaranje druge teme, ali su ju svi odhebali, i svi su nastavili tu raspravljati.. hvala na razumjevanju {#}

što se tiče ovih FWD auta.. pitanje nije bilo koji je najbrži, nego koji imaju najviše snage.. nije li?

starim autima bez elektronskih pomagala i napretka raznih drugih tehnologija svejedno nije ništa značilo da imaju preko 200Ks na FWD, jer nisu tu snagu mogli prenjeti na cestu

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice