Pa prije je bio sam apk file i to se skinulo na pc te nakon tog preneseno na mob, instalirano. No međutim, sad više nije samo apk nego apkm ekstenzija i kao takva se više bez apkmirror aplikacije na mobu ne može instalrati. Do sad sam to radio bez apkmirror-a, ali sam sad morao instalirati apkmirror na mob pa preko tog povući zadnju nadogradnju AA.
Android auto
- poruka: 69
- |
- čitano: 55.078
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Koji kabel bi preporučili za spajanje s20 na Hyundai i30 FB?
Htio bi da sve radi kako treba + da je kabel čim kraći
hmm i30 FB, znači 2016 i noviji nema wireless (WiFi) Android Auto podržan preko BlueConnecta ?!?
kad ga spojiš preko BT-a na infotainment, ne nudi ti i da ga spoji na Android Auto (govorimo bez kabla)?
Tako je, nema wireless. Tek na redizajnu.
Kupio sam AA wireless. Radi perfektno.
Pozdrav, imam problem sa svojim mobitelom i spajanjem na AA nakon upgrade androida. Naime, imam OnePlus 7 Pro kojeg sam do danas držao na android 9 od 2019 godine, odlučih ga update na Android 12 (koji je i posljednji kao službena podrška). Nakon nadogradnje na 10, 11 i 12 androida, sad više ne mogu upariti AA preko USB u autu (niti wi-fi), jer kad dam da to napravi, on prijavljuje neki drugi uređaj kojeg uopće nema. Znači, moj mob je uparen da autom preko BT normalno, ali kad idem na usb onda prijavljuje neki meni totalno nepoznati uređaj. Tražio sam po netu da li postoji rješenje i još nisam našao što bi mi pomoglo, a napravio sam slijedeće:
- update AA na autu na zadnju inačicu kao i na mobitelu
- stavio usb na spajanje sa AA opcijom (prijenos datoteka/AA)
- stavio u debug modu da se spaja MTP
- očistio cash na obe strane te restartao uređaje
- očistio cash od Google play servisa
- probao mjenjati usb port u autu kao i usb kabel (koji je radio na Androidu 9)
Nakon što mi nije pomoglo ništa od gore navedenog, uzeo sam ženin Honor 70 da njega probam da vidim da nije problem u autu, čim sam ga upario sa autom, on se spoji wi-fi bez beda i radio ko podmazan ( honor 70 je na android 14 verziji).
Ako netko ima neki prijedlog pa da probam prije nego odlućim uzeti neki drugi mob, jer ovaj je kod mene od 2019 i do sad radio ok ali eto vrag me nanio da ga update-am i da sad imam problem bez veze. Moram napomenuti, sve druge aplikacije koje su bile i na androidu 9 rade i na 12 ( bankarske i neke druge ) bez problema.
Auto je Renault Austral iz 2024 godine.
Možda bi factory reset mobitela riješio problem.
Imaš i opciju kupiti neki Android Auto dongle ako ne želiš mijenjati mobitel, ali upitna je isplativost s obzirom na starost uređaja.

neki drugi uređaj
A koji to drugi uređaj?
Pozdrav, imam problem sa svojim mobitelom i spajanjem na AA nakon upgrade androida. Naime, imam OnePlus 7 Pro kojeg sam do danas držao na android 9 od 2019 godine, odlučih ga update na Android 12 (koji je i posljednji kao službena podrška). Nakon nadogradnje na 10, 11 i 12 androida, sad više ne mogu upariti AA preko USB u autu (niti wi-fi), jer kad dam da to napravi, on prijavljuje neki drugi uređaj kojeg uopće nema. Znači, moj mob je uparen da autom preko BT normalno, ali kad idem na usb onda prijavljuje neki meni totalno nepoznati uređaj. Tražio sam po netu da li postoji rješenje i još nisam našao što bi mi pomoglo, a napravio sam slijedeće:
- update AA na autu na zadnju inačicu kao i na mobitelu
- stavio usb na spajanje sa AA opcijom (prijenos datoteka/AA)
- stavio u debug modu da se spaja MTP
- očistio cash na obe strane te restartao uređaje
- očistio cash od Google play servisa
- probao mjenjati usb port u autu kao i usb kabel (koji je radio na Androidu 9)
Nakon što mi nije pomoglo ništa od gore navedenog, uzeo sam ženin Honor 70 da njega probam da vidim da nije problem u autu, čim sam ga upario sa autom, on se spoji wi-fi bez beda i radio ko podmazan ( honor 70 je na android 14 verziji).
Ako netko ima neki prijedlog pa da probam prije nego odlućim uzeti neki drugi mob, jer ovaj je kod mene od 2019 i do sad radio ok ali eto vrag me nanio da ga update-am i da sad imam problem bez veze. Moram napomenuti, sve druge aplikacije koje su bile i na androidu 9 rade i na 12 ( bankarske i neke druge ) bez problema.
Auto je Renault Austral iz 2024 godine.
Mozda je rjesenje probat bezicno se spojit, ali trebas nabavit AA box sa alija (minus je sta ces trebat cekat dok ti to dodje, znaci 3-4 tjedna).
Konkretno ja imam 2x boxa sa linka i rade savrseno, minus je jedino sta se na taj box samo moze jedan spojit (ako hoces da se neki drugi mob spoji onda trebas i taj konektat na wifi itd, malo zajebancija...).
Uglavnom radi na principu da spojis AA box sa usbom, onda se AA box trazi na BTu od multimedije i mora se spojit, nakon toga spajas WIFI sa AA boxom i normalno mozes bit spojen sa mob BTom na auto (ugl. lagano je, imaju upute...).
https://www.aliexpress.com/item/1005006897409714.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.21451802W1TWp5
Evo javljam da sam rješio problem tako kaj sam kupio novi mob nakon 6 godina, ali sam i i ovaj napravio hard reset i sve je proradilo i na njemu. Hvala na savjetima dečki ...