Imam par pitanje za gore navedenu tv karticu
1.Jel im tko takvu kartivu
2.Zezaju me driveri
molim vas za veliku pomoč za ovo 2 pitanje
Unaprijed Hvala!!
Imam par pitanje za gore navedenu tv karticu
1.Jel im tko takvu kartivu
2.Zezaju me driveri
molim vas za veliku pomoč za ovo 2 pitanje
Unaprijed Hvala!!
PA kakvih problema imas s njom...opiši malo problema ako hoces da ti pomognemo.....
Znači ovako ja ju prikopčam na komp i upalim komp
komp mi nađe i pita me dali hoča da se automatski instalira,ja mu potvrdim da hoču
ubacim cd koji sam dobio s njom i instalira se sve dobro restarta se komp i ja hoču kliknuti na ikonu
od nje a on mi kaže sljedeće neku pogrešku a pogreška zvuči ovako Initialize TV Card failed
i neče raditi.
MOLIM ZA VELIKU POMOČ
HELP HELP HELP
A te drivere si dobio s njom ili...potrazi na internetu neke novije drivere....mislim da je to do drivera pogreška....koji OS imas.....
Driveri su s cd-a kojeg sam dobio s njom skino sam nove iz interneta isto ono
OS imam Windows XP PRO,a dok odem na device manager tamo mi kaže da neki Multimedia Video Controller nepoznata a šta je to neznam.
Stvarno neznam sta bi to moglo biti.....pročačkaj josš malo po tim postavkama....mozda je do kartice.....
da ali probo sam staviti vistu i tv kartica na visti radi
ali na xp-u neče šta je to zašto mi neče na xp raditi
HELP
ljudi pomagajte
Instaliro si drivere sve u device menageru
Driveri su s cd-a kojeg sam dobio s njom skino sam nove iz interneta isto ono
OS imam Windows XP PRO,a dok odem na device manager tamo mi kaže da neki Multimedia Video Controller nepoznata a šta je to neznam.
probao sa i tako ali ne radi
neznam šta da napravim
help !!!!
ljudi pomagajte molim vas !!!!!
pomoč pomoč pomoč !!!!!!!!!!!
Onda zovi nekog tko se bolje razumije od tebe u kompove, da ti to sredi.
Pokušaj promijeniti slot u koji je utaknuta kartica...
probao sam zamjeniti slot ali opet ništa
-izvadi karticu, popiši sve što možeš s chipova, i pločiće (naziv, model, revizija, ...Bt-xxx/Philips-xxx itd.)
Prvo pokušaš naći proizvođaća i tamo skinuti driver, ali neki modeli su generički, trgovačke marke i sl. pa nemaju podršku, ako nema onda googlanje ili forum.
Nije baš uobičajeno, ali da možda probleme ne stvara service pack 3 ako si ga instalirao? Na site proizvođača stoji da treba xp sp2 ili vistu
jesi probao prvo instalirati drivere i programe sa cd koji je došao uz karticu a onda instalirati karticu?
instaliro sam win xp pro 64-bit
i instaliram karticu i uđem u program za gledati tv onda mi prijavi sljedeču prva slika
a druga je u device menageru
Pomoč !!! HELPPPPPPPPPPP !!!!!!!!!