Lcd ili plazma sa snimacem (HDD)

poruka: 4
|
čitano: 1.242
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

zivim u zagrebu te me zanima ima li kod nas gdje kupiti ili naruciti lcde ili plazme koje imaju u sebi snimac sa hddom

tj. da mogu snimati na lcdu i pohraniti film na tom istom lcdu,da ne moram kupovati dvd recorder ,

htio bi onako da na njemu mogu unaprijed nariktati snimanje znaci sada ako je 12.20 sati da mogu sa nariktati unaprijed na njemu da mi snimi nesto sto ce biti preksutra na programu od 23 do 5 ujutro( i svakako bi htio da mogu i satelitske programe snimati)

hti bi da ima dijagonalu oko 94 cm ali to nije tolko bitno

di ima najveci izbor takvih tva

0 0 hvala 0
16 godina

Takvih Tv-a sigurno ima, samo ne znam gdje ćeš ga moći kupiti, provjeri kod

većih trgovaca da li ti mogu naručiti neki takav TV, mislim da ih baš nemaju u izobilju/ponudi.

Ali teško da ćeš snimanje moći uskladiti sa satelitskim programima.

Neznam točno da li to TV podržava, neka me netko ispravi, možda i možeš snimiti program preko scart/hdmi ulaza,

ali ti onda satelitski receiver mora biti na kanalu kojeg ćeš nekad u skoroj budućnosti snimati.

Možda da uzmeš normalni TV u kombinaciji sa HTPC-om (ubaciš DVB-T/C i DVB-S ili 3in1 karticu) i snimaš po volji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Lcd ili plazma sa snimacem (HDD)
pixote kaže...

zivim u zagrebu te me zanima ima li kod nas gdje kupiti ili naruciti lcde ili plazme koje imaju u sebi snimac sa hddom

tj. da mogu snimati na lcdu i pohraniti film na tom istom lcdu,da ne moram kupovati dvd recorder ,

htio bi onako da na njemu mogu unaprijed nariktati snimanje znaci sada ako je 12.20 sati da mogu sa nariktati unaprijed na njemu da mi snimi nesto sto ce biti preksutra na programu od 23 do 5 ujutro( i svakako bi htio da mogu i satelitske programe snimati)

max tv

16 godina
protjeran
RE: Lcd ili plazma sa snimacem (HDD)
bugonja kaže...
pixote kaže...

max tv

a cijena - neprocijenjivo preskupo!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice