Kako spojiti projektor...?

poruka: 8
|
čitano: 17.030
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Naime povodom europskog nogometnog prvenstva kupio sam projektor tako da mogu uživati u tekmama ali kako ga spojiti da pokazuje sliku s HRT2 programa...projektor ima ulaz za analognu antenu ali kada spojim ništa se ne događa...help kako to da spojim?

0 0 hvala 0
17 godina

mislim da češ si još trebat ubost tv karticu za računalo,pa ga onda spojit na računalo....al nek se ostali izjasne

Moj laptop:HP Compaq 6715b ,procesor Sempron 3600+(jako se grije)
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.5.2008 18:42 (mali.ivica87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel trebam nabaviti nekakav TV-box uređan koji se može spojiti s projektorom i tako gledati analognu tv,konkretno na HRT2 europsko prvenstvo?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koji je model projektora, jel on ima u sebi receiver? Ako ne, onda taj analogni ulaz sluzi za spajanje npr TV kartice s projektorom.

Postoji alternativno rjesenje, to je softver JLC's Internet TV ( www.JLC-Software.com ).Pomocu njega, moguce je putem interneta pratiti mnogo kanala.

Za detalje ne bih znao, jer ga ne koristim, ali tako sam cuo. U tom slucaju projektor spojiti s racunalom, kao dodatni monitor i podesiti kao 'clone'.

Znaci, kao dva moguca rjesenja su TV-kartica ili ovaj program.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.5.2008 10:43 (macak).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Model projektora je Benq MP511+

Input Terminals

PC
Analog RGB: D-sub 15 pin x 1(shared)
A/V
Component Video: D-sub 15 pin x 1(shared)
S-Video: Mini Din 4 pin x 1
Composite Video: RCA x 1

0 0 hvala 0
17 godina

Znaci da nemas ulaz za antenu, nego za video signal. Moras dovesti video signal iz npr. VCRa, ili kupiti nekakav tuner ("TVbox") u koji ces spojiti antenu, a video signal opet u projektor...

***** Maxxy *****
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako si u području pokrivenosti digitalnog TV signala, preporučam ti kupnju nekog zasebnog tunera (TV box kako ti kažeš) ili TV kartice (digitalne ili hibridne). U drugom slučaju ćeš moći pauzirati, premotavati i snimati program što je velika prednost.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da je onda najbolje kupiti tv karticu.Kod mene u mjestu nema digitalnog signala pa jel onda bolje kupiti hibridnu karticu jer kad tad će doći digitalni signal?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice