Naime povodom europskog nogometnog prvenstva kupio sam projektor tako da mogu uživati u tekmama ali kako ga spojiti da pokazuje sliku s HRT2 programa...projektor ima ulaz za analognu antenu ali kada spojim ništa se ne događa...help kako to da spojim?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mislim da češ si još trebat ubost tv karticu za računalo,pa ga onda spojit na računalo....al nek se ostali izjasne
Jel trebam nabaviti nekakav TV-box uređan koji se može spojiti s projektorom i tako gledati analognu tv,konkretno na HRT2 europsko prvenstvo?
Koji je model projektora, jel on ima u sebi receiver? Ako ne, onda taj analogni ulaz sluzi za spajanje npr TV kartice s projektorom.
Postoji alternativno rjesenje, to je softver JLC's Internet TV ( www.JLC-Software.com ).Pomocu njega, moguce je putem interneta pratiti mnogo kanala.
Za detalje ne bih znao, jer ga ne koristim, ali tako sam cuo. U tom slucaju projektor spojiti s racunalom, kao dodatni monitor i podesiti kao 'clone'.
Znaci, kao dva moguca rjesenja su TV-kartica ili ovaj program.
Model projektora je Benq MP511+
Input Terminals
PC
Analog RGB: D-sub 15 pin x 1(shared)
A/V
Component Video: D-sub 15 pin x 1(shared)
S-Video: Mini Din 4 pin x 1
Composite Video: RCA x 1
Znaci da nemas ulaz za antenu, nego za video signal. Moras dovesti video signal iz npr. VCRa, ili kupiti nekakav tuner ("TVbox") u koji ces spojiti antenu, a video signal opet u projektor...
Ako si u području pokrivenosti digitalnog TV signala, preporučam ti kupnju nekog zasebnog tunera (TV box kako ti kažeš) ili TV kartice (digitalne ili hibridne). U drugom slučaju ćeš moći pauzirati, premotavati i snimati program što je velika prednost.
Mislim da je onda najbolje kupiti tv karticu.Kod mene u mjestu nema digitalnog signala pa jel onda bolje kupiti hibridnu karticu jer kad tad će doći digitalni signal?