- Bed je govorio o titlovima u MKV datoteci i ispravno je rekao da im se ne može promijeniti veličina (barem kad su u pitanju SRT ili rasterski titlovi)
To su mi nepoznate stvari i meni nebitne.
@bed je jasno naglasio da na vanjskom playeru ne mogu dobiti s tim programom veće titlove.
Mislim da si ga krivo shvatio.
- Ti, kad si konvertirao datoteku pomoću Freemake Video Convertera NISI promijenio veličinu titlova u MKV datoteci, nego je Freemake VC obrisao titlove iz datoteke (dakle, uklonio je taj stream) i zalijepio je titlove na sliku - dakle, takvi titlovi više ne egzistiraju zasebno, oni su dio slike.
Znam da ih je zalijepio i da više nisu zasebni, nisam toliki tukac, ali, zašto ih je povećao ne znaš ni ti !
Komentar (i identično pitanje koje si malo dalje postavio) ti je u najmanju ruku glup. Ono, ko da zidu govorim. TEKSTUALNI TITLOVI (barem što se tiče većine formata, uključujući SRT) NEMAJU DEFINIRANU VELIČINU! Stoga je pitanje zašto je FVC povećao titlove glupo i bezpredmetno - nije ih povećao, nego jednostavno koristi font te i te veličine za (vanjske) titlove. Razumiješ? Za titlove koji su kao stream u MKV datoteci koristi i dalje sitni font - valjda je autor programa zaboravio na to.
To što su tebi titlovi ispali veći nego kad si konvertirao Format Factoryjem je sasvim druga stvar. Ili što su veći nego što ti ih DVD player reproducira. Neki drugi DVD player možda po defaultu ima veća slova ili se može podešavati velična slova. Jesi provjerio ima li noviji firmare?