Preporuka za video alat

poruka: 23
|
čitano: 3.302
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Preporuka za video alat

Treba mi nešto što će biti naprednije od movie makera, vegas mi je bio super dok nisam kupio novu kameru, ne može mi pročitati audio. Treba mi program koji će imati puno funkcija jer se spremam na veći projektNamigiva

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Preporuka za video alat
hehe. vidim da te pati vegas, pa sad trebaš nešto novo
17 godina
neaktivan
Preporuka za video alat

Kupim novu kameru, sve spremim i sad mi vegas zvuk ne čitaViče

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne znam koliki ti je taj projekt ali Nero 9 rješava sve moje probleme oko videa.

Private
17 godina
neaktivan
Private kaže...

Ne znam koliki ti je taj projekt ali Nero 9 rješava sve moje probleme oko videa.

probao sam nero ali bi trebalo nešto naprednije
17 godina
neaktivan

Ako se mislis malo ozbiljnije pozabavit obradom videa onda Adobe Premier.

Kaži šta misliš, misli šta kažeš... ---------------------------------- Sjećaš li se draga, pričale su kiše, za ljubav se gine, zbog Hrvatske diše. ------------------------------- Neke stvari je bolje imat' kad ne treba, nego nemat' kad treba.
17 godina
neaktivan
Maximus kaže...

Instalirao premiere ali mi on nikako ne čita format videa(MPEG2)
17 godina
neaktivan
Preporuka za video alat

Core i7 najprije

Kažu da škola nije ztvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina... Sticks and stones may break my bones, but chains and whips exite me.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hex kaže...

Core i7 najprije

A do tad?
17 godina
neaktivan
BORN kaže...
Maximus kaže...

Instalirao premiere ali mi on nikako ne čita format videa(MPEG2)
 Ne znam koju si verziju instaliro, ali evo podrzanih formata za CS4:
Kaži šta misliš, misli šta kažeš... ---------------------------------- Sjećaš li se draga, pričale su kiše, za ljubav se gine, zbog Hrvatske diše. ------------------------------- Neke stvari je bolje imat' kad ne treba, nego nemat' kad treba.
17 godina
neaktivan
Preporuka za video alat

ja imam CS3

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BORN kaže...

ja imam CS3

Nisam probavao importat, ali na njihovoj stranici pise CS3 podržani formati, tako da ne znam zasto kod tebe nece... Baca neki error ili ? Osim ako nije ovo, citiram:"File format support is provided by plug-in software modules. Most of these software modules are installed automatically with Adobe Premiere Pro."
Mozda treba instalirati neki plugin.
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2009 2:41 (Maximus).
17 godina
neaktivan
Preporuka za video alat

Evo nabavio sam plug in za CS3 i sve super radi. Ali će se trebati učit na tome....Sramim se

Imate li kakvu preporuku za kakav tutorial

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2009 18:18 (BORN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Preporuka za video alat

Što se tiče tutoriala možda ti je najbolja opcija kad nešto želiš napravit, potražiš tutorial na youtubeu. Vrlo vjerojatno tamo ima sve što bi te zanimalo.

Najčešće pretražim Youtube za razne tutoriale, i uvijek je lakše nego čitati. :)

www.infinite-gamers.com ---> PC Gaming Community Don't you see their bodies burning Desolate and full of yearning Dying of anticipation Choking from intoxication

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Što se tiče tutoriala možda ti je najbolja opcija kad nešto želiš napravit, potražiš tutorial na youtubeu. Vrlo vjerojatno tamo ima sve što bi te zanimalo.

Najčešće pretražim Youtube za razne tutoriale, i uvijek je lakše nego čitati. :)

Istina ali opet nemaju sve svari, evo sada instaliram after effects pa gledam da baš i nema tutova za njega na youtubeu
17 godina
neaktivan
Preporuka za video alat

Tu ima 85 (za sada) detaljnih video tutoriala za After Effects:

http://www.videocopilot.net/tutorials/

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vatrik kaže...

Nekužim koja je svrha premiera i after effectsa kad ne mogu otvoriti MPEG format. Za premiere sam našao plugin ali za aftera nema :(. Većina videokamera snima u mpeg formatu a ovi ga ne podržavaju. Sramota.

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
17 godina
neaktivan
Preporuka za video alat

a si probao nešto od ulead-a?

OS: Windows XP Professional Edition SP3,Windows 7 Ultimate Beta 1(Build 7000)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Preporuka za video alat

Ulead MovieFactory i Coreal VideoStudio 12.

Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax MARS ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mayales kaže...

Ulead MovieFactory i Coreal VideoStudio 12.

Koliko su "moćni" ti programi za razliku od vegasa ili premiera?
Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
16 godina
neaktivan
BORN kaže...
Vatrik kaže...

Nekužim koja je svrha premiera i after effectsa kad ne mogu otvoriti MPEG format. Za premiere sam našao plugin ali za aftera nema :(. Većina videokamera snima u mpeg formatu a ovi ga ne podržavaju. Sramota.

I Premiere i After effect mogu otvoriti mpeg format vidi sl. i to odavno. Konkretno otvaram mpeg u AE 6.0 i svi veći i Premiere 6.5 pa na više. Problem je slijedeće prirode mpeg nije elementarni stream već je to kontejner za video i zvuk, a video može biti komprimiran raznim kodecima kao i zvuk. Probaj ti taj file demuxirati pa pogledaj kakav je video tj. audio i koji su kodeci u igri npr gspotom.
Slijedeći problem je taj što "mpeg" tj. m2v, m2p i sl koji jesu el. streamovi nisu napravljeni za editiranje već im je svrha gotovi prikaz materijala, pa mnogi programi imaju problema zbog načina kompresije i zapisa u gop-ovima. Pa ako uz kameru nisi dobio software za obradu, drivere, kodece i sl. znači da je to kamera za po doma. Ozbiljnije kamere koje koriste mpeg kao zapis rade to malo drukčije i imaju svoj kodec za mpeg npr. matrox I-frame.
Znači provjeri točno o kakvim se zapisima radi pa ćeš to vjerojatno lako riješiti.
16 godina
neaktivan
Pitanje

Ima li neki besplatni video editor koji je bolji od Windows Movie Makera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

možda umjesto učenja i ostalih problema (mpeg, sinkronizacija i ozbiljan soft....) jednostavno konvertiraj mpg u AVI (DV) i nastavi raditi u vegasu... (Alok)

ili -uzmi ULead (MF ili VS/MS .... ili Pinacle)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice