Treba mi nešto što će biti naprednije od movie makera, vegas mi je bio super dok nisam kupio novu kameru, ne može mi pročitati audio. Treba mi program koji će imati puno funkcija jer se spremam na veći projekt
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kupim novu kameru, sve spremim i sad mi vegas zvuk ne čita
Ne znam koliki ti je taj projekt ali Nero 9 rješava sve moje probleme oko videa.
Ne znam koliki ti je taj projekt ali Nero 9 rješava sve moje probleme oko videa.
Ako se mislis malo ozbiljnije pozabavit obradom videa onda Adobe Premier.
Core i7 najprije
Core i7 najprije
ja imam CS3
ja imam CS3
Evo nabavio sam plug in za CS3 i sve super radi. Ali će se trebati učit na tome....
Imate li kakvu preporuku za kakav tutorial
Što se tiče tutoriala možda ti je najbolja opcija kad nešto želiš napravit, potražiš tutorial na youtubeu. Vrlo vjerojatno tamo ima sve što bi te zanimalo.
Najčešće pretražim Youtube za razne tutoriale, i uvijek je lakše nego čitati. :)
Što se tiče tutoriala možda ti je najbolja opcija kad nešto želiš napravit, potražiš tutorial na youtubeu. Vrlo vjerojatno tamo ima sve što bi te zanimalo.
Najčešće pretražim Youtube za razne tutoriale, i uvijek je lakše nego čitati. :)
Tu ima 85 (za sada) detaljnih video tutoriala za After Effects:
Nekužim koja je svrha premiera i after effectsa kad ne mogu otvoriti MPEG format. Za premiere sam našao plugin ali za aftera nema :(. Većina videokamera snima u mpeg formatu a ovi ga ne podržavaju. Sramota.
a si probao nešto od ulead-a?
Ulead MovieFactory i Coreal VideoStudio 12.
Ulead MovieFactory i Coreal VideoStudio 12.
Nekužim koja je svrha premiera i after effectsa kad ne mogu otvoriti MPEG format. Za premiere sam našao plugin ali za aftera nema :(. Većina videokamera snima u mpeg formatu a ovi ga ne podržavaju. Sramota.
Ima li neki besplatni video editor koji je bolji od Windows Movie Makera.
možda umjesto učenja i ostalih problema (mpeg, sinkronizacija i ozbiljan soft....) jednostavno konvertiraj mpg u AVI (DV) i nastavi raditi u vegasu... (Alok)
ili -uzmi ULead (MF ili VS/MS .... ili Pinacle)