zanima me dal mogu odjednom prebaciti muziku sa vanjskog harda u wmp kao playliste? Imam preko 30 GB muzike i neda mi se prebacivat sad svaki album pojedinačno pa onda svaku playlistu posebno spremat pa me zanima jel postoji neki način da se prebaci više muzike odjednom? Probala sam desnim klikom na folder al mi nudi samo opciju da prebacim u VLC player's playlist a to me ne zanima, trebam to brebaciti baš u wmp
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovako: File-> Add to Library->Add i onda si izaberš koju hoćeš datoteku :)
ma znam to al to mi opet predugo traje.. od svakog izvođaća imam više albuma pa sad ti računaj da svaki moram posebno dodavat.. mislila sam jel postoji neka brža opcija.. da mogu sve označit.. il bar veći dio pa da se to samo prebacuje a ne da ja moram dodavat svaki folder posebno
ne mogu jer mi otvara sve do zadnjeg foldera.. znaci ako u my music imam više foldera otvarat će mi do zadnjeg tako da ne mogu označit cijeli jedan folder da mi prebaci ako u njemu ima više podfoldera
Sve će ti prebaciti što je u tom folderu (osim FLAC-a), on će ih razvrstati po njegovim kategorijama,a ne datotečnom stablu.Slobodno :)
Zavisi da li se radi o wmp 11 ili 12. Ako imaš wmp 11 postupi kao u gornjem postu. Kod wmp 12 je malo drukčije jer ona prvo kreira virtualne foldere tzv librariese i buni se za sve podatke koji nisu na lokalnom disku. Tako da za wmp 12 nisam siguran da će ti uvesti muziku s eksternog HDD-a. Ja sam dugo koristio wmp 12,ali otkad sam prebacio muziku na mrežni disk ne može mi je više učitati niti pomoću tzv mklink-a...Zato sam prešao na MediaMonkey.
evo probala ponovo i ne želi :) ništa.. budem se kasnije još malo pozabavila time
imam wmp 11 al ne vidim u čem je onda razlika, nema baš neke mudrosti u postupku pa da radim krivo al jednostavno mi ne želi prebaciti cijeli folder.. a media monkey sam koristila vrlo kratko i nije me oduševio
Da li je u pitanju wmp 12?
U pravu si, potpuno sam smetnuo s uma da ja imam WMP 11. Ispričavam se za mali nesporazum . Inače koristim foobar2000 pa nemam takovih problema, ali u suštini većina playera svoj library kreira na sličan način. Neki automatski, a neki ručno.