Optimizacija 1080p Videa

poruka: 7
|
čitano: 959
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Optimizacija 1080p Videa

Imam nekoliko videa sa Xperie P i treba mi neki program za optimizaciju a da se pritom ne gubi kvaliteta, htio bi ih također smanjiti na 720p rezoluciju ako je to moguće (1080p su originali)

Zna li itko dobar alat za ovo?

IRebic
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Optimizacija 1080p Videa

Svaki solidni video alat ti može to odraditi, ali bez gubitka kvalitete nemoguće. Posebno ne kod "diranja" rezolucije.

17 godina
neaktivan
Ord Mantel kaže...

Svaki solidni video alat ti može to odraditi, ali bez gubitka kvalitete nemoguće. Posebno ne kod "diranja" rezolucije.

Znan iz prakse da se velika većina 1080p slika može "opisati" 720p slikama da se pritom često ne izgubi previše detalja (na monitoru rezolucije 1280*1024 bude gotovo neprimjetno...) ali neznan vrijedi li ovo za video jer nisan barata sa njim gotovo nikako

IRebic
15 godina
neaktivan

Reenkodiranje 1080p u 720p daje rezultat gotovo neprimjetne razlike na HD Ready ekranima, jer oni ionako 1080p video reproduciraju u smanjenoj rezoluciji.

17 godina
neaktivan
Ord Mantel kaže...

Reenkodiranje 1080p u 720p daje rezultat gotovo neprimjetne razlike na HD Ready ekranima, jer oni ionako 1080p video reproduciraju u smanjenoj rezoluciji.

Hvala, upravo to me je zanimalo :)

IRebic
17 godina
Optimizacija 1080p Videa

Probaj Handbrake, koristim ga, solidan je i besplatan.

Samo, vjerojatno bude dugo trajalo sa tvojim jednojezgrenim P4 procom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Schumix kaže...

Probaj Handbrake, koristim ga, solidan je i besplatan.

Samo, vjerojatno bude dugo trajalo sa tvojim jednojezgrenim P4 procom.

Već sam sa ImTOO-om to obavio ,trajalo je oko 10 minuta sa C2D 6320 (proda san pentiuma davno samo mi je bilo lijeno promjeniti MOJ PC podatke xD) što se tiče kvalitete ne primjećivam razliku na 1280*1024 monitoru...

IRebic
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice