Movie maker se zamrzava

poruka: 14
|
čitano: 1.734
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Movie maker se zamrzava

radim neki video u movie makeru i svaki put kad liknem save movie file, program se zamrzne i kliknem da ugasim program i onda mi se pojavi ono end now, kliknem na end now i pojavi se ako neki error.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Movie maker se zamrzava

movie maker je doista bugovit softwer. još ako ti fale neki codeci na pc-ju, a windowsi sami po sebi "jedva rade", zna stvarati velike probleme. radije isprobaj neka komercijalna rješenja, u trilalu npr ili nađi negdje punu verziju.

15 godina
Movie maker se zamrzava

Bježi od makera što dalje možeš. Bugovit je i loše radi sa svime što nije wmv. Ja ne mogu prežaliti to što sam se sa njim prije mučio.

Nikad nisam igrao nijedan cod multiplayer.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Movie maker se zamrzava

da to ću i napravit. jel mi možda ko preporučuje neki drugi program za napravit video?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
joehrv kaže...

radim neki video u movie makeru i svaki put kad liknem save movie file, program se zamrzne i kliknem da ugasim program i onda mi se pojavi ono end now, kliknem na end now i pojavi se ako neki error.

Imaš na ovomjesečnom bug dvd-u program sony vegas, to je trial. Ako ti je kompliciran pogledaj na dvd-u pod multimedija možda nešto ima, ako ne, google is your friend Namigiva

16 godina
neaktivan
joehrv kaže...

da to ću i napravit. jel mi možda ko preporučuje neki drugi program za napravit video?

sony vegas, corel video studio, premiere elements - potraži ih po guglu, sve je daleko bolje od movie makera.

http://www.sonycreativesoftware.com/vegaspro

http://www.corel.com/servlet/Satellite/us/en/Product/1175714228541#tabview=tab0

http://www.adobe.com/products/premiereel/

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.9.2010 12:29 (robisierra92).
15 godina
neaktivan
Movie maker se zamrzava

koji sony vegas, neki govore da je 8.0 najbolji. Što vi velite??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
joehrv kaže...

koji sony vegas, neki govore da je 8.0 najbolji. Što vi velite??

najrasprostranjeniji je među korisnicima, sada je vani 9-ka, ali možeš početi s 8-icom. malo si proguglaj za tutorijale, a ako već znaš osnove, nećeš imati problema.

15 godina
Movie maker se zamrzava

Neka uzme premirere elements. To mu je najbolje.

Nikad nisam igrao nijedan cod multiplayer.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Movie maker se zamrzava

hvala ljudi za savjete

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...

Neka uzme premirere elements. To mu je najbolje.

ma neće mu biti ništa ako isproba vegas, elemets je istina puno jednostavniji

tu je jedan kratki tut http://www.bug.hr/forum/topic/audio-video-alati/software-video-obradu-pitanjaodgovori/61933.aspx

15 godina
neaktivan
Movie maker se zamrzava

radio sam s tim premiere elemnts, ali meni treba samo hd video za utube, zato sam i pitao za movie maker kad ja samo stavim sliku i pjesmu u pozadinu i tako uploadam. Zato mi ne treba nki komplicirani program za editiranje video i tih stvari.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

skineš si trial jednog od ona tri pa isprobaš koji ti najbolje odgovara, to te ne košta ništa, a tutoriala ima "na svakom koraku".

ali da bi uplodao hd snimak na yt, da bi to bila prava kvaliteta - moraš i imati hd snimku. promjena omjera stranica videa iz 720x576 u 1280x720 npr  ti neće dati neku kvalitetu.

17 godina
neaktivan
Movie maker se zamrzava

Meni je movie maker uvijek bio super dok nije isto počeo zaje... Skinuo sam paralelno vegas i premiere i mogu reći da mi je vegas daleko bolji. Jest kompliciran ali mi je super. Pretpostavljam da je i premiere njemu ravan ako ne i bolji ali ja to nisam uspio vidjeti, tako da mi je vegas sjeo i s njim mi je super raditi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice