Ovako zanima me s cime je moguce ubacit titlove(vecinom srt)u mkv file s time da kad ih jednom ubacim da su zaljepljeni za film znaci nemoguce im je vise rikatat vrijeme iskljucit ih/ukljucit ih...tako treba bit jel mislim prabacivati u wmv koji nema stalni fps i onda bi bilo malo problema,btw naravno uz to da mi kvaliteta filma ostane kakva jest i bilo bi ljepo da je s tim alatom moguce isto napravit za wmv ali nije potrebno bas ako nemoze
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
to možeš napravit s npr any video converterom. on ti automatski prepoznaje titlove ako su u istom folderu s filmom, samo ih treba aktivirati, i prilkom konverzije bi trebali ostati "zaljepljeni" za taj video file. nisam nikada pokušavao, ali mislim da će se konverzijom iz mkv-a u wmw narušiti kvaliteta tog videa. wmw je po meni šit format, i ne nam tko ga još koristi..
ali ako i uspjieš javi, da i ostali znaju.
hvala al sam naso drugi nacin i dobro ispada taj wmv file samo kaj je problem sto mi input file(mkv)ima 550mb a output(wmv) 1.26gb evo vam postavke u tom programu i screenovi,ako neko ima ideju kak smanjit file preko onih postavki a da ne izgubim bas na kvaliteti nek napise