GOM player
Foobar, fully moded :)
GOM player
Foobar, fully moded :)
JA KORISTIM GOMPLAYER I VLC MEDIA PLAYER. ODLIČNI PROGRAMI.
OD CODEC PACKOVA SAM INSTALIRAO K-LITE.
DO SADA NISAM IMAO PROBLEMA
više njih...
Audio: iTunes
Video: Media Player Classic
Windows media player za muziku
GOM - iman ga instaliranog, al ga još nisan koristija; prije media player classic
Windows Media Player,PowerDVD Player,Divix i Gom Player.
Audio: Winamp
Video: GomPlayer Savršen Player (preporuka svima koji imaju dilemu sa odabirom video player-a)
Audio: WMP 11
VIdeo: VLC
Audio: foobar 2000, Amarok, Exaile
Video: BSplayer, a kada zakaže VLC
Winamp i Media Player classic + K-Lite.........................a sto se tice iTunesa-> katastrofa, nesto tako sporo i neoptimizirano nisam vidio jos od WinME, a jos ubaci 2-3 pozadinska programa.....
Meni je osobno bio BSplayer zakon (verzija 1.0) sve dok nisam prešao na Vistu Ultimate 64bit. Kako na njoj ne radi kak spada, počeo sam koristiti VLC player i privikavam se na njega ovih dana.. dobar je, osim što me živcira hendlanje titlovima koje je daleko elegantnije riješeno u BSplayer-u.
Video: Media player classic + Haali media splitterom + ffdshowom
Audio: Foobar2000
Audio: Winamp
Video: K-Lite Codec Pack sa Media Player Classic
Winamp i GOM player
rhythmbox i smplayer
winamp 5, wmp 11 i bsplayer
Winamp za muziku.
GOM za sve vrste videa.Sve može pokrenuti.Jednostavan i zgodan.Preporučio bih svakom.niakvi VCL palyeri i slično....BSPlayer mu nije ni do koljena.
Foobar za muziku
BS player i WinDVD 8 Platinum za video
gom player + winamp
Video : koristim najcesce dva programa media player classic i gom player
Audio : Foobar2000 ( jednostavno predobar jos kad ga prosirite sa pluinovima postaje nanadmasiv jedina mana mu je sta je malo ruzan no uz pomoc pluginov i ta se mana ispravlja)
WIndows Media Player,FTW!!!
VLC je najbolji za djelimično skinute torrente,da čovjek vidi što skida.
Mislim da je trenutno najpopularniji vlc.
Otkrio sam SMplayer i oduševljen sam.
audio:
Winamp 5.33 u pro verziji zajedno sa dfx-em 8.0 u punoj verziji (program je zakon)
video:BSplayer 2.14 u pro verziji (za mene najbolji player divx-a i ostalih vido formata osima dvd-a)
za dvd koristim:CyberLinkPowerDVD 7.0 delux verzija
JetAudio, nije pretjerano poznat ali stvarno je odličan media player
Windows Media Player također koristim, ponajviše zbog izgleda :) i zbog Library
Winamp 5.5.2, BsPlayer, PowerDVD..
zaboravio sam napomenuti winamp za audio, ali sa ASIO pluginom, koji rastura po pitanju kvalitete dobivenog zvuka.
Inače koristio sam foobar, ali išao sam ga malo modati i pobacio sam sto pluginova, da se jadnik više nije mogao prepoznati, ali sam tako ujedno uspio "srediti" cijelu bazu teškom mukom skupljanih mptrica na računalu ( neki mod mi je oštećivao tagove u njima ) tako da mu se sad ne usuđujem prići dok ne skontam što sam fulao ;)
Winamp, BS player, Power DVD, media player calssic+k-lite codecs+ ffdshow