Foobar2000

poruka: 377
|
čitano: 130.884
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Foobar2000

1.Puno ti je praktičnije da svu muziku koju imaš staviš u Library:\Library\Configure\Music folders\Add (željeni folder ili folderi) i na kraju Apply.

2.Koliko sam shvatio ti želiš da svaka pjesma bude u zasebnom Playlist Tabu,znači moraš si namjestiti foobar da ima playlist tabse.Bilo bi lijepo da si nam prikazao izgled svog foobara,ali dobro onda probaj si prilagoditi foobar ovako:\File\Preferences\Default User Preferences(ili columns UI)\Quick Setup\U Quick Appearance Setupu odabereš svoj Main Layout.

3.Kada si odabrao layout ,sa album liste izabereš pjesmu koju hoćeš i desni klik na nju Send to New Playlist.Tako i za drugu,pa treću itd...

Dodavanje glazbenih datoteka u Library Dodavanje glazbenih datoteka u Library
Odabir izgleda foobara (main layout) Odabir izgleda foobara (main layout)
Otvaranje svake pjesme u zaseban playlist tab Otvaranje svake pjesme u zaseban playlist tab
17 godina
jollyb kaže...

imam ver 1.1.1. Foobar koristim za otvaranje mp3 iz explorera, da je brzo i da mi se ne krši playlista u winampu stalnu. ali uvijek mi otvara pjesmu u jednom te istom prozoru. tražio sam ali nikako da nađem opciju za multiple instances foobara - može pomoć?

(znači pustim pjesmu br1,  radim nešto na kompu, i želim pustit pjesmu br2 ali želim da mi se otvori novi foobar prozor. a ja ću ručno pauzirat ili ugasit prvi prozor.)

To se može postavit mislim da je pod general i probao sam to. Malo prosurfaj po opcijama.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
15 godina
neaktivan

ˇfoobar prozoriˇ koliko sam shvatio su playlist tabsi, samo moraš namjestiti da player tako i izgleda npr:

Željeni izgled foobara sa playlist tabovima Željeni izgled foobara sa playlist tabovima
Pokretanje svakog tracksa u zasebne ˇfoobar prozoreˇ Pokretanje svakog tracksa u zasebne ˇfoobar prozoreˇ
17 godina
Foobar2000

zitzko je najbliži čemu otprilike želim. stavio sam slike kako mi fb izgleda, i ne sjećam se koji sam layout točno odabrao.

ne želim imati library u fb, za library koristim winamp. neka ima više tabova, neka ima više prozora. kako god, samo da mi se ne otvaraju pjesme u jednom istom prozoru, nego svaka u zasebnom.

da pojasnim još malo:

kopam po disku i gledam koje pjesme imam, trenutno mi treba 'die arzte' i kliknem play. pjesma počne svirati u foobaru (sa slike). minimiziram foobar i dalje radim svoje, odem opet u explorer, nađem neku drugu pjesmu i kliknem dva puta na pjesmu unutar explroera i u foobaru mi se izbriše die arzte (i zapravo cijela lista koju sam napravio) i počne svirati ta druga odabrana pjesma. e to želim izbjeći. neka se otvori novi foobar tab/prozor štagod samo da mi se ne briše pretkodno otvoreni prozor/lista.

h=f^3
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.2.2011 10:26 (jollyb).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
jollyb kaže...

zitzko je najbliži čemu otprilike želim. stavio sam slike kako mi fb izgleda, i ne sjećam se koji sam layout točno odabrao.

ne želim imati library u fb, za library koristim winamp. neka ima više tabova, neka ima više prozora. kako god, samo da mi se ne otvaraju pjesme u jednom istom prozoru, nego svaka u zasebnom.

da pojasnim još malo:

kopam po disku i gledam koje pjesme imam, trenutno mi treba 'die arzte' i kliknem play. pjesma počne svirati u foobaru (sa slike). minimiziram foobar i dalje radim svoje, odem opet u explorer, nađem neku drugu pjesmu i kliknem dva puta na pjesmu unutar explroera i u foobaru mi se izbriše die arzte (i zapravo cijela lista koju sam napravio) i počne svirati ta druga odabrana pjesma. e to želim izbjeći. neka se otvori novi foobar tab/prozor štagod samo da mi se ne briše pretkodno otvoreni prozor/lista.

Odeš na preferences -> shell integration -> kvačica na "Set "Enqueue" as default operation"

Svaki put će ti samo dodati pjesmu na listu pjesama, samo je "problem" što ona neće se pokrenut odmah nego tek kada dođe sljedeća na red.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.2.2011 22:49 (Hyperion).
17 godina
Hyperion kaže...

Odeš na preferences -> shell integration -> kvačica na "Set "Enqueue" as default operation"

Svaki put će ti samo dodati pjesmu na listu pjesama, samo je "problem" što ona neće se pokrenut odmah nego tek kada dođe sljedeća na red.

da, vidio sam tu opciju. ali nije to to. dok ne nađem rješenje, koristil budem ipak enqueue. thx svejedno

h=f^3
15 godina
neaktivan

Da, ostaje ti enqueue ako se još misliš služiti windows explorerom. Tražio sam nešto slično po netu,kao postojala je jedna komponenta s kojom si mogao mijenjati i dodavati u komandnoj liniji, pa tako i dodati send to new playlist. Nažalost nije kompatibilna sa novom verzijom.

PS.Izašla nova verzija 1.1.3 - popravili su učestala rušenja na računalima sa novim AMD procesorima.

16 godina
neaktivan
Foobar2000

Jako dobar player...koristim još uvijek stariju verziju 0.9.6.9 jer mi nova ne podržava 'kameleon' skin...

eto kako to izgleda...u pozadini Milkdrop2...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mad_arch kaže...

Jako dobar player...koristim još uvijek stariju verziju 0.9.6.9 jer mi nova ne podržava 'kameleon' skin...

eto kako to izgleda...u pozadini Milkdrop2...

Kakav kaos... {#}

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
16 godina
neaktivan

a je malo..da...al' sve zavisi kak ti se dopada, ima dost mogućnosti, jel....

ovak možda? nekad zna ispast ok,samo valja pogodit kombinaciju...i boje..i...svašta...

15 godina
neaktivan
Foobar2000

Izašla je verzija 1.1.5, ispravili su bugove iz verzija 1.1.3 i 1.1.4.

Zatim dodali su dvije stavke u helpu; provjera nove verzije foobara i provjera update komponenata.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Foobar2000

Moze li mi neko reci kako da podesim ekvilajzer za najbolji zvuk

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Foobar2000

Nitko ne zeli pomoci

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Foobar2000

Ekvilajzer si podesavaj kako tebi najvise odgovara...ne mozemo ti mi reci kako da podesis, jer ne slusamo na istim zvucnicima, drugo sto je meni dobro ne mora nuzno znaciti da je i tebi...

dakle, cackaj i podesi ono sto tebi zvuci najbolje a ne da ti neko daje ono sto je njemu najbolje...

He who dares, wins
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mack Jack kaže...

A postoje i equaliser presets pa ti oni mogu pomoći.

Prvo moraš one egualisere na zvučnoj postaviti na nulu odnosno resetirati ih.

Zatim skini Equilaser presets za foobar, zatim ih opakiraj u C:\Program Files\foobar2000\components.

I na kraju iz foobara ih podesiš kako ti paše. View\Equaliser\Load preset\  -> C:\Program Files\foobar2000\components\Equaliser presets i biraš :)

14 godina
neaktivan
zitzko kaže...
Mack Jack kaže...

A postoje i equaliser presets pa ti oni mogu pomoći.

Prvo moraš one egualisere na zvučnoj postaviti na nulu odnosno resetirati ih.

Zatim skini Equilaser presets za foobar, zatim ih opakiraj u C:\Program Files\foobar2000\components.

I na kraju iz foobara ih podesiš kako ti paše. View\Equaliser\Load preset\  -> C:\Program Files\foobar2000\components\Equaliser presets i biraš :)

hvala

14 godina
neaktivan
Foobar2000

Kako podesiti pozadinu playliste u Foobaru da nema onih sivo - bijelih linija (prikazano priloženim slikama). 

Takav prikaz jedino mogu dobiti ako uključim defaultnu temu pod "Colours and fonts → Colours   Mode:  Themed“ međutim, onda ne mogu podešavati druge postavke.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2011 13:06 (sumo).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako odabereš "Themed" onda je raspoloživa samo bijela bez linija.

Ovako, imaš 2 opcije:

Prebaci User Interface Modul na Default User Interface ili potraži si na netu skinove za foobar pa eksperimentiraj ;)

Columns UI Columns UI
Default UI Default UI
16 godina
neaktivan
Foobar2000

Kako dodati više albuma odjednom u playlistu a da oni budu odvojeni, a ne da se svi spoje u jednu playlistu ?

Majke mi !
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Foobar2000

Meni je foobar najbolji jer je jednostavan a močan. + ima divnu opciju "by folder structure" onda uživam u glazbi onako kako sam ja zamislio, a ne kako mi ju neki player organizira

Foobar2000 ftw {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Foobar2000

meni najbolji music player, a vjerujem i mnogim drugima {#}

Gle malu vocku poslije kise, uzmem motiku i nema je vise....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Foobar2000

Evo kako trenutno izgleda moj Foobar 2000 {#}

Tema je Xch4nge

http://plus.google.com/104765597155524028136

2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Hanter kaže...

Kako dodati više albuma odjednom u playlistu a da oni budu odvojeni, a ne da se svi spoje u jednu playlistu ?

Mislim da otprilike znam šta želiš. Trebaš si organizirati Library tako da odeš na Library\Configure\Music Folders\Add

E sad kad si tamo odabereš koje hoćeš da ti datoteke stavi u tvoj library.

Na kraju svaki album možeš stavljati u zasebnu playlistu (send to new playlist).

Taj način je puno komforniji za preslušavanje glazbene kolekcije, nego tražiti datoteku preko windows explorera.

Ujedno će ti promatrati (monitoring) odabrane datoteke u realnom vremenu.

14 godina
neaktivan
Foobar2000

Koristim ga godinama, odličan player. Ovako moj izgleda:

http://dl.dropbox.com/u/2777613/ScreenShots/screengrab_20110717155639.jpg 

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 16:01 (paradajz).

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Foobar2000

Da li neko zna kako promeniti izgled equalizera kod foobar-a ,postoji li neki skin za njega?

Da malo lepse izgleda?

Ovako mi je suvise jednostavan i ne svidja mi se..

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2011 17:08 (mire777).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mire777 kaže...

Da li neko zna kako promeniti izgled equalizera kod foobar-a ,postoji li neki skin za njega?

Da malo lepse izgleda?

Ovako mi je suvise jednostavan i ne svidja mi se..

Ako si baš neki candyeye lovers, neznam zašto uopće koristiš foobar, ali dobro.

Ne znam može li se grafički izmjeniti izgled equaliser, možda da pogledaš po netu ima različitih grafičkih uradaka foobara.

Jedino što znam, a i svojevremeno sam ga koristio je Graphic Equaliser, koji puno kompleksniji od već intergriranog equalisera. Možda mali nedostatak je nemogućnost dodavanja equaliser presetova.

Autor će u skoroj budućnosti ponuditi opcije izmjene izgleda, odnosno izgledati će kao i (promjenjeni) skin playera. Vrijedi probati.  {#}

Download

Diskusija

15 godina
neaktivan
Foobar2000

Odlučila sam se malo poigrati sa Foobarom i "pohvaliti se" svojim naj playerom {#}

The more you live, the less you die. (Janis Joplin)

5 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Foobar2000

evo i mog :) skin je darkOne

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Foobar2000

Zar nije jednostavnost najbolji dio?

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Foobar2000

Pre neki dan sam poceo da koristim foobar, i zaista sam odusevljen kvalitetom zvuka.

Jedino me zanima postoji li neki stramripper za foobar,  preko koga moze da se snima stream?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice