Foobar2000

poruka: 377
|
čitano: 130.950
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Foobar2000

Hm, tu desno od album arta mi je visualisation (spectogram) al' bi ja to želio promjeniti, znači da nebude spectogram nego npr. Peak Meter. To se da promjeniti ikako? Hvala ;)

I took their smiles and made them mine, I sold my soul just to hide the light, and now I see what I really am; A thief, a whore, and a liar.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Foobar2000

view > layout > enable layout editing mode

desni klik na onaj dio koji hoćeš promijeniti i biraj.

15 godina
Hvala ti. Next, neki jednostavani funkcionalan plugin za lyricse, probao sam ovo (http://dan.hersam.com/2010/06/11/how-to-see-lyrics-in-foobar2000/) al ne radi... ;)
I took their smiles and made them mine, I sold my soul just to hide the light, and now I see what I really am; A thief, a whore, and a liar.
15 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan
Foobar2000

Uf moram se uključit jer ako me nešto pogodilo onda je to kad su pojedini neuki članovi rekli da F izgleda kao očerupana kokoš....

Naime Foobar je jedini player koji nudi potpunu prilagodbu korisniku ;)

Evo samo par slikica dole kako to kod mene izgleda i koliko sve informacija mi pruža :)

Toliko o očerupanoj kokoši.

Foobar je najbolji mogući player koji postoji i definitivno je N1, samo da treba ipak neko znanje da ga se "isprogramira" po vlastitim željama.

Neuke članove foruma koji ne znaju ama baš ništa o tome molio bi da ne blate obraz F jer da on izgleda pomalo osakaćeno čim se instalira ali možete sa njime šta hoćete ;)

Držite se winmpa i wmp ;)

9 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Foobar2000

Fenomentastično {#}

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Foobar2000

Ovo se zove revitaliziranje teme{#} !

Evo moje "očerupane kokoši"{#}:

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Ak je tebi previše informacija, malo opisa o svakom izvođacu i njegova slika tj više slika kad klikneš na njega odma po defoltu ti to zoves prenatrpano mora da se šališ jel.{#}{#}

Da, ja to zovem pretrpano, sve što mi treba je ime benda/izvođača, naziv albuma i trenutna pjesma koja svira te eventualno trajanje pjesme. Te plugin koji to sve šalje na MSN protokol na onaj Now Listening. Tri klika posla. Uostalom, pogledaj Friky-ev foobar2000. Ne postoji niti jedan drugi player koji je tolko modularan i da dozvoljava tolku slobodu da napraviš od njega kaj hoćeš.

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se
17 godina
neaktivan
Foobar2000

Da li se to meni čini ili svi skinovi koji liče na nešto traže hrpu koje kakvih pluginova? Gledao sam malo uokolo skinove za Foobar i svi traže koje kakve pluginove.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
karakteran kaže...
struja kaže...
karakteran kaže...

nontryer sve ovo što si nabrojao je hrpa bezvrijednog smeća usudio bi se reći barem za ljude čiji je ukus toliko profinjen da svu glazbu koju slušaju imaju u svojoj arhivi na laptopu i CD-ima.
nikakve internetke baze mi nisu potrebne, dobra glazba odavno je umrla, dio s bon scottom, a dio sa janet gardner i aikom.
vrlo rijetko se pojavi pjesma koja bi zaslužila da je imam u svojoj arhivi, a ako se već i pojavi skine se veoma lako s neta ili se nabavi iz inozemstva ako je istu nemoguće naći igdje na internetu, a takav sam slučaj već imao.

stoga foobar {#}

Zašto ti uopće posvećuješ tolko vremena playeru koji očito nije za tebe koji slušaš jedno 700 mb mp3-ca.

kao prvo moraš shvatit da dobar player uvijek puno znači nekom tko voli poslušat glazbu pa makar ne slušao više od cca 200 pjesama.

zaintrigirala me božanskost najružnijeg playera kojeg sam ikad vidio foobara i riješio doznat po čemu je on toliko bolji od npr. winamp lite classica kojeg koristim.

osim (za mene) hrpe smeća kojim obiluje i zvukom koji nije ništa bolji od winampa drugi odgovor nisam dobio.

no diskusiju smatram konstruktivnom jer sam razbio još jedan mit, a to je da je foobar player and playerima što nema veze sa zdravim razumom barem kad su moje potrebe u pitanju, a koliko vidim i potrebe velike većine korisnika u svijetu (pogledati moj post s sa ilustracijom).

hvala svima.

Ne kazem da je Foobar savrsen i nema mane, ali tvoji kriteriji su smijesni..covjek cija glazba stane na jedan cd nije dorastao tome da ocjenjuje jedan Foobar.

Naravno da ti ne vidis u njemu svrhe sa tako malo pjesama, neki imaju po par tisuca ili par desetaka tisuca pjesama u kolekciji..uvesti to u Winamp je valjda ravno samoubojstvu..

17 godina
neaktivan
Friky kaže...

Uf moram se uključit jer ako me nešto pogodilo onda je to kad su pojedini neuki članovi rekli da F izgleda kao očerupana kokoš....

Evo samo par slikica dole kako to kod mene izgleda i koliko sve informacija mi pruža :)

Foobar je najbolji mogući player koji postoji i definitivno je N1, samo da treba ipak neko znanje da ga se "isprogramira" po vlastitim željama.

Neuke članove foruma koji ne znaju ama baš ništa o tome molio bi da ne blate obraz F jer da on izgleda pomalo osakaćeno čim se instalira ali možete sa njime šta hoćete ;)

Koji je to skin ili što je to već?

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 17:50 (Razer_Copperhead).
17 godina
Friky kaže...

To da ti Foobar možeš podesit kasnije, znamo vec odavno zakaj to spominješ uopce onda ja kazem Defolt kakav Foobar dolazi nakon instalacije valjda znaš kaj to znaci a po defoltu je Foobar jad i bijeda nakon instalacije.{#} Puno ljudi traze program koji ima sve, nakon instalacije posloženo pregledno i da fino izgleda usput bez neke prilagodbe posebne ne žele se opterecivat s ovim i onim bez potrebe jer imaju pametnijeg posla.{#} Mnogi slabo znaju engleski još jedan velik problem, a niti nemaju znanja nisu svi za takve stvari slaganje Foobar-a kak bi htjeli.{#}

U tom slucaju Foobar nakon defoltne instalacije, izgleda u usporedbi s Jaangle ko da je neko zaboravil nekaj ubacit u program fale smisleni djelovi na ekranu koji nema uopce tu ide ono oćerupano bez greške. U primjeru Jaangle ih ima odma nakon instalacije, a to je velika razlika ko dan i noc u korist Jaangle kaj se tice obicnog prosjecnog korisnika a ne samo njega i to je odlicno.{#}

Uglavnom ko oce nek pogleda malo ovaj dole link stranica je ultrapoznata i jako popularna. Tu nema smeca od besplatnih programa, ko na Downloads.com i slicnim stranicama tj na kojim prosjecan korisnik ne može razabrat kaj je ok od Free programa a kaj nije. Besplatnih programa ima puno, ali odlicnih vrlo malo zapravo a na ovoj stranici je filtrirano samo najbolje od besplatnih programa sigurno bez dileme.{#}

http://www.techsupportalert.com/content/best-free-music-players-and-organizers.htm

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
17 godina
neaktivan
Foobar2000

Average Joe korist WMP, on nema pojma što je foobar, a što Jaangle, a što...

Btw Foobar RULA  

I know that probably somebody will think this is stupid but i have nothing better to do

2 0 hvala 0
17 godina
Verbatim kaže...

Btw Foobar RULA  

Kad obicnom korisniku koji je koristil čokljavi WMP, pokažeš Jaangle onda se cudom cudi kak nije prije znal za njega provjereno u praksi bezbroj puta.{#} Zato treba uvjek spomenut odlicne stvari, koje nude sve u paketu odma i sad a ne da obican korisnih treba tri radnika Hidroelektre da bi nekaj složil po svom.{#}{#}

15 godina
protjeran
Dragon23288 kaže...

Ne kazem da je Foobar savrsen i nema mane, ali tvoji kriteriji su smijesni..covjek cija glazba stane na jedan cd nije dorastao tome da ocjenjuje jedan Foobar.

Naravno da ti ne vidis u njemu svrhe sa tako malo pjesama, neki imaju po par tisuca ili par desetaka tisuca pjesama u kolekciji..uvesti to u Winamp je valjda ravno samoubojstvu..

nisam htio više replicirat na ovu temu jer ss koje sam vidio i opaske na ovu plahtu od programa koja služi egzibicionistima da se prave dase po forumu smučile su mi se. grozno.

a sad na post: svi svirate da foobar nema manu a sad tvrdiš da nije bez mane. dobro hoćete se vi već jednom dogovorit ima li ta pregolema plahta za egzibicioniste manu ili nema? {#}

drugo, nisi ništa bolji od mene ako slušaš tonu smeća koje ja ne bih pustio ni blizu svoga uha. zvuči monstruozno slušati desetke tisuća pjesama, ne znam da li to mogu osobe s istančanim glazbenim ukusom. naravno da ti tada treba foobar. i na kraju da ne bude zabune: nisu svi foobarovci fetišisti, kao ni svi firefoxaši (kojih tu ima najviše btw). ima među svima njima i normalnih ljudi koji ne skaču kao opareni kad im se kaže da ima i boljih programa od njihovih prilagođenih potrebama pojedinih korisnika. 15.000.000 winampovaca i 200.000 foobarovaca. čini se da ekipa s istančanim ukusom rula {#}

May justice be done though the heavens fall
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 18:29 (karakteran).
17 godina
neaktivan
Foobar2000

Hmmm, baš sam malo prije instalirao i isprobao Jaangle i moram reći da je pravo moćan mališan. Možda bi trebao imati zasebnu temu na forumu.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Foobar2000

Hajdemo ovako pokušati.

1. Još po tko zna koji put ponavljam da se topic zove Foobar2000.

2. Ako se stvarno raspravlja o kvaliteti proizvoda prema broju korisnika onda ne vidim razloga da se uopće prave razni proizvodi iste ili slične namjene već da se sav razvoj usmjeri prema jednom ultimativnom proizvodu (što je čista glupost naravno, ali izvodim zaključke iz svega do sada napisanoga).

3. Winamp je definitivno najpoznatiji audio player, koji se dugo vremena vrti na tržištu i samo njegovo ime vjerovatno će privući više korisnika nego Foobar-ovo, što opet ne govori o njegovoj kvaliteti.

4. Svatko si bira software koji mu najviše odgovara i isto tako ja npr. mogu reći da je FastStone capture potpuno nepotreban i bezveze krade prostor na disku kada imam Snipping Tool na 7-ici. Nebuloze i moje individualno mišljenje koje nikako ne može (i ne smije) biti mjerilo kvalitete spomenutog proizvoda.

5. Ako već želiš ostati pri svome i ne isprobati nešto novo, ili ako ti neki software ne paše, nemoj se praviti kao da imaš diplomu medicinskog fakulteta već jednostavno elegantno zaobiđi taj program.

Nitko ne želi tebi objašnjavati zašto je nešto bolje jer su developeri određenog software-a zaduženi za taj posao. Ako te još nešto zanima ubaci se na službeni forum i muštraj druge ljude.

S poštovanjem

GigaGirl

12 1 hvala 1
17 godina
neaktivan
Foobar2000

Dakle, dosta smo se natezali s onim padobrancem, sad kad je to riješeno, back on topic.

Kolko imate iskustva sa foobar2000-om preko Wine-a? Itko probal?

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Foobar2000

Evo, i ja počeo koristiti Foobar.Uzeo neki skin s neta, dosta je lijep jedino što ne mogu uključiti seekbar{#}

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 19:11 (Tomislav95).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
GigaGirl kaže...

Hajdemo ovako pokušati.

1. Još po tko zna koji put ponavljam da se topic zove Foobar2000.

2. Ako se stvarno raspravlja o kvaliteti proizvoda prema broju korisnika onda ne vidim razloga da se uopće prave razni proizvodi iste ili slične namjene već da se sav razvoj usmjeri prema jednom ultimativnom proizvodu (što je čista glupost naravno, ali izvodim zaključke iz svega do sada napisanoga).

3. Winamp je definitivno najpoznatiji audio player, koji se dugo vremena vrti na tržištu i samo njegovo ime vjerovatno će privući više korisnika nego Foobar-ovo, što opet ne govori o njegovoj kvaliteti.

4. Svatko si bira software koji mu najviše odgovara i isto tako ja npr. mogu reći da je FastStone capture potpuno nepotreban i bezveze krade prostor na disku kada imam Snipping Tool na 7-ici. Nebuloze i moje individualno mišljenje koje nikako ne može (i ne smije) biti mjerilo kvalitete spomenutog proizvoda.

5. Ako već želiš ostati pri svome i ne isprobati nešto novo, ili ako ti neki software ne paše, nemoj se praviti kao da imaš diplomu medicinskog fakulteta već jednostavno elegantno zaobiđi taj program.

Nitko ne želi tebi objašnjavati zašto je nešto bolje jer su developeri određenog software-a zaduženi za taj posao. Ako te još nešto zanima ubaci se na službeni forum i muštraj druge ljude.

S poštovanjem

GigaGirl

Živjela GigaGirl {#}
Cura vam dosla napravit reda xD
Svaka cast slazem se sa svih 5 stavki,ja kao korisnik AIMP-a isto tako nisam dosao pljuvat po Foobar-u,koristio sam ga i nije mi lego al to nije nacin i razlog da dodem tu i pljujem i kvarim vam temu,kao sto ih je nekolicina napravila.....
LP

15 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...

Evo, i ja počeo koristiti Foobar.Uzeo neki skin s neta, dosta je lijep jedino što ne mogu uključiti seekbar{#}

Šta,nemaš na seekbar?

Desni klik... 

17 godina
soundstream kaže...

Živjela GigaGirl {#}
Svaka cast slazem se sa svih 5 stavki,ja kao korisnik AIMP-a isto tako nisam dosao pljuvat po Foobar-u,koristio sam ga i nije mi lego al to nije nacin i razlog da dodem tu i pljujem i kvarim vam temu,kao sto ih je nekolicina napravila.....
LP

Pljuvanje tu nema nikakve veze s tim, malo si nekaj pobrkal skroz ja sam navel mane Foobar-a koje on ima itekak i vrlo su realne samo kaj ih neki ne žele vidjet.{#} Tu je još drugi problem, kaj neki ne mogu podnjet kritike na neki program pa nije zivi stvor niti familija svašta pa nek se ljute nije to moj problem.{#}

Svaki program ima mana, i kaj sad trebal bi se ljutit zato kaj su spomenute taman posla pa ima i Jaangle mana isto tak ali za mene osobno su nebitne s obzirom na sve druge kvalitete.{#} Foobar je dobar program itekak, vrlo prilagodnjiv no treba zasukat rukave i to sve odradit kak neko oce. No mnogi nemaju niti volje niti živaca, hrvat se s tim preinakama vec traže sasvim drukciji program ak neko to ne razumije bože moj.{#}

Danas bi svi koji rade programe besplatne ili ne trebali imat u vidu ovo, bitno je da budu po Defoltu pregledni laki za koristenje i vrlo funkcionalni kaj je više moguce bez da se korisnik mora slomit od podešavanja i posebnog prilagođavanja. Normalno ima programa u svim kategorijama u ovom slucaju za mjuzu slušat, ko Foobar koji nakon instalacije za prosjecnog korisnika nudi mizeriju i treba ga dogradit po volji izgled i tak to dalje. Kod Jaangle toga nema a niti kod ruskog bisera AIMP 2, kojeg i sam koristiš vrlo su pregledni i tak to dalje po Defoltu pretpostavljam vrlo lako zakaj ti Foobar nije sjeo dok AIMP je ali to sad nije bitno tolko.{#}{#}

16 godina
rambox kaže...
Verbatim kaže...

Btw Foobar RULA  

Kad obicnom korisniku koji je koristil čokljavi WMP, pokažeš Jaangle onda se cudom cudi kak nije prije znal za njega provjereno u praksi bezbroj puta.{#} Zato treba uvjek spomenut odlicne stvari, koje nude sve u paketu odma i sad a ne da obican korisnih treba tri radnika Hidroelektre da bi nekaj složil po svom.{#}{#}

Prije svega,WMP nije "čokljav" već jedan sasvim solidan multimedijalni player bolji od većine razvikanih. Foobar sam provao,neću ga ni kuditi i hvaliti. Zvuk me je oduševio a puno toga nije,kao npr nekompaktibilnost s wmp media library. Da pojasnim,za sve albume pojedinog artista koji mi se nalaze u istom folderu,wmp će prikazati svaki cover zasebno. "Slavni" foobar svim albumima dodijeli jedan isti cover. Kako mi ni nakraj pameti nije bilo raditi reorganizaciju foldera glazbe zbog Foobara,rekao sam mu jedno veliko ZBOGOM!!!

www.hrphotocontest.com
16 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...

Skini Waveform Seekbar:

16 godina
protjeran
rambox kaže...
soundstream kaže...

Živjela GigaGirl {#}
LP

Pljuvanje tu nema nikakve veze s tim, malo si nekaj pobrkal skroz ja sam navel mane Foobar-a koje on ima itekak i vrlo su realne samo kaj ih neki ne žele vidjet.{#} Tu je još drugi problem, kaj neki ne mogu podnjet kritike na neki program pa nije zivi stvor niti familija svašta pa nek se ljute nije to moj problem.{#}

Svaki program ima mana, i kaj sad trebal bi se ljutit zato kaj su spomenute taman posla pa ima i Jaangle mana isto tak ali za mene osobno su nebitne s obzirom na sve druge kvalitete.{#} Foobar je dobar program itekak, vrlo prilagodnjiv no treba zasukat rukave i to sve odradit kak neko oce. No mnogi nemaju niti volje niti živaca, hrvat se s tim preinakama vec traže sasvim drukciji program ak neko to ne razumije bože moj.{#}

Danas bi svi koji rade programe besplatne ili ne trebali imat u vidu ovo, bitno je da budu po Defoltu pregledni laki za koristenje i vrlo funkcionalni kaj je više moguce bez da se korisnik mora slomit od podešavanja i posebnog prilagođavanja. Normalno ima programa u svim kategorijama u ovom slucaju za mjuzu slušat, ko Foobar koji nakon instalacije za prosjecnog korisnika nudi mizeriju i treba ga dogradit po volji izgled i tak to dalje. Kod Jaangle toga nema a niti kod ruskog bisera AIMP 2, kojeg i sam koristiš vrlo su pregledni i tak to dalje po Defoltu pretpostavljam vrlo lako zakaj ti Foobar nije sjeo dok AIMP je ali to sad nije bitno tolko.{#}{#}

a gle mene nije briga sta si netko drugi nezna slozit kak spada,ako si netko skine foobar pa nezna sa njim radit neka ide na nesto drugo 
necemo niti mi niti foobar propast

on ima sve sto trebam,a to sto trebam nema niti jedan  drugi i tu prica zavrasava 

CyberPunk
15 godina
neaktivan
rambox kaže...
soundstream kaže...

Zato i služi ovaj topic da pomognemo ljudima da barem malo prilagode foobar.Evo ja se slomio od podešavanja:

File\Preference\Defoult User Interface\Quick Setup

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 21:11 (zitzko).
15 godina
neaktivan
rambox kaže...

Svaki program ima mana, i kaj sad trebal bi se ljutit zato kaj su spomenute taman posla pa ima i Jaangle mana isto tak ali za mene osobno su nebitne s obzirom na sve druge kvalitete.{#}

Upravo to i ja mislim za Foobar {#}

Postoji mnoštvo programa, manje ili više pristupačnih običnim korisnicima. Isto kao što se ja ne znam služiti Photoshopom već koristim Paint.NET (i to samo njegove najosnovnije funkcije), tako će netko izabrati Winamp ili WMP ili neki sasvim 10. player.

16 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Dakle, dosta smo se natezali s onim padobrancem, sad kad je to riješeno, back on topic.

Kolko imate iskustva sa foobar2000-om preko Wine-a? Itko probal?

Probao sam ja pred par mjeseci. Radio je, uključujući i library, ali se je znao rušiti. Možda je problem bio u nekom od pluginova jer sam njih samo iskopirao sa windows instalacije, ali sam bio prelijen isprobavati jednog po jednog. Od onda je prošlo nekoliko većih verzija Foobara (mislim da onda nije ni bio 1.0). Nova verzija na winsima dosta dobro kuži problematične pluginove pa bi vrijedilo opet probati. Osim toga, i wine se stalno razvija, pa ko zna...

Btw, u međuvremenu sam na ubuntu počeo koristiti DeadBeef koji se razvija po uzoru na Foobar.

17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Da, a ta VEEEELIKA mana je njegov kaj ono? Ahaaa, defaultni izgled! LOL. Koji je, zamisli, i više nego funkcionalan. Kužiš, postoje stvari bitnije od fensi šmensi izgleda. Da mi neko ponudi radije bi uzel auto koji ima zahrđalu karoseriju i kome se ljušti boja, ali ima motor koji ide ispod 10 sek. do 100 km/h, nego auto koji izgleda ko Lamborgini, ful zglancan, a ispod haube gola k*ta. Jer lako ga naknadno prefarbam i zglancam. E, ista stvar je sa foobar2000-om.

BlackMoon kaže...

Prije svega,WMP nije "čokljav" već jedan sasvim solidan multimedijalni player bolji od većine razvikanih. Foobar sam provao,neću ga ni kuditi i hvaliti. Zvuk me je oduševio a puno toga nije,kao npr nekompaktibilnost s wmp media library. Da pojasnim,za sve albume pojedinog artista koji mi se nalaze u istom folderu,wmp će prikazati svaki cover zasebno. "Slavni" foobar svim albumima dodijeli jedan isti cover. Kako mi ni nakraj pameti nije bilo raditi reorganizaciju foldera glazbe zbog Foobara,rekao sam mu jedno veliko ZBOGOM!!!

Uf, da je samo čkoljav bilo bi predivno...

EDIT:

Nego, itko ima iskustva sa Wine-om i foobar2000-om? hrvatskafarkasevec?

DeadBeef sam koristio jedno vrijeme i ja, ali tada bio u heavy beti i dubokom razvoju, pa se često rušio pa sam na kraju odustao od njega. No, moram priznati svidio mi se. Ima još puno mjesta za poboljšanje da sustigne uzor, mogao bi ga ponovo iskompajlirati pa da vidim na ćemu se radilo. Ima super ime ;)

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 21:36 (1domagoj1).
16 godina
1domagoj1 kaže...
rambox kaže...

Da, a ta VEEEELIKA mana je njegov kaj ono? Ahaaa, defaultni izgled! LOL. Koji je, zamisli, i više nego funkcionalan. Kužiš, postoje stvari bitnije od fensi šmensi izgleda. Da mi neko ponudi radije bi uzel auto koji ima zahrđalu karoseriju i kome se ljušti boja, ali ima motor koji ide ispod 10 sek. do 100 km/h, nego auto koji izgleda ko Lamborgini, ful zglancan, a ispod haube gola k*ta. Jer lako ga naknadno prefarbam i zglancam. E, ista stvar je sa foobar2000-om.

BlackMoon kaže...

Uf, da je samo čkoljav bilo bi predivno...

Nego, itko ima iskustva sa Wine-om i foobar2000-om? hrvatskafarkasevec?

Čuj,ja po Foobaru nisam srao pa nemoj ni ti po wmp-u,molim te!

www.hrphotocontest.com
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice