Adobe After Effects tutoriali

poruka: 386
|
čitano: 148.084
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Korištenje render funkcije:

2 0 hvala 3
16 godina

Zanima me da li postoji neki alat sa kojim bi rederiranje u Afreima mogao podjeliti na računala u mreži da se prije zrenda?
Čuo sam za Xredner ali dalje nisam ništa istraživao

Super Secret Secret Squirrel

0 0 hvala 0
16 godina

prijatelju nadam se da ce ti ovo pomoći:

ako taj ne pomogne,mislim da ih jos ima sastrane na youtube koji ce ti sigurno onda ako ne ovaj pomoći.Sretno :)

2 0 hvala 3
16 godina

Odlično majstore to sam tražio, hvala puno

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: Adobe After Effects tutoriali

Evo ga... novo pitanje ??? {#}

Imam dva videa!! E, sada - htjeo bih da iz prvog iskoristim jedan objekat koji je pokretan ( npr. crtani film u kojem je Miki Maus ) - a drugom  videu su djeca koja se igraju {#}

Postoji li mogucnost da se taj tzv. Miki Maus koji igra - ubaci u video sa djecom te da to bude jedan video ??? Mozda nisam dobro objasnio ali mislim da ces skontati u cemu je poenta ??? Pozzzzzz

Rad Red i Disciplina
16 godina

oces da kad jedan zavrsi,drugi video pocne,ili oces da se vide na zaslonu dva videa istodobno?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Iz onog videa u kojem je npr. Miki Maus... se moze vidjeti samo "on" ( u stvari on mi i treba iz tog videa i nista vise ) .. kao i svi njegovi pokreti ...

Rad Red i Disciplina
15 godina
neaktivan

mislim da zeli izrezati miki mausa i montirati ga na drugi video

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
seg20 kaže...

mislim da zeli izrezati miki mausa i montirati ga na drugi video

Upravo tako ...{#}

Rad Red i Disciplina
15 godina
neaktivan

onda pogledaj ovo

Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina

nadam se da ti je kolega seg pomogo :)

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
seg20 kaže...

onda pogledaj ovo

Upravo sam pregledao video i vrsim njegow download :).. Svakako da cu pokusati uraditi ono sto sam zamislio i nadam se da ce moci {#} Neznam samo dali je izvodljivo u videu obzirom da je ovdje postavljena slika kao pozadina - ali nevidim razlog da nece ... Hvala najljepse...

Dobro bi bilo da slijedeci tutorial ide na ovaj fazon ... Javljam se cim nesto uradim {#}

Rad Red i Disciplina
13 godina
neaktivan

Nemogu da nadem ovu opciju Roto Brush Tool?  Koristim CS - 4 ... Vjerovatno je to u paketu CS -5 {#}

Rad Red i Disciplina
16 godina
emisamko kaže...

Nemogu da nadem ovu opciju Roto Brush Tool?  Koristim CS - 4 ... Vjerovatno je to u paketu CS -5 {#}

nažalost to je samo za paket cs5 :/

Btw,novi tutorijal:Keying i Track Mat

Part1

Part2

Isto tako,mislim da mozes preko Pen toola iskoristit ono sto zelis.Prvo pogledaj tutorijal ovaj sto sam stavio,uglavnom treba ti prvi dio ja mislim.Znaci mozes napravit masku onoga sto zelis od miki mausa i izrenderat i stavit na drugi video.Ako slucajno neskuzis s pen tollom,mislim da cu ti napravit onda zaseban tutorial za tebe :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2011 21:19 (BugHacker).
16 godina

delete

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2011 0:30 (BugHacker).

0 0 hvala 0
16 godina

Samo da napomenem,da nisam u mogucnosti odma u komadu sve partove stavit odjednom posto sam u frci s faksom i nogometom,pa nadam se da imate razumijevanja.Uglavnom danas ili sljedeceg dana ce bit gotovi drugi dio

Novi nastavak: 3D funckije :DDDDDD

Na kraju sam zezno 2sec posto su mi izrezane al nista nesmeta ugl :P

Part:2

Part:3

Neznam zasto,ali trenutno mi youtube samo omogucuje 720p a ne i 1080p,pa ce se nadam s vremenom to korigirat :))

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2011 19:08 (BugHacker).

1 0 hvala 2
13 godina
neaktivan

Druze, hvala ti mnogo... Zao mi je sto nemogu isprobati onu opciju iz CS5 - problem hardverske vrste.. ali idemo dalje dok to ne sredim .. Pratim sve..,  i vec sam poceo samostalno neke stvari raditi   .. naravno bez tebe nista nebi znao .. Jos jednom Hvala {#}

Rad Red i Disciplina
16 godina
emisamko kaže...

Druze, hvala ti mnogo... Zao mi je sto nemogu isprobati onu opciju iz CS5 - problem hardverske vrste.. ali idemo dalje dok to ne sredim .. Pratim sve..,  i vec sam poceo samostalno neke stvari raditi   .. naravno bez tebe nista nebi znao .. Jos jednom Hvala {#}

zato kolege sluze.Danas ujutro cu napraviti ostatak tutoriala za 3d funkcije i to je to sto se tice ja mislim osnova koristenja adobe after effectsa :)

16 godina

Novi tutorijal:Motion sketch

Nadam se da cete uzivat :)

1 0 hvala 2
13 godina
neaktivan

Jako dobro druze... {#}{#} .. Upravo sam naisao na neke video efekte koji se daju iskoristiti i to sa ove stranice http://www.detonationfilms.com/Stock_Directory.html  pa predlazem da ako mozes malo nam objasnis funkcije ubacivanja ovih effekata kao i eventualno neku stranicu sa koje se mogu downloadirati efekti kao sto su efrekat metka koju nemogu da nadem, itd.. Mislim da ces skontati o cemu govorim{#}

Rad Red i Disciplina
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2011 13:06 (emisamko).
16 godina

Novi tut:Color Correction funkcije

Part 1:

Part 2:

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.3.2011 22:55 (BugHacker).

2 0 hvala 2
16 godina

Novi tut:BUG intro (ne očekujte čuda,pošto je sve napravljeno bez 3rd party stvari,istina moglo je i bolje,al ovo isto nekako sluzi kao primjer za intro nekakav i kao nekakva vjezba za rad s tim programom :) )

Part 1:

Part 2:

Part 3:

Nadam se da vam se svidjelo :)

1 0 hvala 2
13 godina
neaktivan

{#} Malo po malo i dobro ovo ide ..... Hvala druze {#}

Rad Red i Disciplina
16 godina

imam problem s novom kupljenom kamerom pa cim nju fixam,izdat cu novi tutorial,da nebi mislili da sam odusto :P

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Druze, preduhitrio si me i odgovorio na moje pitanje, mislio sam da si ostavio djecu i odao se kafani ..{#} Ova tema mora biti uvijek u vrhu foruma... Pozzz{#}

Rad Red i Disciplina
16 godina

Da li je tko radio sa 3d objektima unutar aftera, naime treba mi kocka leda kao 3d objekt koji bi importao u aftere te ju tamo rotirao i radio animaciju.

Da li je to moguće i kako tj. koji program format mogu importirati u aftere?

Ima li kakav plugin za kreiranje jednostavnih 3d objekata unutar aftera, kao npr. kocka leda koja nije savršena neko su neki dijelovi izbošeni udubljeni, zaobljeni rubovi itd.?

Hvala

0 0 hvala 0
16 godina

mozes u 3ds max napravit pa to exportas kao .png slike i ubacis u after effects

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nešto malo radio s max-om i AE preko RLA. Uglavnom nije varijanta da objekt rotiraš i renderiraš u AE, već obratno objekt renderiraš u max-u, pa u AE povlačiš podatke o kameri, objektima, objekt ID, Z depth, teksture, ...Kad sam svojedobno to trebao, stakao sam dojam da su Blender i Cinema bolje podržani od max-a.

Baci oko ovdje. Navodno 3d invigorator plugin ima neke pametne mogućnosti - nisam probao.

16 godina

Da li ima li koji export  da ga ubacim kao 3d objekt.

ovako ako ga izbacim u png moram ga namjestit u jednom položaju tj. trebo bi traceac kameru i 100 čuda.

Novi sam ovome pa ništa neznam

0 0 hvala 0
16 godina

iskreno neznam exploder,nisam nikad radio u 3ds maxu :/

Novi tut: Basic Sky zamjena part.1

2 dio :

Nadam se da cete uzivat :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2011 18:47 (BugHacker).

1 0 hvala 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice