Pozdrav,
Evo danas mi se dogodila jedna zanimljiva stvar pa bi je volija podilit s vama ako je mozda jos neko ima ovaj problem. Mozda ako nas ima vise uspijen nesto i napravit.
Dakle krenimo od pocetka. Jutros u 8 sati ja gledan na moj.vip.hr koliko mi je jos MB prometa ostalo. I vidin da imam jos 370MB, ali zadnji check je bio u 18:44 prethodnog dana. Ja racunan 370MB je poprilicno za mobitel i nastavin koristit internet. Igra san igru priko neta (Riječalica) jedno uru vrimena (dosadna predavanja :)). Kad san zavrsija opet ja upalin moj.vip.hr i opet ista stvar, jednako prometa, jednaka ura. Ali mene je nesto kopkalo. I ja tako cili dan provjeravan. I u jednom trenutku vidin da u 8:14 (danas 25.10.2012) iman jos uvik 370 MB prometa. I ja cili sritan, nisan puno potrosija, u tu uru na samo jednu igru priko neta nisan moga potrosit neznan koliko. I mislin da san jedno 5 puta danas pogleda obracun i stalno je pisalo 8:14 370MB. Medjutim, danas oko 6:30 meni dolazi poruka od vipa da san u 8:16 potrosija podatkovni promet. I ja bloka, nije mi jasno, u 8:14 iman jos 370MB, a u 8:16 neman nista. I ja oden na moj.vip.hr kad ono skoro 800kn racuna. Ja poludija, gledan kako san moga pric. Koiristin vec skoro 2 godine ovu tarifu i mislin da san jednom dosa do 700MB i to je to.
I sad gledan u 2 min san ja portosija 370MB i nije mi jasno. Sta san ja to u 2 min moga napravit da samo tako skucan toliko prometa. Iskuceno mi je skidanje aplikacija do san na celluarnoj mrezi, prakticki primam mejlove i ucitavan web. Da neznan kakve mejlove priman i nezan kakav web ucitavan i neznan sta radin nisan moga potrosit 370MB u 2 min.
A povrh svega oni meni u 18:30 salju poruku da san potrosija promet u 8:16, >10 SATI RAZLIKE ??!?!?!!
I normalno ja zoven sluzbu za korinike i vicen ka lud tamo jer nezelin dat 800kn a oni mi kazu da mi ne mogu pomoc, da cekan 7.11. dok se ne napravi obracun i onda pridan zalbu. E a ja racun placan priko trajnog naloga (gamad nije tila dat mobitel bez toga) i onda ce se oni naplatit, a ja mogu lajat na misec.
A sad slijedi ono najbolje. ISTA ali POTPUNO ISTA stvar se dogodila mom prijatelju (imamo istu traifu, isti mobitel, uzeli u razmaku od misec dana) prije 5 dana (u subotu). Njemu je promet isteka oko 1:30 u noci, a poruku je dobija oko podne. Razlog im je bija, kao da ne uznemiravaju ljude po noci (valjda su zato cekali podne).
Tako da pisen ovu poruku, ako se jos kome ovo dogodilo da se javi. Ako nas bude vise mozda ova gamad prizna pogresku. Ko ce sad dat 1000kn za racun od mobitela.