Starlink na A1

poruka: 6
|
čitano: 2.281
|
moderatori: XXX-Man, pirat, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 mjeseci
Starlink preko A1?

Pozdrav društvo,

Zna li neko insajderske informacije o Starlinku preko A1 mreže?

Naime, kolegu su nedavno zvali i pitali da li bi htjeli Starlink uslugu preko A1.

Cijene bi bile skoro iste kao i preko Starlinka (50€ mj + 350 za opremu), s time da bi se oprema plaćala na 24 rate, a ovih 50 u A1 računu.

Koliko vidim ima već i na stranici nešto o tome..

https://www.a1.hr/webshop/gadgeti-i-dodatna-oprema/tvc-info-fiskal1-komplet-usb-printer-58mm+role/1000035310

JK
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Re: Starlink na A1
Nisam ništa čuo. Prenost je samo što možeš opremu na rate uzeti ili mi nešto promiče?

Da se može uzeti u najam možda bih i isprobao kako mi radi u odnosu na 4G.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hexfire kaže...
Nisam ništa čuo. Prenost je samo što možeš opremu na rate uzeti ili mi nešto promiče?

Da se može uzeti u najam možda bih i isprobao kako mi radi u odnosu na 4G.

mozes uzet u najam direkt od starlinka

battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
8 mjeseci
Starlink na A1

Pa vjerovatno je i instalacija od strane A1 i sve već što s time ide uključujući podršku itd. itd..

JK
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
yoko999 kaže...

Pa vjerovatno je i instalacija od strane A1 i sve već što s time ide uključujući podršku itd. itd..

ja naprotiv mislim da je to sam webshop, ko i svijet medija

battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
14 godina
Starlink na A1

Naišao sam na sličnu temu na još jednom forumu, navodno je A1 vodio anketu i zvao ljude provjeravao da li bi ljudi pristali na satelitski internet ako žive u ruralnom području bez drugih boljih opcija. Navodno A1 planira ić u partnerstvo sa Starlinkom pa će se moć uzeti i usluga preko njih. Iako se može i sada uzeti, i guess prednost je kupovine na rate i sve plaćat preko A1 računa, a i to šta bi A1 sa svojim reklamama mogao dostić više ljudi/prodaja ( iznenađen sam koliko sam puta ove godine samo pojašnjavao ljudima šta je Starlink, dosta casual populacije i dalje nema pojma o tome ) 

HT je imao sličan plan, tj imali su probu kao sa Eutelsat One web il kak se zove već ( uglavnom nešto slično kao Starlink ajmo reć ) al nisu se baš proslavili 

LP
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2024 17:51 (zabbax21).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice