Poruke autora: Sirotanovic u zadnjih 6 mjeseci

nove poruke
novije poruke gore
Forum Tema Poruka Datum Autor
Komentari članaka s naših web stranica Crni automobili uskoro će moći biti tamni "poput c Re: Crni automobili uskoro će moći biti tamni "pop
danas u 9:38
Sirotanovic
Komentari članaka s naših web stranica Volkswagen odlučio: Do 2030. godine ukida se više Re: Volkswagen odlučio: Do 2030. godine ukida se v
danas u 9:25
Sirotanovic
Komentari članaka s naših web stranica Dobili ste prometnu ili parking kaznu? Ovaj servis Re: Dobili ste prometnu ili parking kaznu? Ovaj se
čet 18.6.2026 6:22
Sirotanovic
Komentari članaka s naših web stranica Prevara putem maila ispraznila proračun Požeško-sl Re: Prevara putem maila ispraznila proračun Požešk
čet 18.6.2026 0:27
Sirotanovic
Komentari članaka s naših web stranica Koenigsegg Jesko Absolut opet "skinuo" Neveru i po Re: Koenigsegg Jesko Absolut opet "skinuo" Neveru
sri 17.6.2026 23:57
Sirotanovic
Komentari članaka s naših web stranica CroQCI uspješno demonstrirao kvantne komunikacije Re: CroQCI uspješno demonstrirao kvantne komunikac
sri 17.6.2026 23:50
Sirotanovic
Komentari članaka s naših web stranica CroQCI uspješno demonstrirao kvantne komunikacije Re: CroQCI uspješno demonstrirao kvantne komunikac
sri 17.6.2026 23:01
Sirotanovic
Komentari članaka s naših web stranica CroQCI uspješno demonstrirao kvantne komunikacije CroQCI uspješno demonstrirao kvantne komunikacije
sri 17.6.2026 20:57
Sirotanovic
Komentari članaka s naših web stranica Može li se visoki krvni tlak trajno izliječiti? Re: Može li se visoki krvni tlak trajno izliječiti
sri 17.6.2026 20:15
Sirotanovic
Komentari članaka s naših web stranica Iz Mete stižu priznanja kako su prošli kroz 'užasn Re: Iz Mete stižu priznanja kako su prošli kroz 'u
sri 17.6.2026 14:55
Sirotanovic
Komentari članaka s naših web stranica NASA je objavila posadu za Artemis III, ključnu mi Re: NASA je objavila posadu za Artemis III, ključn
sri 17.6.2026 7:22
Sirotanovic
Komentari članaka s naših web stranica NASA je objavila posadu za Artemis III, ključnu mi Re: NASA je objavila posadu za Artemis III, ključn
uto 16.6.2026 22:16
Sirotanovic
Komentari članaka s naših web stranica GrapheneOS – Android orijentiran na sigurnost Re: GrapheneOS – Android orijentiran na sigurnost
uto 16.6.2026 16:35
Sirotanovic
Komentari članaka s naših web stranica Napuljska obilaznica službeno je prva pametna cest Napuljska obilaznica službeno je prva pametna cest
uto 16.6.2026 7:35
Sirotanovic
Komentari članaka s naših web stranica Trgovanje povlaštenim informacijama: Kompanije žur Trgovanje povlaštenim informacijama: Kompanije žur
uto 16.6.2026 7:22
Sirotanovic
Komentari članaka s naših web stranica Elon Musk: Inventura petnaest godina obećanja Re: Elon Musk: Inventura petnaest godina obećanja
pon 15.6.2026 22:40
Sirotanovic
pon 15.6.2026 22:25
Sirotanovic
Komentari članaka s naših web stranica GrapheneOS – Android orijentiran na sigurnost Re: GrapheneOS – Android orijentiran na sigurnost
pon 15.6.2026 21:48
Sirotanovic
Komentari članaka s naših web stranica Što bi Muskovo bogatstvo moglo kupiti ili popravit Re: Što bi Muskovo bogatstvo moglo kupiti ili popr
pon 15.6.2026 21:38
Sirotanovic
Komentari članaka s naših web stranica Što bi Muskovo bogatstvo moglo kupiti ili popravit Re: Što bi Muskovo bogatstvo moglo kupiti ili popr
pon 15.6.2026 19:14
Sirotanovic
pon 15.6.2026 17:53
Sirotanovic
Komentari članaka s naših web stranica Orqa lansira pametni AI dron otporan na ometanja s Re: Orqa lansira pametni AI dron otporan na ometan
pon 15.6.2026 7:48
Sirotanovic
Komentari članaka s naših web stranica Tko naručuje desert - ja ili moj mikrobiom? Tko naručuje desert - ja ili moj mikrobiom?
pon 15.6.2026 7:31
Sirotanovic
Komentari članaka s naših web stranica Zašto se tako malo priča o Mistralu koji razvija e Re: Zašto se tako malo priča o Mistralu koji razvi
pon 15.6.2026 2:57
Sirotanovic
Komentari članaka s naših web stranica Zašto se tako malo priča o Mistralu koji razvija e Re: Zašto se tako malo priča o Mistralu koji razvi
pon 15.6.2026 2:41
Sirotanovic
ned 14.6.2026 23:13
Sirotanovic
Komentari članaka s naših web stranica Ruski vojni sateliti prate radarski satelit koji U Re: Ruski vojni sateliti prate radarski satelit ko
ned 14.6.2026 22:36
Sirotanovic
ned 14.6.2026 19:44
Sirotanovic
Komentari članaka s naših web stranica KPMG povukao izvješće o AI-ju koje je napisao - AI KPMG povukao izvješće o AI-ju koje je napisao - AI
ned 14.6.2026 19:13
Sirotanovic
Komentari članaka s naših web stranica Doktore, isprintajte mi novo, živo koljeno! Doktore, isprintajte mi novo, živo koljeno!
ned 14.6.2026 19:03
Sirotanovic
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice