| Forum | Tema | Poruka | Datum | Autor | |
|---|---|---|---|---|---|
| Komentari članaka s naših web stranica | Chatbot kao visokofunkcionalni psihopat | Re: Chatbot kao visokofunkcionalni psihopat |
pon 27.7.2026 17:07
|
knight | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Čistite li monitor krivo i vidi li vas šef u Incog | Re: Čistite li monitor krivo i vidi li vas šef u I |
pon 20.7.2026 16:40
|
knight | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Umoran od pretplata | Re: Umoran od pretplata |
ned 12.7.2026 13:33
|
knight | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Umoran od pretplata | Re: Umoran od pretplata |
ned 12.7.2026 10:36
|
knight | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Kako pametne naočale pretvaraju korisnike u neželj | Re: Kako pametne naočale pretvaraju korisnike u ne |
čet 9.7.2026 20:16
|
knight | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | AI tvrtke su rak današnjice | Re: AI tvrtke su rak današnjice |
čet 9.7.2026 0:33
|
knight | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | AI tvrtke su rak današnjice | Re: AI tvrtke su rak današnjice |
sri 8.7.2026 23:44
|
knight | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Novi Nokijini retro telefoni imaju AI tipku i posl | Re: Novi Nokijini retro telefoni imaju AI tipku i |
uto 7.7.2026 16:33
|
knight | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Novi Nokijini retro telefoni imaju AI tipku i posl | Re: Novi Nokijini retro telefoni imaju AI tipku i |
pon 6.7.2026 11:25
|
knight | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | GIMP umjesto Adobe Photoshopa - Skromniji, hardver | GIMP umjesto Adobe Photoshopa - Skromniji, hardver |
pet 3.7.2026 16:37
|
knight | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Besplatno je upravo poskupjelo | Besplatno je upravo poskupjelo |
pon 29.6.2026 12:25
|
knight | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Ljudski mozak i računalni jezični modeli: ista pre | Re: Ljudski mozak i računalni jezični modeli: ista |
ned 28.6.2026 17:42
|
knight | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Ljudski mozak i računalni jezični modeli: ista pre | Re: Ljudski mozak i računalni jezični modeli: ista |
ned 28.6.2026 14:09
|
knight | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
ned 28.6.2026 10:25
|
knight | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Umro Om Malik, pionir koji je tehnološko blogiranj | Umro Om Malik, pionir koji je tehnološko blogiranj |
sub 27.6.2026 12:38
|
knight | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Moja dva dana Fable 5 blaženstva… | Re: Moja dva dana Fable 5 blaženstva… |
pet 19.6.2026 16:50
|
knight | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Moja dva dana Fable 5 blaženstva… | Moja dva dana Fable 5 blaženstva… |
čet 18.6.2026 15:11
|
knight | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Velika Britanija zabranjuje društvene mreže mlađim | Velika Britanija zabranjuje društvene mreže mlađim |
čet 18.6.2026 11:03
|
knight | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Velika Britanija zabranjuje društvene mreže mlađim | Velika Britanija zabranjuje društvene mreže mlađim |
uto 16.6.2026 22:28
|
knight | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
uto 16.6.2026 22:10
|
knight | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Velika Britanija zabranjuje društvene mreže mlađim | Re: Velika Britanija zabranjuje društvene mreže ml |
uto 16.6.2026 21:57
|
knight | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
uto 16.6.2026 21:52
|
knight | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Moja dva dana Fable 5 blaženstva… | Re: Moja dva dana Fable 5 blaženstva… |
uto 16.6.2026 19:19
|
knight | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Google Chrome gasi ‘stare’ blokatore oglasa, poput | Google Chrome gasi ‘stare’ blokatore oglasa, poput |
uto 16.6.2026 19:12
|
knight | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
pon 15.6.2026 20:51
|
knight | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Moja dva dana Fable 5 blaženstva… | Moja dva dana Fable 5 blaženstva… |
pon 15.6.2026 20:42
|
knight | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Znanstvenici izradili prve nuklearne satove koji p | Re: Znanstvenici izradili prve nuklearne satove ko |
pon 15.6.2026 10:01
|
knight | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Proroci - Peter Thiel | Re: Proroci - Peter Thiel |
ned 14.6.2026 18:17
|
knight | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Deset slijepih ulica umjetne inteligencije | Re: Deset slijepih ulica umjetne inteligencije |
sri 10.6.2026 13:28
|
knight | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Internet nikada nije trebao biti besplatan | Re: Internet nikada nije trebao biti besplatan |
sri 10.6.2026 13:25
|
knight | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||