Xiaomi Redmi Note 5 Pro

poruka: 2.739
|
čitano: 837.633
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 5 Pro
doky01akablava kaže...
Može preporuka maske tanke kao ova što dolazi sa goldwaya samo koja malo više štiti ekran i iskače par mm iznad leće kamere da ju štiti ?

Po mogućnosti prozirna.

Hvala

Također tražim preporuke maskica sa AliExpressa za navedeni mob, ako imate preporuke kvalitetnijih ili jednostavno best buy maskica za ovaj mob. Također link na kaljeno staklo ako je netko već kupio i zadovoljan je istim. 

Hvala unaprijed 

14 godina
Unimatrix 007 kaže...
doky01akablava kaže...
Može preporuka maske tanke kao ova što dolazi sa goldwaya samo koja malo više štiti ekran i iskače par mm iznad leće kamere da ju štiti ?

Po mogućnosti prozirna.

Hvala

Također tražim preporuke maskica sa AliExpressa za navedeni mob, ako imate preporuke kvalitetnijih ili jednostavno best buy maskica za ovaj mob. Također link na kaljeno staklo ako je netko već kupio i zadovoljan je istim. 

Hvala unaprijed 

Izgleda da trojica tražimo istu stvar. Meni je za sad sasvim dobra ova koju sam dobio s mobitelom, tanka i nije skliska, htio bi nešto slično ali da se izdiže malo iznad ekrana. Ako mi sad mob ljusne direktno na ekran mogu se plakati, jer maskica je u ravnini s ekranom.

Također ako netko ima preporuku za kaljeno staklo slobodno se javi, makar nisam fan jer ce staklo bit uže od ekrana posto su rubovi zaobljeni. 

14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 5 Pro

Stigao mi danas mob. Bomba je. Stvarno topla preporuka svakome tko se dvoumi, a cijena prava sitnica.

Šta se tiče maskica Nillkin su meni najkvalitetnije, a ni MSVII nisu loše. I ova GKK mi izgleda super. 

Vjerovatno budem naručila od svake jednu, maskica nikad previše.

A šta se tiče stakla netko je bio preporučio ovo.

3 0 hvala 5
16 godina
Hvala puno,MSV mi se čini najtanjom i nekako najbolja konturama i linijama i naravno kaljeno.

Nego,jel tko naručivao specifično camera lens kaljeno ?

I koji gorilla glass ima rn5 ?
7 godina

Ja sam naručio kaljeno za kameru ,ali nije mi još došlo. Javim kad dođe. Inače s ovom MSV maskicom ne vidim uopće potrebe za staklom na kameri. Navodno da kad se stavi staklo na kameru da bljeskalica isto radi neki čudni odbljesak . Vidjet ćemo...

Gorilla glass nije specificirano nigdje. Nekako iskreno uopće sumnjam da je jer se sjećam da netko ovdje napisao da mu se staklo ogreblo nakon par dana.

16 godina
Xiaomi Redmi Note 5 Pro

Trebam neki link sa brzom dostavom za Nilkin frosted case i neki tempered glass koji dimenzijski odgovara za Redmi Note 5.

Naručio sam od dva sellera na ebayu case za Redmi Note 5 (kamera lijevo otraga), a dobio sam dva sa otvorom za kameru na sredini pa ako netko treba takve javite se na PM pa se dogovorimo.

0 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi Redmi Note 5 Pro

Pokazujem ekipi na poslu i ne vjeruju koliko dobijes za malo para tako da je troje ljudi narucilo preko mene jos Redmi Note 5,bome idu kao vruce kifle :D

Nego,ima li kakav cisti Android stabilan i sa minornim bugovima,dojadio mi MIUI i malo bi promjene,mob vec leti,a mogu misliti na vanilla Androidu 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
tintin kaže...

Trebam neki link sa brzom dostavom za Nilkin frosted case i neki tempered glass koji dimenzijski odgovara za Redmi Note 5.

Naručio sam od dva sellera na ebayu case za Redmi Note 5 (kamera lijevo otraga), a dobio sam dva sa otvorom za kameru na sredini pa ako netko treba takve javite se na PM pa se dogovorimo.

trebao bi gledati oglase u kojim je u naslovu naglašeno PRO, a ovo probaj ponuditi nekim unutar teme Redmi 5 plus jer si sigurno za njega dobio, tj Redmi 5 plus ili indijski Redmi note 5 :)

7 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 5 Pro

Uzeh ovaj telefon pre par dana, i toliko mi se svideo, da sam morao da uradim mini recenziju, kako bih pomogao ljudima pri odabiru...tu je i par fotkica, gledao sam da obuhvatim sto vise stvari... :)
Nadam se da ne smeta sto stavljam link sa drugog foruma. :)

https://forum.benchmark.rs/showthread.php?430317-Xiaomi-Redmi-Note-5-najbolja-kupovina-do-200e

2 0 hvala 0
14 godina
Xiaomi Redmi Note 5 Pro

Naručio sam ovu MSVII maskicu, pa kad dođe javim dojmove. Ako se sjetim, ipak dolazi iz Kine.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Xiaomi Redmi Note 5 Pro

Sve viđenije stranice pisu da je ovo od nillkina najbolji tempered pa narucio to, izgleda super

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Ja sam razmišljao o nilikin frosted ali čini mi se kao da kamera uopće nije zaštićena od grebanja kad odlazim na beton recimo pa sam odustao. Imao sam slim Spigen na istu foru i ta mi je samsung note 4 spasila od par pada na beton sa metra i pol.... I to bez zastitnog stakla - posto su rubovi nešto istureniji.

Tražim malu maskicu u sa mate plastikom jer ovaj silikon je užas za držati.. tako da svakako objavi kakva je ta.

Također sam bi htio staklo sa obrubom, ali nillikinovo koliko sam skužio ne ide sa ljepilom po ekranu što je loše. Pa sam neki drugi uzeo.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
glikoprotein kaže...

Sve viđenije stranice pisu da je ovo od nillkina najbolji tempered pa narucio to, izgleda super

Meni ne, ne razumijem zašto kupujete te sa izrezanim vrhom gore. Zato što se zove Nilkin ne znači da je najbolje inače ja sam naručio davno staklo ali potpuno drugačije, gore i dolje ima bijelu pozadinu a tamo di su kamere i senzori ima rupice tj 3x rupice, i samo treba dobro namjestiti da točno sjedne na te rupice jer će inaće smetati kameri itd. No poanta je da će takvo staklo izgledati na smartphoneu kao da ga nema. Pokazao sam šogorici mobitel i ona se začudila, di je staklo ??? Ja joj pokazao o kakvom je staklu rijeći te rupice pa je tek tada skuzila da je to staklo.

ovo sam ja naručio, preporučio sam i drugima pa mislim drugi nemaju kritike :) 

7 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 5 Pro

Jedno pitanje za ovo staklo...jel ima onu mrezicu po ekranu, kad gledas na suncu? :)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ako mislisliš na matrica, nema toga. I drugi su me to pitali ali uglavnom privatno.
15 godina

Molim te za informaciju koju masku koristiš uz ovo staklo, jer sam imao slučaj da ga neke maskice podižu tako da ne naliježe svugdje kako treba.

11 godina
neaktivan
Iako ima boljih koje štite smartphone od svakakvih padova itd ali meni je to previše ružno i debelo. Kupio sam nilkinovu prozirnu 2x jer želim da se vidi ljepota tj zlatna boja smartphonea. Kupio budem još jrr te prozirne sa vremenom požute a to ne volim baš a nisu skupe pa bolje da ih imam više i s vremenom da mjenjam. Možes li reći koji ne sjeda dobro?

7 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 5 Pro

Mofi maskice su odlicne...kostaju oko 7 dolara, malo su deblje, ali su bas kvalitetne... :)

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 5 Pro

Moj savjet, barem na temelju toga kaj sam do sad imao mobitele, je zasparati novce i preskočiti ta nillkin stakla po 50kn.

Na kraju dana, svako to kaljeno staklo pukne ili dobi krhotine (tome i služi), a onda radje za par dolara uzmem 3 no name kineska stakla i mijenjam kad treba.

I da budem iskren, imao sam i nillkin Pe+ i ovaj amazing pro (kak se vec zove...) na proslom mobu i mogu reci da to fakat nije nis posebno. Za cijenu tog jednog se komotno naruči 10 no name stakla s ebaya

Maskice su vec drugi par cipela. 

0 0 hvala 0
16 godina
Moje iskustvo je malo drugačije...imam preko dvije godine Nillkin staklo na mobu i nikakvih problema s njim.
Slažem se ta svatko treba odlučiti za sebe, a Nillkin kod mene ima veliki plus u odnosu na no name stakla (casove pogotovo).
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.8.2018 13:57 (tintin).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 5 Pro

KOja je razlika izmedju Xiaomi Redmi Note 5 Pro i Xiaomi Redmi Note 5?

Mislio sam naručiti na Honorbuy, ali vidim da tamo imaju samo Xiaomi Redmi Note 5, a ne i PRO.

Također, šta dobivam ako naručim ovaj "global version" ( https://www.honorbuy.com/226-xiaomi-redmi-note-5-global-version ), u odnosu na ovaj koji nije global version?

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 5 Pro

Uzmi global versuon i ne razmisljaj... :)

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
tintin kaže...
Moje iskustvo je malo drugačije...imam preko dvije godine Nillkin staklo na mobu i nikakvih problema s njim.
Slažem se ta svatko treba odlučiti za sebe, a Nillkin kod mene ima veliki plus u odnosu na no name stakla (casove pogotovo).

Potpis

I stakla i casevi od nillkina su

Sve što imam u životu sam ukro, jedino sam vozačku kupio
14 godina
neaktivan
speedy56 kaže...

Moj savjet, barem na temelju toga kaj sam do sad imao mobitele, je zasparati novce i preskočiti ta nillkin stakla po 50kn.

Na kraju dana, svako to kaljeno staklo pukne ili dobi krhotine (tome i služi), a onda radje za par dolara uzmem 3 no name kineska stakla i mijenjam kad treba.

I da budem iskren, imao sam i nillkin Pe+ i ovaj amazing pro (kak se vec zove...) na proslom mobu i mogu reci da to fakat nije nis posebno. Za cijenu tog jednog se komotno naruči 10 no name stakla s ebaya

Maskice su vec drugi par cipela. 

+1

Kupila jednom nillkin glass za prijašnji mob, jednom pao i staklo se razbilo. Imala ga možda 3-4 dana.

Poslije kupujem samo jeftinije verzije. Mjenjala eventualno kad se baš zaprljalo, nikad se nije bilo razbilo.

Za Nillkin case-ove nemam prigovora, najbolji!

@marijanooo razlika između redmi note 5 i pro modela makar mislim da je to isti model. Ispravite me ako se varam.

Uzmi global. EU punjač, silikonska maskica i kaljeno staklo ili folija

14 godina
neaktivan
megan2711 kaže...

@marijanooo razlika između redmi note 5 i pro modela makar mislim da je to isti model. Ispravite me ako se varam.

Uzmi global. EU punjač, silikonska maskica i kaljeno staklo ili folija

A di se može naručiti PRO verzija? Inače uzimam s Honorbuy, ali vidim da tamo imaju samo Redmi Note 5, ne i PRO.

Npr. meni se ovaj čini da ima iste specifikacije kao PRO, samo šta ne piše da je PRO https://www.honorbuy.com/1389-xiaomi-redmi-note-5-4gb-ram-64gb-rom-official-global-version-smartphone-blue.html

8 godina
@marijanooo
Ma samo poslušaj i naruči globalnu verziju.
Preveliku su zavrzlamu napravili sa imenima tih modela.
Gledaj da ima dvostruku zadnju kameru i da je globalna verzija.
To je to.
;-)
Neznanje je bliže istini nego predrasuda
16 godina
I dalje imam problema sa sinkronizacijom (npr. gmail) dok je niska razina baterije iako je u postavkama baterije prema podešeno da se na gmail, facebook.... ne primjenjuje štednja baterije.
Ima li još što u postavkam za podesiti da sinkronizacija radi stalno?

0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 5 Pro

Ljudi, molim pomoć. I ja kupio prije tjedan dana redmi note 5 global na honorbuyu. Mob je super,ali čitam da svi hvalite bateriju. Meni je nocas sa 42% pala na 2%. Sad ga napunio na 100% i opet za sat nekoristenja palo na 96%.

Vidim da su i ostali pisali o sličnom problemu, u analizi potrošnje baterije pise mi da na android sustav ide 57%😕 kako to smanjiti...jbt toliko mi se nije brzo trošila ni na 3g starom galaxy Grand primeu. Ako ce se tako trošiti u mirovanju ni na posao necu moci bez punjača.

I koliko se smanji vrijeme sa punjenjem qc...tj. gdje ima za kupiti takav punjač.

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 5 Pro

To je cudno...jel si azurirao telefon? Ako jesi i opet isto, probaj da vratis na fabricka podesavanja, ako je i dalje problem tu, onda je verovatno tako do primerka...tj, felerican primerak... :(
Meni za pola sata teskog koriscenja baterija padne za ta 4 posto.

0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 5 Pro

Na 9.5.19 je i nema raspoloživih azuriranja.

Ako je feler onda sam ja baksuz jer sam ga najprije narucio sa eudirect shopa još 28.3., kako je novi poslali ga tek 25.5. pa dhl izgubio paket pa se 3tjedna Borio da vrate novce. Sad kad napokon dobio nekako mi to cudno s baterijom.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.8.2018 12:13 (Marek85).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice