Zvuk u Windows 7 Ultimate

poruka: 4
|
čitano: 3.948
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran

Koristim Win 7 Ultimate , i koristim zvucnike Logitech X530 ( 5.1 surround sustav ) .

Instalirao sam drivere za zvuk skinute sa sluzbene Asusove stranice i nikako nemogu dobiti zvuk na svih 5 zvucnika...

Molim pomoc,savjete,hitno...

Erik
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Zvuk u Windows 7 Ultimate

hmm nesto slicno je bilo i kod mene.nije prepoznao drajvere za grafika i zvucna koji je simnuo sa automatic update.Problem sam resio ovako.Iskljuci automatic update (Start,upisi u search bar -Change device installation setting, i onda stavis kvacicu na NEVER install driver....).Kad to uradis onda idi manuelno na device manager i obrisi koji ti drajver(ne radi) simnuo iz automatic update i stavi tvoj (browse)driver.Kod mene sad je sve u redu.Probaj.Trebalo bi posle ovoga da radi..

15 godina
neaktivan

taj problem najjednostavnije riješiš tako što uzmeš novi komp i miran si Smijeh

ja sam imao problem sa zvukom, malo malo dolazilo do distorzije pa radi normalno, kako sam uzeo novi komp nema nikakvih problema, mislim da je to zbog zastarjelog hardware,a proizvođači kao preko neke stvari pišu nove drivere za stare konfe, dakle ili se vrati na xp (koji če ti ujedno i brže raditi) ili novi komp pa si miran

čisto moj savjet, jer sedmica ne donosi ništa bitno revolucionarno za što bi baš pod hitno trebao preći sa xp na sedmicu

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Problem je u driverima za zvučnu karticu.

Meni se to isto događa prilikom reinstalacije OS-a.

Kada instaliraš drivere za zvučnu (navedi koja je zvučna) u Control Panelu od drivera se nalaze postavke za 5.1 zvuk.

Osim toga, ako ne uspiješ, ali trebao bi, instaliraj K-Lite Codec Pack i prilikom instalacije izaberi 5.1 sistem.

http://www.free-codecs.com/k_lite_codec_pack_download.htm

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.9.2010 0:51 (VeX7).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice