Xp SP3 problem

poruka: 8
|
čitano: 3.403
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Xp SP3 problem

Jučer sam skinul s microsoftove stranice sp3 onaj od 315MB for network and it pro.... Instaliral sam ga i resetiral komp i sve je radilo, a poslije sljedećeg restarta internet mi nije radil i nikak da ga složim. Uninstaliral sam sp3 i sve radi Neodlučan. Je imal netko sličnih problema?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Xp SP3 problem

Da. Instalacijom viste nestali problemi.

Athlon64 x2 5000+ @ 2.99GHZ, 2GB DDR2 667,DFI Infinity SLI II-M2, nVidia 8800gts

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xp SP3 problem

Jučer sam instalirao, ali onaj .iso od 550MB i radi sve ok.

Radi sve kao i sa SP2, jedino mislim da malo više memorije troši..

Cvarcy.com

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Xp SP3 problem

A kako se spajaš na net? Preko neke "home" konekcije ili preko neke mreže tipa studentski dom ili mreža u firmi i sl.? Jer postoji mali problem sa SP3 ako koristiš neku vrstu mrežne autentikacije, npr. Secure W2 (program za automatsku autentikaciju na mreži koji koristi tvoj račun za pristup mreži). S njim sam i ja imal problema jer sam u studentskom domu i koristimo taj Secure W2 za autentikaciju i pristup mreži, a problem je u tome što SP3 zapravo ugasi servis Wired AutoConfig te njegovo pokretanje prilikom starata računala postavi na Manual umjesto na Automatic. E i tu je problem jer ti se onda na postavkama mrežne konekcije (Local Area Connection Properties) ne pojavi onaj tab Authentication u kojem možeš odabrat autentikaciju preko Secure W2 te ga konfigurirati svojim računom. A rješenje ovoga je da odeš u Computer Manegement -> Services and Aplications -> Services i tu nađeš servis Wired AutoConfig te desni klik i odaberi Properties te pokreni servis klikom na Start i posatvi opciju Startup type na Automatic. Eto to je to, naravno ako imaš problem s takvom konekcijom, a kolko sam čitao po netu kad sam imao s ovim problema vidio sam da je isti problem i sa Wireles konekcijama samo što onda treba podesit Wireles Zero Configuration servis.

D.I.
17 godina
neaktivan
Xp SP3 problem

Spajam se od doma, i imam kabelski internet, modem spojen na usb. Ovo kaj si ti navel ko rješenje isto vrjedi i za kabelski modem?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da ne, jer je to samo slučaj kod mrežnih konekcija, dakle ak ideš na net preko neke lokalne mreže i koristiš neki servis (program) za autentiakciju na mreži. Ovo sa modemom je vjerojatno nešto drugo, možda driveri ili nešto slično.

D.I. [demos iz Mreža]
17 godina
neaktivan
Xp SP3 problem

Malo sam gledal po netu i neki su imali probleme s modemima, wireless-om sve dok im nisu izašli novi driveri za modeme. Možda je i moj problem u driverima, možda izađu novi driveri za moj modem, neznam kaj bi drugo moglo biti.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Puno hvala. Imao sam problem i nakon ovoga sve radi normalno.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice