Pozz; e ovako imam jedan problem jučer sam instaliro windowse XP na laptop i tamo kod bootanja sa CD-a njegdje na pola se pojavio plavi ekran i komp se rastarto i ja sam složio kao da se on ponovo boota sa harda no tu nastaje problem krene onaj početni ekran di piše Windows XP i opet se pojavi plavi ekran i komp se restarta jel to znači da komp nema Windowse ili sam nešt zezno ????
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koji error ti baca BSOD (odnosno, misteriozni "plavi ekran")?
ma da baci se plavi ekran al neznam točno šta piše dao sam ga informatičaru pa me zanima samo jel porblem možda do CD-a na kojem su windowsi i jel mogu šta tako skurit ili zeznut dok instaliram windowse
hm, sumnjam da ti baca eror zbog nedostatka sata drivera. jer je poznato da xp nema podršku za sata, a laptopi su svi na sata. trebao si u biosu promijeniti iz sata u IDE ili napraviti instalacijski cd s nlitom u kojemu bi bili sata driveri. ako je tako onda to nije neki problem za popraviti i tu nije nikakav kvar, jednostavno sustav se ne može dići zbog neodostatka drivera. najjednostavnije je staviti vistu ili sedmicu, jer oni imaju podršku za sata, a ako baš želiš xp to se može rješiti.
ah.. olakšo si me bude išla 7-ica danas sam ga dao informatičaru pa me strah sam bio da nisma nešt skuri...
ma nisi ništa skurio, ako možeš stavi sedmicu i šibaj, xp je.....prošlost
ufff stari olakšo si me..... Stalno sam razmišljo sta dalje jel ću morat HDD kupovat il šta.... thx