XP problem

poruka: 7
|
čitano: 1.148
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
XP problem

Pozz; e ovako imam jedan problem jučer sam instaliro windowse XP na laptop i tamo kod  bootanja sa CD-a njegdje na pola se pojavio plavi ekran i komp se rastarto i ja sam složio kao da se on ponovo boota sa harda no tu nastaje problem krene onaj početni ekran di piše Windows XP i opet se pojavi plavi ekran i komp se restarta jel to znači da komp nema Windowse ili sam nešt zezno ????

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
XP problem

Koji error ti baca BSOD (odnosno, misteriozni "plavi ekran")?

If you can understand the me, than I can understand the you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
XP problem

ma da baci se plavi ekran al neznam točno šta piše dao sam ga informatičaru pa me zanima samo jel porblem možda do CD-a na kojem su windowsi i jel mogu šta tako skurit ili zeznut dok instaliram windowse

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: XP problem

hm, sumnjam da ti baca eror zbog nedostatka sata drivera. jer je poznato da xp nema podršku za sata, a laptopi su svi na sata. trebao si u biosu promijeniti iz sata u IDE ili napraviti instalacijski cd s nlitom u kojemu bi bili sata driveri. ako je tako onda to nije neki problem za popraviti i tu nije nikakav kvar, jednostavno sustav se ne može dići zbog neodostatka drivera. najjednostavnije je staviti vistu ili sedmicu, jer oni imaju podršku za sata, a ako baš želiš xp to se može rješiti.

15 godina
XP problem

ah.. olakšo si me bude išla 7-ica danas sam ga dao informatičaru pa me strah sam bio da nisma nešt skuri...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: XP problem

ma nisi ništa skurio, ako možeš stavi sedmicu i šibaj, xp je.....prošlost  Cool

15 godina
XP problem

ufff stari olakšo si me..... Stalno sam razmišljo sta dalje jel ću morat HDD kupovat il šta.... thx

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice