Winlogon.exe-No Disk problem

poruka: 23
|
čitano: 4.335
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Winlogon.exe-No Disk HITNO!

Evo ovako išao sam instalirati flash player i odjedanput mi se avast aktivirao virus i stisnem delete i tako par puta isto se i ona windowsova zaštita javila i obrisao sam trojanca no počinje se pojavljivati ovo sa slike.HITNO MI RECITE KAKO DA SREDIM TO? HVALA!

P.S. Evo isključio sam to što izbacuje preko task managera i pod zadnjim winlogon je bilo user name mato a pod drugim winlogon nema name usera.

Trolleri koji kopiraju I Am Alive i mene se zovu na skype josimir1000 robert.pavic2 HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.7.2010 23:32 (Svjetleci Ventilator).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Winlogon.exe-No Disk HITNO!
Svjetleci Ventilator kaže...

Evo ovako išao sam instalirati flash player i odjedanput mi se avast aktivirao virus i stisnem delete i tako par puta isto se i ona windowsova zaštita javila i obrisao sam trojanca no počinje se pojavljivati ovo sa slike.HITNO MI RECITE KAKO DA SREDIM TO? HVALA!

P.S. Evo isključio sam to što izbacuje preko task managera i pod zadnjim winlogon je bilo user name mato a pod drugim winlogon nema name usera.

windowsova zaštita!?
da nisi pokupio neki fake?
napravi još  brzi scan s mbam

15 godina

Start -> desni klik na My Computer -> Manage -> klikni na Disk Management (s lijeve strane) -> desni klik na disk na kojem su ti instalirani Windowsi i klikni na Change Drive Letter and Paths -> Change -> tu stavi na slovo koje je slijedeće po redu.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
15 godina
protjeran
seneka kaže...

windowsova zaštita!?

Evo registri i ono što sam sve s neta skidao i tak to je počistio ccleaner.

Trolleri koji kopiraju I Am Alive i mene se zovu na skype josimir1000 robert.pavic2 HVALA!
15 godina
protjeran

Evo riješeno,neka viruščina se uhvatila,skenirao sa avastom ono šta sam preko mozille skidao bilo 2 virusa i neka trojanska konjčina koja mi je napravila nered sada....fala bogu pa sam se riješio toga i nemoram se brinuti za podatke.Hvala svima još jednom!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
seneka kaže...

windowsova zaštita!?

Windows Defender Alert do dođe uz win 7.

P.S. Evo još jedna poruka stigla koji je to sada K?

Windows Defender Alert Windows Defender Alert
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.7.2010 23:51 (Svjetleci Ventilator).
15 godina

Virusi su ti gadno zeznuli komp. Skeniraj još Malwarebytesom. Mogao bi probati i sa System Restoreom.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.7.2010 23:57 (deadman).
15 godina
protjeran

Ima oko 500gb podataka za pregledat,3 infected object našao je,biti će ih bar 50...javim kada iskenira sve.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da nisi popušio lažni Adobe updater?

World Championships: 7, GP started: 259, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ima oko 500gb podataka za pregledat,3 infected object našao je,biti će ih bar 50...javim kada iskenira sve.

pa trebao si napraviti brzu provjeru s malwarebytesom,pa ne bi trajalo ..
da javi koliko je našao i čega

windows defender se digao,ja sam mislio da to svi isključeNeodlučan

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.7.2010 0:53 (seneka).
15 godina
protjeran
F1-IVO kaže...

Da nisi popušio lažni Adobe updater?

Da!

seneka kaže...

pa trebao si napraviti brzu provjeru s malwarebytesom,pa ne bi trajalo ..
da javi koliko je našao i čega

windows defender se digao,ja sam mislio da to svi isključeNeodlučan

Napravio provjeru na 500gb stvari 25 virusa razno raznih UKLONJENO sva gamad.

15 godina

Ako imaš 32-bitne Windowse, bilo bi dobro da još pokreneš Avastov Boot-time Scan u slučaju da imaš kojeg rootkita.

16 godina
neaktivan

ne bi bilo loše da malo preciziraš s čim skeniraš i kakva gamad je u pitanju?
ako avast i mbam  kažu da više nemaš virusa,a to potvrdi i sas portable (da ga ne moraš instalirati) ili još počisti, mislim da je to to

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.7.2010 8:37 (seneka).
15 godina
protjeran
seneka kaže...

ne bi bilo loše da malo preciziraš s čim skeniraš i kakva gamad je u pitanju?
ako avast i mbam  kažu da više nemaš virusa,a to potvrdi i sas portable (da ga ne moraš instalirati) ili još počisti, mislim da je to to

Bili su trojanci i crvi.

16 godina
neaktivan

ok,provjeri ga još sa sas-om i isključi taj windowsov defender u servisima

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.7.2010 8:43 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
seneka kaže...

ok,provjeri ga još sa sas-om i isključi taj windowsow defender u servisima

Zašto da defender gasim? On mi je baš koristan za ovakve situacije.

16 godina
neaktivan
seneka kaže...

ok,provjeri ga još sa sas-om i isključi taj windowsow defender u servisima

Zašto da defender gasim? On mi je baš koristan za ovakve situacije.

jako je koristan,ždere ti resurse,a avast ima kompletnu antimalware/spyware i inu zaštitu

15 godina
neaktivan

sasvim ti je dovoljan jedan komercijalan AV, ako ga imas defender je i suvišan.

ja osobno ne vjerujem tim windows security, svi znamo kakvu ms ima hijerarhiju, tako da njihov defender vrijedi one stvari, štoviše više pomaže njima nego nama

0 0 hvala 0
15 godina

Ne bi vjerovali, ali Windows Defender je spasio moj kompjuter. Prije jedno godinu dana na XP-u, ušao mi je neki dosadan spyware koji mi je stalno (svake minute) dok sam bio spojen na internet izbacivao pop-upove. Skenirao sam sa SVIME što je postojalo od antivirusnih i antispyware alata, ali nijedan ga nije pronašao. Već sam bio spreman za formatiranje, a onda sam vidio na Microsoftovim stranicama taj Windows Defender. Skinuo sam i njega i on ga je pronašao i obrisao.

Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
deadman kaže...

Ne bi vjerovali, ali Windows Defender je spasio moj kompjuter. Prije jedno godinu dana na XP-u, ušao mi je neki dosadan spyware koji mi je stalno (svake minute) dok sam bio spojen na internet izbacivao pop-upove. Skenirao sam sa SVIME što je postojalo od antivirusnih i antispyware alata, ali nijedan ga nije pronašao. Već sam bio spreman za formatiranje, a onda sam vidio na Microsoftovim stranicama taj Windows Defender. Skinuo sam i njega i on ga je pronašao i obrisao.

Cool

da i nakon toga ti je srusio aktivaciju i obrisao sve crackove programa te podnio izvjestaj ms-u podrijklu svog tvog software-a. nije on loš, sposoban je pomoči puno protiv gamadi ali je ms-ov špijun

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.7.2010 9:00 (teodor).
15 godina

Ne, bili su originalni Windowsi.

Briga me to što je špijun. Kada mi ga je našao, odmah sam ga deinstalirao.Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.7.2010 9:03 (deadman).
16 godina
neaktivan
deadman kaže...

Ne, bili su originalni Windowsi.

Briga me to što je špijun. Kada mi ga je našao, odmah sam ga deinstalirao.Smijeh

pa šta si ga deinstalirao kad je tako moćan?Izlanuo se
za takve nepotrebne i besmislene,da ne kažem sumnjive ms-ove stvari postoji programčić od nekh 700 kb,a zove se xp-antispy
tu se može isključiti i famozni defender

15 godina

Nisam više išao na tu stranicu na kojoj sam ga vjerojatno pokupio.

A i to je bila samo jedna vrsta spywarea, sad su vjerojatno i drugi alati preuzeli njegov kod i mogu ga detektirati.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice