Windows XP repair - pomoć

poruka: 18
|
čitano: 10.592
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Dakle može li mi netko korak po korak objasniti kako napraviti XP repair?Hoće li mi biti SP3 ako je slipstreaman na CD?Jer mi se neda ponovno ga skidati i instalirati.

Hvala unaprijed...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Windows XP repair - pomoć

Ma pusti xp, bio je to dobar os u svoje vrijeme, i sad umjesto repaira xp lijepo instaliraj windows 7 po mogućnosti 64-bit

Mrog
17 godina
neaktivan
mrog 33 kaže...

Ma pusti xp, bio je to dobar os u svoje vrijeme, i sad umjesto repaira xp lijepo instaliraj windows 7 po mogućnosti 64-bit

Ne, hoću baš XP jer nemam ni Vistu ni 7...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?
15 godina
neaktivan

Ha znači ubaciš cd od xp u komp, ideš u boot menu tamo izabereš da ti boota s cd i kad krene instalacija sljediš upute, imaš opciju repair i clean install i onda izabereš repair, makar bi ti ja savjetovo da napraviš clean install,

Mrog
16 godina
neaktivan

evo

i ovdje možeš pogledati kako se to radi, a service pack ćeš morati reinstalirati ako si ga naknadno instalirao.

17 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

evo

i ovdje možeš pogledati kako se to radi, a service pack ćeš morati reinstalirati ako si ga naknadno instalirao.

Imam ga slipstreamanog na cd-u.Hoće li mi ostati podatci nako repaira?

i znači samo DOS dio postoji u repairu?

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.3.2010 21:03 (lzgr).
16 godina
neaktivan

da, i podaci će ostati, dakle slike, glazba i to, ali se uvijek preporuča backup za svaki slučaj, jer ne znam zašto radiš repair. a kod takvih stvari uvijek nešto može poći po zlu. prebaci sve važno s c diska na d disk ili neki eksterni hdd, za svaki slučaj.

ako već imaš nekih problema, možda je bolje napraviti reinstall windowsa. repair dakle popravlja windowse kao takve, dakle registar i što god je povezano s njima, ali neće dirati u tvoje programe koji su instalirani. a ako mi kažeš u čemu je problem, možda postoji i neki drugi način da se to riješi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.3.2010 21:49 (robisierra92).
17 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

da, i podaci će ostati, dakle slike, glazba i to, ali se uvijek preporuča backup za svaki slučaj, jer ne znam zašto radiš repair. a kod takvih stvari uvijek nešto može poći po zlu. prebaci sve važno s c diska na d disk ili neki eksterni hdd, za svaki slučaj.

ako već imaš nekih problema, možda je bolje napraviti reinstall windowsa. repair dakle popravlja windowse kao takve, dakle registar i što god je povezano s njima, ali neće dirati u tvoje programe koji su instalirani. a ako mi kažeš u čemu je problem, možda postoji i neki drugi način da se to riješi.

Problem je u tome da je užasno spor.

16 godina
neaktivan

misliš xp je spor? tu ti neće pomoći repair, nego čista instalacija, ali se može započetak probati i s recimo nekim specijaliziranim softwareom kao npr tune up utilities, dosuše tune up ne jamči da će sve opet raditi kako treba.

17 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

misliš xp je spor? tu ti neće pomoći repair, nego čista instalacija, ali se može započetak probati i s recimo nekim specijaliziranim softwareom kao npr tune up utilities, dosuše tune up ne jamči da će sve opet raditi kako treba.

Probao sam ali ništa.Mršti se

17 godina
neaktivan
mrog 33 kaže...

Ha znači ubaciš cd od xp u komp, ideš u boot menu tamo izabereš da ti boota s cd i kad krene instalacija sljediš upute, imaš opciju repair i clean install i onda izabereš repair, makar bi ti ja savjetovo da napraviš clean install,

Samo da napomenem da ce ti prvo ponuditi repair iz conzole. Tu preskaces tj ne izaberes tu opciju pa ce ti onda ponuditi rapair koji ti trazis. Daj ti nama reci zasto to radis i sta zelis postici.

16 godina
neaktivan

napravio si repair?

15 godina
neaktivan

kao prvo koliko ti se procesa podiže zajedno sa windowsima kod bootanja?

sve koje ti ne trebaju isključiš, ko razni updateri i slično.

drugo postaviš bootanje OS-a na svim jezgrama procesora

treće koja ti je kombinacija antivirus, firewall i takve zaštite?

meni su avg i comodo u kombinaciji bili ubitačni za brzinu, samo po jedan AV i firewall smiješ imati inače opet problemi.

Sve je prolazno, samo se ja mijenjam...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

O cemu ti pricas?

;)

15 godina
neaktivan

o XP-u koji je bio spor...

pa se nakon toga malo ubrzao nekih 3 il 4 puta Belji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Heheheheh

Fulao si temu, Covjek nije rekao da mu je xp spor. Mozda se nece boota pa su mu tvoji savjeti beskorisni ;)

15 godina
neaktivan
lzgr kaže...
robisierra92 kaže...

Problem je u tome da je užasno spor.

ja sam dobro pročitao...

probaj ti malo ponovo čitati zašto želi repair da napravi Belji se

17 godina
neaktivan

Sorry promakao mi taj post. Kad citiraju pet recenica i dodaju jednu rijec ;)

Sorry jos  jednom.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice