Windows XP problem zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 1.226
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Windows XP problem

Evo jucer sam stavio novu temu. Vratim se danas i nigdje je nemogu nac. Zato otvaram novu.

Znaci, imam sljedeci problem: Instaliro sam svježe Windowse XP i radili su ok. Jucer sam nes malo igro coda i neki update Windowsa se radio... I sad da cu ja ugasit komp ono se instalaira taj update sto se napravio ranije. I meni dosadilo cekat i bio sam u zurbi, napravim jednu jako glupu stvar. Iskljucim komp iz uticnice. Kada sam ga sljedeci put upalio nije mi mogo uc u Windse kao neka datoteka fali. Ja preko Safe Moda uđem i vratim sistem.  Palim i vidim dva Windowsa i mogu birat koji cu.. Prvi normalno radi. A kad uđem u drugi kaze da mi neka datoteka fali. I sada mene zanima kako da mi kad upalim komp odma uđe a ne da je moram birat. I kako da nadomjestim tu daoteku: Datoteka koja fali je :Windows root > system 32\ haldll

Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.7.2010 17:11 (Marko_Aurelije).

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Windows XP problem

Downloadaj taj fajl s ove stranice, unzipaj ga i stavi u /Windows/System32 folder.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.7.2010 17:19 (deadman).
15 godina
neaktivan
Windows XP problem
The quieter you become, the more you are able to hear / where there is a shell , there is a way R.I.P...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pogresno si instalirao drugi put. Spremi datoteke i sve obrisi pa na novo digni sistem..
15 godina
x18x05x kaže...
Pogresno si instalirao drugi put. Spremi datoteke i sve obrisi pa na novo digni sistem..

Nije pogrešno instalirao, samo nije smio isključiti komp dok radi Windows Update.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.7.2010 18:11 (deadman).
17 godina
neaktivan
Marko_Aurelije kaže...

Evo jucer sam stavio novu temu. Vratim se danas i nigdje je nemogu nac. Zato otvaram novu.

Nisi se niti potrudio pronaći.

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/windows-xo-problem/61640.aspx

World Championships: 7, GP started: 259, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice